Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
praděda7 19.01.22 16:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
Mistr světa F1 Kimi Räikkonen prodává jedno ze svých Ferrari. Bylo vyráběno mezi lety 2015 až 2017 V čem je speciální? Najeto má pouhých 1900 km. Kurňa a potom že jen mě stojí auto pořád v garáži...a ono aj Kimimu......:-D[odkaz] -
Leg 19.01.22 14:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
Či 220 alebo 300 je na moto asi jedno. Ak nastane problém, už s tým moc nespravíš a máš to viac-menej na istotu. >:D To je ako chodiť po lane v desiatich alebo 100 metroch. :-)
Tiež som v prvých rokoch vlastnenia výkonnejšieho vozu rád predbiehal kolóny v “nekresťanských” rýchlostiach (ale mal som polovičný výkon ako ty), ale potom sa začne človek zamýšlať, čo by sa stalo, keby sa druhý vodič v poradí rozhodol predbiehať a nepozrel do späťáku a radšej som si vždy počkal. -
speedfred 19.01.22 13:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
....a bolo to na okreske >:D kúsok od nás. Na vrchole jemného stúpania som mal 260 tak si hovorím že to chvíľu podržim ešte dolu. Reálne to bolo asi hodne menej.
Pocit keď som išiel v poho pretože to chceš udržať na ceste a až potom som premýšlal nad všetkým možným.
iu : 220 je kdejaká prehľadná a prázdna okreska. -
iudex 19.01.22 12:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
Jo, taká rýchlosť je brutalita už na aute, nieto ešte na moto. To mi pripomína Dinarovu reakciu na klasické petrolheadské reči aj tu na ACZ, že rýchlosť v priamke je nuda: a išiel si už vyše 300 kmh? Pretože to je dosť veľký adrenalín a nie nuda.
Btw. ja som nešiel tuším cez 220. -
white label 19.01.22 11:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
sf
Tak potom, pokud chceš něco s podobnou "výkonovou rezervou", tak ten seznam kandidátů musíš poněkud upravit... ;-)
Jaké jsi měl pocity ve 310 v jedné stopě? Mimochodem to je maximálka i u 911 GTS 991.2
Nevím kdo a kde by jel na motorce těch 400 km/h? 8-s -
-
speedfred 18.01.22 18:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
To vieš už sa trochu bojím ale občas treba obehnúť auto a zistíš že si obehol kolónu na konci ktorej máš rýchlosť až ťa mrazí či teší podľa momentálneho duševného rozpoloženia >:D
[odkaz]
Kawa s kompresorom mi stačila, tá mala údajne 215PS ale tomu moc neverím.

Těch 200 km/h, na takové motorce (výkonné a dobře "kapotované"), je nic, to jen ve dlouhém táhlém zatáhneš za plyn (trochu se ti na chviličku odlepí přední kolo) a máš tam 2+ kila během okamžiku, že ani nevíš kde se ti tam najednou vzaly. A pokud ti zrovna nic nevletí do cesty, je to vlastně brnkačka i na nějaké té okresce. Samozřejmě si musíš dobře hlídat zatáčky a všechna možná připojení k aktuální trase/cestě.
A v rychlostech kolem 200 (a víc) moc nevystrkovat pracky z krytí kapotáže.