Thomasino 23.01.22 13:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
Protože mi podvozek v Tigi-R přišel o hodně lepší, než v RS Q3 a ten motor to pro mě nevyvážil. Kdyby RS Q3 měla ten novej diferák, tak klidně těch 250 litrů navíc dám, bohužel nemá. -
pradeda777 23.01.22 12:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
tms.....tož ano....ta modrá RS Q3 vypadá moc dobře. I v tom základě. Proč ses vlastně nakonec rozhodl pro toho Tigouše? Cenově to už není takový rozdíl....a měl bys pořádný motor....a ne nějaký u.s.r.a.n.ý čtyřhrnek.... >:D No a nemusel by ses stydět před sousedy.... >:D -
Thomasino 23.01.22 11:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
...ikdyž jsem měl v plánech jako 2. variantu RS Q3 v bledě modré se stříbrnými koly a doplňky, protože to je v základu a dát to celé do černé mi přišlo zbytečné a taky až moc drahé >:-[] >:-[]
[odkaz] (plus druhé foto)
praděda7 23.01.22 07:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
tms...tož ano, raději černé doplňky. Ale borec se rozhodl zůstat s originálními koly (jsou to originály?) no a k těm pak ten alu paket sedí. Černý pak k černým kolům....[odkaz] -
speedfred 22.01.22 15:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
Priatelia ďakujem za podporu. Keď bude najhoršie tak si pôjdem ešte po jedno do DE.
Údajne by tam mali byť nejaké podvozkové diely od VW , to mám ale iba z počutia.
Na denných 20-40km to stačí, nabíjať je kde. Som niečo ako Teslafanszákazník = beta testovač. -
woody-alien 22.01.22 11:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
Thom: >:-[]
speedfred: Čuměl jsem na to na mobilu a netušil o co jde. Kde na to najdeš případně servis ?
Jinak ty už ty auta kupuješ, jak jeden známej známýho z Roudnice. Ten pracuje v Praze a bydlí v Roudnici. A před časem se u něj rozvinula dosud neznámá porucha. Prostě když šel kolem Ááááááček v Chabrech, tak musel nutně koupit nějakou "voňavku". A když už dovezl domů pátej, šestej kousek, tak to jeho žena nevydržela a musel k psychologovi. >:-[] -
Thomasino 22.01.22 00:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
No tak s tím srazem to musíme stihnout celkem brzo, nejlépe hned začátkem jara >:-[]
Trochu černého humoru:
V rámci Green Dealu a ekologie se uvědomělým občanům doporučuje kupovat auta pouze s certifikací GRETY Thunbergové. Poznáte je podle písmen „GT“ nebo "GR" v typu vozu, popřípadě vozy s označením GT-R (Greta Thunberg - Recommended) >:D >:D
speedfred 21.01.22 21:55
Takže ešte k moto:
vč som bol omakať plasty na Harlejovy Pan America a velmi velmi sa mi to páčilo. Zabila to ešte cenovka tak mám nad čím premýšlať. Necelých 400t za fungeľ novú aj keď základnú moto.
Honda Afrika tak isto veľmi fajn aj keď trochu drahšia.
No ale to podstatné. Po ceste na slintačky som kúpil do práce elektromobil. Nejaký nemecký užitkáč Elektroscoooooter scoooby dú (Streetscooter). Skúšobná jazda skôr sklamanie ale na denné poskakovanie to bude snaď ok. Odpichy sa žiadne nekonajú, rámus ako v starej Oravke (vlak) ale brzdí, zatáča to a snaď povozí aj nejaký náklad.
Čo ma ale pozitívne prekvapilo tak je rýchlosť kúrenia a ako bonus to má aj vyhrievané čelné okno s šoférovu sedačku.
Koniec správ. -
Leg 21.01.22 15:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
Iudex: tak s tichuanom ťa za zbohatlíka nebudú mať ani v Sobranciach, toho by som sa nebál. >:D
Tom: nepýtal si sa ho načo má tú keramiku? Skôr som mal vždy za to, že ak im človek nedáva do hrba, tak sú skôr kontraproduktívne.
417 na diaľnici je slušný mozgový výplach. Dúfam že nikoho nezabije. -
iudex 21.01.22 13:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
Tom: vždy je to o porovnávaní, ak susedia majú Scalu 1,0TSI, tak Ťa s 320k hot-SUV budú vnímať ako rozožraného zbohatlíka. Ale potom sused môže mať SQ7 a zrazu pôsobí Tigi ako autíčko pre ženy. >:D Takže to znamená, že máš (budeš mať) práve tak akurátne auto, veľkostne aj výkonovo. ;-)
Inak snáď stihneme nejaký zraz ešte kým máš GTI, to by som si popravde veľmi rád skúsil, oveľa skôr ako Tiguana.
Inak zvesti sa šíria, že BMW citeľne obmedzilo zľavy, vraj štandardom sú len jednociferné zľavy a dostať sa na dvojciferné je fakt problém. O 20% už vraj človek môže len snívať. Možno to niekedy pôjdem skúsiť, len tak pre kľud duše, že mám byť spokojný s tým, čo mám. :-) -
praděda7 20.01.22 22:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
tms....že jsi zmínil tu RS Q3. Kdyby totiž neměli v tu dobu v Top Centrum tu zelenou předváděčku RS 3 a prodejce mě ji nenabídl na vyzkoušení po jízdě v RS Q3, tak jsem dnes v RS Q3 již nějakou dobu jezdil. Měli tam jednu "on the floor" v šedé Nardo.a tu bych asi bral. Ovšem....člověk míní....Pán Bůh mění.... ;-) -
Thomasino 20.01.22 20:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
417 km/hod je už slušnej frmol. Osobně jsem jel max. 280 jako spolujezdec v 911 GT3 a 250 v MRS když jsem řídil :-)
Jinak soused si domů dovezl novou Audi SQ7 v bílé barvě a keramiky brzdy (něco přes 3 mega minimálně), přesněji řečeno s tím bude jezdit hlavně jeho žena (a 3 děti), před tím měla předchozí Q7 3,0 TDI. Sám jezdí už 2 roky v sedanu S8 (benzín). Tahle SQ7 už není diesel, ale benzinový osmiválec se dvěma turby a výkonem 500 koní. Má to celkem slušný zvuk i v nízkých otáčkách >:-[] Jako občas jsem si říkal, že koupit RS Q3 (400 koní) už je rozežranost, že to nepotřebuji, stejně tak Tigouše R s 320 koníky, ale vedle tohoto monstra (fakt je to hrozně velké, 507x197cm) si budu skoro připadat jako chudý soused!! >:D >:D [odkaz] -
Leg 19.01.22 22:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
Wl: to je problém rýchlych motoriek (a do značnej miery aj áut), jazdiť s nimi veľmi rýchlo je relatívne, ako píšeš, brnkačka. Ale keď nastane pr..er, možnosti riešiť ho sú často veľmi obmedzené a cena za (nie nutne svoju) chybu veľmi vysoká. Ja naopak chcem niečo, čo odo mňa chce maximálne úsilie až sa zapotím, ale na druhej strane nehrozí, že za svoju chybu zaplatím cenu najvyššiu.
Děda: nie som expert na superšporty, ale myslím že vidím edíciu TDF (Tour de France), ktorá vznikla v obmedzenom počte a ľudia sa za ňou išli potrhať. Ak to trochu nadsadím, myslím, že skôr bude rarita kúsok čo má viac ako 1900 km. Väčšina asi bohužiaľ stojí v zbierkach s ďalšími (desiatkami) podobných súkmeňovcov a von sa dostanú len zriedka, ak vôbec. A to nehovorím o tom že podobné garáže sú často niekde v púšti arabského poloostrova alebo podobných miestach, kde si vozi Ferrari určite prídu na svoje.