Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 04.02.22 11:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
pd7
Ma3MPS jsi měl obě červené a nevadilo ti to, ne?
Takže ta bílá Gletscher je stále ve hře?
Mně se bílá "omrzela" tak nějak obecně, po té mohutné dlouhotrvající bílé vlně.
Takže za mně na RS3 raději to tango, než ledovec.
PS. Ale na G5 GTI je (podle mě) bílá dodnes nejlepší volbou, z toho mála, co bylo tehdy v nabídce.
-
Leg 04.02.22 11:08
« Tipovačka s e-up!om
Vidím, že zasa sa to tu točí okolo toho istého (farby), tak si dovolím vyhlásiť menšiu tipovaciu súťaž. Hlavným prínosom má byť rozšírenie povedomia o vlastnostiach a úskaliach našej “budúcnosti” a síce elektromobility. :-)
Začnem zoširoka, aby ste sa mali od čoho odraziť a aby som do toho vniesol trochu kontextu. Už som sem písal, že v teplotách nad cca 20 stupňov a v mestkej a medzimestkej premávke s minimálnimi jazdami po diaľniciach sa na e-up!e jazdí za cca 11 kWh/100 km, bez akéhokoľvek obmedzovania čo sa týka komfortu či dynamiky. V tomto režime sa dá pomerne jednoducho absolvovať 280 km trasa bez nabíjania a ešte pár km zostane, to mám overené. Bohužiaľ, pri so stúpajúcou rýchlosťou a klesajúcou teplotou spotreba strmo stúpa. Nedávno sa ale naskytla celkom dobrá príležitosť vyskúšať, kde je až strop. Tu je teda zadanie:
Je tmavá zimná noc, -5 st. a sneží. Cca 10 minút predtým, než prídem k autu zapínam kúrenie. Odomykám, spúšťam kúrenie naplno, takisto vyhrievanie sedačky a oboch okien, ometám karosériu a okná a po pár minútach si dávam dole bundu a sadám za volant. Vyrážam, prejdem pár stoviek metrov cez mesto a odbočujem na prázdnu diaľnicu. Tá je mokrá, sneží tak, že nie je obmedzená vidiťeľnosť, tak hurá plný a už to fičí 135 v obmedzovači. Zima, vnútri pekne teplučko, mokrá cesta, mierne sneženie, nedokonale ometené auto. Schválne si skúste tipnúť, aké číslo ukazoval indikátor priemernej spotreby po 20 km, než som dal dolu nohu z plynu… :-! :-) -
pradeda777 04.02.22 10:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
wl....bílá je u mě ok. Poslední 2 BMW byla v AW, poslední Honda v AU byla v Championship White a tato Gletscher bílá vypadá ještě líp. Má modrý nádech a to se mě líbí. AW i CHW jsou spíš do žluta. CHW byla ještě víc do žluta než AW.
Nablískaná Tango RS5 v salonu looks great, ale jak dlouho bude great než mě omrzí.....??? Kdyby byla ve vínově červené jako Yaris [odkaz] ,tak té bych se nebál, ale s Tangem mám pořád obavy.....
Kola jsme již řešili a shodli jsme se, že se neshodneme..... ;-) [odkaz] -
white label 03.02.22 17:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
iu
Není to křída (viz 17:44), ale stejně soudit vhodnost odstínu podle podobných konfigurátorů nelze. Jasně, že RS3 nebude v žádné barvě ani zdaleka vypadat tak dobře jako 911. Prostě základ je obyč. 5dv hb, který by po výměně loga klidně mohla nabízet třeba i Škoda, což mimochodem o designu současné řady A3 tvrdí i moje žena.
Křídová na RS3, proč ne? Já zase pro změnu nechápu jak si někdo může dát na M2C SsO, když byla v nabídce parádní HhS. Proti gustu... ;-)
P.S. Tobě se třeba z těch výraznějších barev líbí ta žlutá Python, která mně se z nich naopak líbí nejmíň.
..."garage queen" byla načasována tzv. za minutu dvanáct. -
Thomasino 03.02.22 17:13
Vlastně mě to zvyšování cen nevadí, když mám jedno objednané a staré není ještě prodané, takže mám vlastně jedno navíc >:-[] >:D Ale uvidíme, zda se povede, že to bude první auto co prodám dráž než jsem koupil >:-[] -
iudex 03.02.22 16:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
Preboha nie, takúto kriedovú bielu na RS3 nikdy. Popravde 911ka je jediné auto, na ktorom tá farba vyzerá dobre, a to nie je zásluha farby, ale výlučne auta (911ka je ako chudá modelka, na ktorej hocijaká handra vyzerá dobre).
wl: všetci sme v rokoch 2017 až 2020 kúpili dobre. Problém je pri nás, čo tie autá normálne používame a budeme niekedy chcieť/musieť vymeniť, že síce dobre predáme, ale kúpime len za súčasné brutálne ceny. Pre Tvoju garage queen to neplatí, to bude jasná future classic, budúci navoňaný veterán a tzv. auto do truhly. ;-) -
speedfred 03.02.22 16:29
Na predaj okrem jedného pána ma netlačí ništ, akurát mám z toho auta akoby strach. Nie z výkonu ale z toho okolo čo sme spolu zažili.
Neviem či by som niečo hneď kupoval po prípadnom predaji , tak ten Cayman GTS, A 110 či Supra by ma lákali na víkendovú kochačku.
Uvidime, tento sa wíkend asi rozhodne.

G5 v bielej, s červenou lištou a brzdami, s čierno-leštenými diskami a červeným károm bola na tú dobu priekopnícka kombinácia, ktorej to fakt sekne. Bohužiaľ, už sme ju videli toľkokrát, že výrazne stratila svoje čaro a na nové auto by som o nej ani náhodou neuvažoval. [odkaz]
Ja by som zvolil tú retro modrú z RS2 s tvojimi diskami a alu paketom (na ňom mi vadia strieborné lišty okien, zbytok vhodne dopĺňa čierne prvky, ktorých je príliš veľa). Keby som nechcel čakať o rok dlhšie, asi by som šiel do Daytony, aspoň na nej trochu zanikne ten čierny ksicht.
Ale ako správne píše Thomasino, nemám 2 mega navyše a aj keby som mal, tak si za ne nekúpim hothatch, tak ma to nemusí trápiť. >:D