Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 19.01.22 11:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
sf
Tak potom, pokud chceš něco s podobnou "výkonovou rezervou", tak ten seznam kandidátů musíš poněkud upravit... ;-)
Jaké jsi měl pocity ve 310 v jedné stopě? Mimochodem to je maximálka i u 911 GTS 991.2
Nevím kdo a kde by jel na motorce těch 400 km/h? 8-s -
-
speedfred 18.01.22 18:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
To vieš už sa trochu bojím ale občas treba obehnúť auto a zistíš že si obehol kolónu na konci ktorej máš rýchlosť až ťa mrazí či teší podľa momentálneho duševného rozpoloženia >:D
[odkaz]
Kawa s kompresorom mi stačila, tá mala údajne 215PS ale tomu moc neverím. -
white label 18.01.22 11:39
« Re: Re: MG Audace
w-a
To víš, že jo, taky už nějakou chvíli není Audace v nabídce, dnes by už musel mít kat. jako benzínová dodávka... ;-)
Zřejmě jen otázka času, kdy budou chtít GPF i do moto... 8-s
A motorka na baterky, to bude žúžo, dobíjecí kabel(y) v batohu! ;-\ -
woody-alien 18.01.22 06:08
« Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
Leg: Netuším, jestli se sf už za volantem bojí, ale řidítka by mohla být léčba šokem. A to ani nemluvím o tom, že zrovna (snad se nepletu) sf tady kdysi řešil provozní náklady na letadlo. >:D Takže kudy půjdou jeho kroky je ve hvězdách. Speciálně pro sf: Ve hvězdách je jen slovní obrat, ne že si hned půjdeš zjišťovat ceny do prodejny raketoplánů. >:-[] -
white label 18.01.22 00:04
« Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
Leg
Při správné volbě barvy plukowníka (colonel) jsem tě podporoval hned na první dobrou a jak píšeš, čas správnou volbu jen potvrzuje, hlavní je, že se pořád líbí tobě. :yes:
Aktuální popularita zelené už dorazila dokonce i k Moto Guzzi:
[odkaz] -
Leg 17.01.22 23:05
« Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
iudex: jednotka sa ti oproti tvojmu autu nepáči, ale treba povedať, že súčasná trojka oproti tvojej tiež nie je žiadne terno. Otázka je, čo refreshom trojky získaš... viem čo stratíš a na čom si dosť zakladáš - kutáč. :-) Osobne som tipoval, že buď si trojku necháš veľmi dlho alebo sa vrátiš k hothatchom. Tak som zvedavý, či mi to vyjde.
Anyway, plukowník green is the new black (fakt neviem ako sa povie plukovník po anglicky a ani ma to nezaujíma :-) ). Po roku sa mne osobne farba páči ešte viac ako na začiatku, a nielen mne. A nejde o klasické komplimenty typu "hm, pekná farba" ale o komentáre náhodných okoloidúcich, ktorí netušia, že aj majiteľ vozu sa náhodou nachádza v ich blízkosti.
A ako bonus, v tejto farbe som videl za rok a pol tri Lexusy: Jedna importérska UX, ktorú som musel aktívne vyhľadať, aby som vôbec vedel, ako vyzerá farba naživo, druhé LC na showroome pri preberaní auta (to bola fakt šupa) a ešte jedno náhodné NX zaparkované na ulici. Takže buď som divný ja alebo ľudia nevedia, čo vyzerá dobre. :-)
Ale treba povedať, že tomuto štýlu farby robí medvediu službu noša podobných odtieňov zelenej, ktoré sú totálne nezáživné a tuctové, také "škodovkové". Ako napríklad posledná tmavozelená na ... Škodovkách"
speedfred: nestíham to tu úplne sledovať, ale tuším si spomínal, že už sa bojíš za volantom. No a v posledných príspevkoch sa tu začína skloňovať slovo začínajúce na Haya a končiace na busa. Tak neviem čo si o tom mám myslieť. >:D -
white label 17.01.22 16:46
« Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
Já bych to pořadí zelených prohodil a na první místo dal určitě Verde ermes. Naživo vypadá ještě líp, než na tom odkazu.
Z toho co je přímo v konfigurátoru bych bral metalickou Dravitgrau, v konfigurátoru sice vypadá nenápadně, ale naživo má koule.