iudex 03.02.22 08:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
Ad ceny: podľa Eurostatu dosiahla inflácia na Slovensku v januári 8,5%, čo je najvyššia hodnota od r. 2003. Takže toľko k zdražovaniu.
Inak ja si už pripadám ako môj nebohý svokor, ktorí sa v určitom veku cenovo zasekol a už nechápal, resp. nevnímal aktuálne ceny. Tiež len nechápavo krútim hlavou nad cenami áut, nehnuteľností, stavebných materiálov... Ale proste ekonomika nepustí, ak by nebol dopyt, neboli by vysoké ceny a keďže aj tu je vidieť, že kompaktný hatch za 2M (!) príde ľuďom nielenže normálny, ale to aj kúpia (!), tak niet dôvodu na strane ponuky reagovať znížením cien.
Alebo asi fakt platí Thomasinove: nie je to drahé, len my málo zarábame.
Pri tomto vývoji si o 4 roky kúpim tak Hyundai. >:-[] 8-s -
Leg 02.02.22 22:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
2 mega pred zľavou za hothatch a tomu hovoríte dobrá ponuka? Niečo musí byť zle…
Dnes som bol na zvolávačke u svojho dealera VW a okrem vymeteného showroomu - v kúte sa smutne krčil jeden touareg a vzadu ešte tuším troc a touran - ma zaujala predvádzačka id3 vonku. Tak sme ju prevetrali a musím povedať, že na bežné vozenie (do kaufíku pre rohlíčky) je to fajnová kára. Výkonu na rozdávanie, perfektná trakcia, ticho, komfort… normálne začínam chytať thomasinov syndróm, či som sa s tým Lexusom neunáhlil a nepočkal, kým vyladia software v id4 (predpokladám, že jazdný prejav bude veľmi podobný). Kto by ale čakal, že jazdný prejav bude kvôli poháňanej zadnej náprave pripomínať moju bývalú 130i, bude trpko sklamaný, z jej prejavu sa do id3 neprenieslo absolútne nič. -
Thomasino 02.02.22 19:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
Někteří dostali větší slevu než 15%, když objednávali hned na začátku :-) Když jsem o tom lehce přemýšlel v srpnu, dalo se ještě 18-20% přes známosti. Ale ta doba je od října pryč a 12-15% je slušný.
Jinak NAVI tam nutně být asi nemusí, to je fakt. Někteří tam nedávali ani sport.výfuck a adapt.podvozek (že tam pak dají jiný a lepší výfuck a KW V3, což funguje lépe).
U toho diferáku není vysvětlené, že dozadu posílá max. 50%, z toho pak až 100% na jedno zadní kolo (vnější). Někteří novináři o tom psali, jako že dozadu na jedno kolo umí jít až 100% výkonu, což mají pak lidi pocit, že je z toho po zmáčknutí čudlíku zadokolka jako v M5 >:-[] >:D Taky tam Ondra správně řekl, že je to rozdělování proměnné a není to tak čitelné a dobré jako když máš pevný poměr (např. Yaris GR a 70% dozadu). -
white label 02.02.22 19:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
Th
15% sleva! Dnes! >:D
Mně se ten sedan líbil víc v minulé g. tady naopak spíš hb.
Každopádně sedan ve výraznější (nebo světlé) barvě, opticky nutně potřebuje tu příplatkovou černou střechu (tím spíš, pokud nemá panoramu).
A s tou konfigurací bych byl klidně ještě minimalističtější. Na co např. potřebuješ navi za 52 tis.? Bohatě stačí mobil se zrcadlením a nemusíš ani platit za aktualizace navi. -
Thomasino 02.02.22 17:33
« Re: Re: Re: Re: Re: RS3
Včera a dneska jsme na FB řešili RS3, je tam dost lidí co to mají objednaný (většinou zelený Hatchback), tak jsem to zkusil taky nakonfigurovat a je fakt, že to není na dnešní dobu asi až tak drahý, na to co to umí. Nová M2 bude i po slevě o poznání dražší! Samozřejmě bych bral hezčí sedan, s barvou jsem hodně váhal, buď ta modrá nemetalická, nebo asi taky Tango. Dostal jsem se na 1,962 tisíc, po slevě 15% jsme na 1,670 mega, což se asi dá zkousnout. Tady konfig. Vím že Pradědovi tam bude chybět spousta věcí, ale za mě takto ideální >:-[] Žádné elektrické sedačky nebo střešní okno, co zbytečně zvyšují váhu, nakonec ani kožené sedačky na kterých se potí záda a za-dek. Je tam uprostřed umělý semiš (alcantara?), že?? Ještě bych přidal červeně lakované brzdy, když tam mám nakonec tu červenou.
[odkaz] (nebo za tím modré holátko v úsporné verzi za 1,691)
pradeda777 02.02.22 16:49
« Re: Re: Re: Re: RS3
Potvrzuji, že Daytona už není "on the option list"..... :-! Zůstávám u Tanga, ale mám úmluvu s prodejcem, že kdyby nikdo nechtěl tu zelenou předváděčku, která bude v březnu na prodej, tak ji beru. Hlavně proto, že nedávno slíbené dodání mojí RS3 se posunulo dál "na východ" a místo nedávno slíbeného wk26 to teď je wk42. Také jsem změnil kola a místo těch s lesklýma ploškama, to budou matně černá bez plošek. S červenými brzd. třmeny by ty kola vypadala moc busy....Jo, taky jsem přihodil "do kotle" zatmavená okna, protože jsem je ještě nikdy v autě neměl a taky nastal čas, abych si pomalu zvykal na tu tmu co bude v rakvi.... :-!