Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 31.01.22  14:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

tms....náhodou....zelená i žlutá by k barvě mého ksichtu šly velice dobře.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.22  14:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

A z té žluté budeš ty mouchy a jinou havěť furt umývat? Dáš tam všude kvalitní fólii, nebo budeš šetřit a bude ti líto dat 30-40 tisíc za předek do fólie? Na žlutou jde havěť o hodně více, mockrát vyzkoušeno. A upřímně, v našem věku, zvláště tvém, je zelená a žlutá trochu už moc ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 31.01.22  14:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

tms....iu také zmínil žlutou....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 31.01.22  14:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

No, ale i Daytona by měla Fredymu posloužit, kdyby se bál toho "moderního" předku.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.22  14:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Nebo tady RS4 venku: [odkaz]
    Jako je to lehce tmavší, ale za mě moooc pěkné na živo :-) Ale tu RS3 bych nechal červenou asi.
    Ale pobavil mě Iudex, který psal že šedou ne, že to chce pěknou barvu a při tom mohl mít krásnou vínovou na Mazdě6 a zvolil šedou :-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.22  14:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Ale prd, Daytona má do černé daleko. Taková středně tmavá šedá. Na těch videích je to točené uvnitř. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 31.01.22  13:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Freddie.....tož ta Daytona má k černé dost blízko a maska celkem zaniká. Na druhé straně styling toho předku je současný trend a je třeba jít s dobou.(být IN.. >:D ) Podívej třeba tady BMW 2016....Audi 2022...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 31.01.22  11:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

tms....na těch Tvých foto je vidět přesně to o čem jsem psal. S paketem černé optiky plus zcela zaniknou na masce Audi kruhy a to je škoda..... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 31.01.22  11:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

RS3 v sedane vypadá super, ja BY som ju musel mať ale v čiernej aby zanikol ten hnusný predok.
    PS: kúpil som GS 1250 , bude zo mňa asi další truľo na gé-esu ako mi povedal kámoš
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.22  11:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Kámoš je dneska v Rakousku, kde jezdí s novou RS3 (má ji objednanou v zelené a má doma TT-RS), ta modrá taky nevypadá špatně, a ta zelená na fotkách také ne. A ten diferák na sněhu a ledu funguje prej pěkně >:-[] >:-[]
    Tady foto, plus 3 foto za tím: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 31.01.22  10:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

iu....musíš uznat, že tady na tom videu vypadá Daytona i s těmi koly super.... :yes: Chce to ale ty červené třmeny a možná i nějaký další červené doplňky..... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 31.01.22  10:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

wl....všechno jinak....právě jsem dostal zprávu z Audi. Další předváděčka dnes přistála. Ale je to zase HB a zase v zelené. Ale kola jsou matná a to je to důležité. Zítra to jedu okouknout. Zruším taky paket černé optiky plus, protože s tím paketem Audi kruhy na přední masce docela zaniknou. Na kufru v černé by byly ok, ale na té masce jsou potřeba v chromu. Daytona....no ještě nevím. Podívám se, jestli tam mají něco na salonu nebo ve sklepě v té Daytoně a pak se uvidí. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.01.22  09:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Ako píše label, Daytona grey tam je od začiatku, je to stará farba dostupná na množstve iných modelov. Nie je zlá, v rámci šedých je fajn, ale furt je to len šedá, ktorá bude nenaleštená vyzerať fádne, ako hocijaká iná šedá.
    Aj ja som cez víkend po mesiacoch umyl našu Mazdu a zistil, aká pekná je tá šedá machine grey, problém je, že ten kovový odtieň a hĺbka vynikne len na úplne čistom aute (čo bola jedna jazda po vyjdení z umývačky): [odkaz]
    Rovnako súhlasím s labelom ohľadne čiernych diskov, k šedej určite nie, to úplne zaniknú.
    Proste ak dedo nemá odvahu na zelenú kemora alebo žltú python (ktorú by som ja určite zvažoval: [odkaz] , tak najlepšou voľbou je práve vybraná červená Tango.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.22  00:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Už ji tam vidím tu Daytonu a za 24.700 je to celkem dobrá cena. Mě se na živo hodně líbí. Když svítí slunko, krásně se tak jemně třpytí. Ne jak na té fotce.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.22  00:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Klídek chlapi, je tam od začátku, že jste slepí oba, na tom nic nemění. >:D
    Je to jediná perleťová barva v běžné nabídce, proto je/byla (od začátku) zvlášť oddělená až dole pod metalízami, takže se dala (amatéry) přehlídnout. ;-)
    Teď je u nás navíc oddělena i možností individuální barvy, kterou nově přidali i do českého konf., a to za přepálených 96.300,- , přičemž v Německu za to chtějí jen 2.300,- euro, což je rozdíl jako prase!
    Svého času/dřív se mi taky líbila, je v nabídce Audi nepřetržitě celou věčnost. Pokud se vám líbí, berte, ale nečekejte, že v reálu běžně vypadá jako na tom videu (naleštěná a jasně/výrazně nasvícená). Mimochodem nepraktická je podobně jako CSG na GTI6/7.
    Pro mě je k těm černým doplňkům a kolům v reálu příliš tmavá. RS3 potřebuje kontrastnější barvu (nebo nebarvu), jinak si jí méně pozorní (jako vy dva) mohou plést s S3. >:-[]
    V reálu bude vypadat spíš nějak takto:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.01.22  23:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Já si taky myslím, že ze začátku na konfigurátoru nebyla. Jako jestli ji máš chtít musíš vědět ty, za mě jak červená, tak tahle perleťová šedá je k autu OK. Zelená je na tvůj věk už úchylná, ani já bych ji asi nechtěl. Bílá se moc špiní, takže za mě buď Daytona nebo Tango. Když není moc co jiného za slušný penisz.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.01.22  22:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

tms....tož mě se taky líbí....že jsem si ji nevšiml před tím......opravdu si myslím, že ji přihodili na konfigurátor až letos..... :-! Tož mám nechat Tango odtancovat a vyrazit na Daytonu???? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.01.22  21:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

DAYTONA Gray je už dlouhé roky klasická nádherná perleťová šedá, která na spoustě aut vypadá výborně. Za mě TOP odstín (já o ní přemýšlel na Q3 nebo A4 Allroad, spolu s modrou Navara). White Label se o ní sice vyjádřil, že je už okoukaná, já si to teda nemyslím, ta perleť a hloubka co to má, je o 2 levely jinde než nějaké pastelové ala Kemora, které na mě působí jako základovky bez příplatku.
    Ta kombinace Daytona plus tmavý kola za mě pěkný. Ještě vyhodit to střešní okno a posunout motor za přední nápravu, tedy prodloužit kapotu a vylepši rozložení aby bylo blíže 50/50, a už to bude super :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.01.22  18:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Wrong odkaz....sorry.....Daytona Grey s perleťovým efektem za přípl. 27,400.- Kč Nevím, jestli se ta barva neobjevila na konfigurátoru někdy později. Že bych si ji nevšiml? Všechno možný...Cena je ale stejná jako Tango a další metalízy....tady vypadá sakra dobře....s matnými koly...
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.01.22  16:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Kde vidíš Daytonu? To je Kemora, navíc Daytona je pro RS3 normálně v nabídce, nikoli individual color.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…