Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 25.01.22 10:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
iu....po mých zkušenostech u Audi, mě to vůbec nepřekvapuje. V tuto chvíli tu máme "sellers market" a tak dostat od dealera nějakou větší slevu je "Mission Impossible".... :-! -
iudex 25.01.22 09:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
offtopic k aktuálnym cenám, resp. zľavám na BMW (z diskusie na ACZ): "A k těm slevám, aktuálně 8% max. Když jsem hooodně tlačil, tak se skřípěním zubů a schvalováním majitele salonu dají 10%. A to se s prodejcem i majitelem znám. Bylo to na eMko, tam to je trochu jiné, ale i tak. Ve 2019 jsem svůj Touring vyhandloval za -29%... Tak moc je to špatný."
-
pradeda777 24.01.22 13:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
...ano, nová CTR je trochu this a trochu that....trochu ryba a trochu rak....zkrátka takový ryborak.....ano, poslední model byl možná pro konzervativce trochu přes čáru, ale tento nový je totálně vykastrovaný a s původní myšlenkou CTR se úplně rozešel...sorry jako...\ :-(
To už ta 128Ti vypadá zajímavěji, i když bez manuálu bych ji asi nechtěl..... ;-\ Jo, a taky adaptivní podvozek by mě scházel.... :-( -
iudex 24.01.22 12:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
No vidíš a mňa práve tá nuda v porovnaní s expresívnym či jednoducho tuzerským predchodcom oslovuje. A tiež oceňujem tú karosériu, je to trochu liftback a nie čistý hatchback, čo len pridáva praktickosť. Takže ja celkom dávam novému CtR šance.
Inak práve som u miestneho dílera BMW zahliadol predvádzaciu 128ti ,tak ak bude čas, možno si dohodnem jazdu, len tak pre skúsenosť. -
pradeda777 24.01.22 12:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
iu...tak jsem se podíval na to video a je jasné, že borci nejsou z nového CTR nějak nadšení a já taky ne. Ano, milionkrát opakovali, že na živo bez maskování by to mělo vypadat lépe, ale faktem zůstává, že žádný wow efekt se konat nebude. Kastla je zbytečně dlouhá a postrádá jakoukoliv inovaci. Zkrátka...NUDA. 3 trumpety vzadu to nemohou zachránit..... ;-\
-
pradeda777 23.01.22 19:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
tms.....souhlas....ten podvozek v RS Q3 na mě také neudělal ten nejlepší dojem. Už jsem to komentoval dříve....připomněl mi X5.... ;-\ Pak už to bylo lehké "to fall in love with RS3"... ;-) -
Thomasino 23.01.22 13:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
Protože mi podvozek v Tigi-R přišel o hodně lepší, než v RS Q3 a ten motor to pro mě nevyvážil. Kdyby RS Q3 měla ten novej diferák, tak klidně těch 250 litrů navíc dám, bohužel nemá. -
pradeda777 23.01.22 12:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
tms.....tož ano....ta modrá RS Q3 vypadá moc dobře. I v tom základě. Proč ses vlastně nakonec rozhodl pro toho Tigouše? Cenově to už není takový rozdíl....a měl bys pořádný motor....a ne nějaký u.s.r.a.n.ý čtyřhrnek.... >:D No a nemusel by ses stydět před sousedy.... >:D -
Thomasino 23.01.22 11:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
...ikdyž jsem měl v plánech jako 2. variantu RS Q3 v bledě modré se stříbrnými koly a doplňky, protože to je v základu a dát to celé do černé mi přišlo zbytečné a taky až moc drahé >:-[] >:-[]
[odkaz] (plus druhé foto)
-
praděda7 23.01.22 07:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
tms...tož ano, raději černé doplňky. Ale borec se rozhodl zůstat s originálními koly (jsou to originály?) no a k těm pak ten alu paket sedí. Černý pak k černým kolům....[odkaz] -
-
speedfred 22.01.22 15:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
Priatelia ďakujem za podporu. Keď bude najhoršie tak si pôjdem ešte po jedno do DE.
Údajne by tam mali byť nejaké podvozkové diely od VW , to mám ale iba z počutia.
Na denných 20-40km to stačí, nabíjať je kde. Som niečo ako Teslafanszákazník = beta testovač. -
woody-alien 22.01.22 11:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto Guzzi a Sršeň
Thom: >:-[]
speedfred: Čuměl jsem na to na mobilu a netušil o co jde. Kde na to najdeš případně servis ?
[odkaz]
Jinak ty už ty auta kupuješ, jak jeden známej známýho z Roudnice. Ten pracuje v Praze a bydlí v Roudnici. A před časem se u něj rozvinula dosud neznámá porucha. Prostě když šel kolem Ááááááček v Chabrech, tak musel nutně koupit nějakou "voňavku". A když už dovezl domů pátej, šestej kousek, tak to jeho žena nevydržela a musel k psychologovi. >:-[]

Jinak se mi dostaly do rukou fotky z nedávného blbnutí na Polygonu v Hradci od fotografa, tak tady je 5 NEJ fotek. Ta druhá je TOP :-) [odkaz]