Leg 07.02.22 21:51
« Re: Kvíz - nové auto
woody: vygooglil som si kto zomrel 28.12.15 a potom to už išlo samo - Lemmy - Motorhead - Ace of Spades - ProAce. Chcel som si aj overiť, či všetko ostatné sedí, ale nič z toho, čo som vedel, mojej teórii neodporovalo a tak som vystrelil. :-)
fred: no hej, ale to tvoje je veľká skriňa, ktorá predpokladám prázdna nejazdí. Ale v konečnom dôsledku si si tipol dobre. -
speedfred 07.02.22 20:34
« Re: Kvíz - nové auto
WA: ja asi nemôžem hrať, všakže?
Elektro: vychádzal som z toho že ja mám 30kWh batériu a nedá to ani 100km a ten tvoj EV nebude na tom lepšie. Fakt som nikam nepozeral a len si tipol.
Tak a a GS už je v garáži, moc do zbierky nepasuje keď to má len 100kW >:-[] nejaký podmerečný výkon. -
pradeda777 07.02.22 20:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
wl....no právě....v Kyjově je objedná pouze jedna bílá Gletscher a na mobile.de/cz jich také není moc....tady objednávají velkou většinou zelenou a pár červených. Zelená je v základu bez příplatku a předváděčka je také zelená a je to také "nová" barva a "chytlavá" tak asi proto. Takže kdybych vzal tu Gletscher, tak bych byl docela výjimka.....ale ani s Tangem bych nešel se stádem.... ;-) >:D >:-[] -
woody-alien 07.02.22 18:17
« Kvíz - nové auto
A abyste se při čekání na svoje nová auta nenudili, připravil jsem jednoduchý kvíz, jenž by vás měl snadno a rychle dovést k poznání, která že to kreatura mi bude pár let dělat společnost. ;-)
1. Čekací doba 6-9 měsíců (to Vám fakt pomůže >:D )
2. Odveze (legálně) více než 5 osob
3. Logo na kapotě nepatří žádné německé ani francouzské značce
4. Objem motoru 1997 ccm
5. Pokud od hodnoty rozvoru odečtete výšku vozidla, dostanete výsledek 136,5 cm
6. Ceníková cena této verze přesahuje 1 million Kč včetně DPH (u mě konkrétně o 47t)
7. V názvu modelu najdete ukrytý odkaz na možná nejslavnější skladbu hudebníka, který zemřel 28.12.2015 v Los Angeles.
A to by mělo bezpochyby stačit. ;-) -
woody-alien 07.02.22 17:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
Leg: Těsně vedle.... >:D >:D >:D Mno, nechal jsem se zblbnout týpkama ze spritmonitoru, kteří maj celkovej průměr bohatě přes 20kWh/100 a jednorázový klidně bohatě přes 30.
white label 07.02.22 17:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
pd7
No vida, křída! Ta jiná kola by to k ní chtělo.
Dovedu si představit vybírat si barvu podle toho jak se mi líbí a dovedu si představit zohlednit u toho i to, ve kterých barvách se prodává nejvíc.
Ale naopak, pokud si skoro všichni berou (svého času) např. bílou, tak mě to logicky spíš odrazuje, než láká/přesvědčí. -
white label 07.02.22 17:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
Leg
Mohl jsem být druhý, ale díky woodymu... >:D >:-[]
P.S. Úplně původně jsem chtěl dát 33, ale stejně ani to by mi na zlato nestačilo... a nic jiného, než zlato, mě nezajímá! >:D -
Leg 07.02.22 16:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
Kapacita baterky je 36,8 kWh, pri spotrebe 55 nám vychádza dojazd 67 km, to už by bol dosť masaker. Takto je to 127 a to ešte spotreba celkom rýchlo klesala. Po zídení z diaľnice som šiel ešte obec-neobec ďalších 20 km a už tam svietila dvacka.
tom: no vidíš, a to si sa nechcel zúčastniť. >:D
iudex: presne tak, že je farba málo rozšírená je jednoznačná výhoda.

Krasavice! :yes:
To je funglovka (vypadá tak)?
Tak ať si s ní hodně užiješ!