Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.02.22  00:11

« Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto

sf
    Krasavice! :yes:
    To je funglovka (vypadá tak)?
    Tak ať si s ní hodně užiješ!
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 07.02.22  23:39

« Re: Re: Re: Kvíz - nové auto

tutok je tak narýchlo : [odkaz]

Keď budem mať čas tak ju vypustím z kurtov a nafotím. A mám k temu aj 3x kufer.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.02.22  23:14

« Re: Re: Kvíz - nové auto

sf
    Kde je nějaká fotka tvého GéeSa? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.02.22  21:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto

Ron: Přesně tak. Ani jsem úplně tímhle směrem nemířil, ale zalíbila se mi ta kombinace prostoru, mimořádné variability a ještě přijatelných rozměrů.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 07.02.22  21:51

« Re: Kvíz - nové auto

woody: vygooglil som si kto zomrel 28.12.15 a potom to už išlo samo - Lemmy - Motorhead - Ace of Spades - ProAce. Chcel som si aj overiť, či všetko ostatné sedí, ale nič z toho, čo som vedel, mojej teórii neodporovalo a tak som vystrelil. :-)

fred: no hej, ale to tvoje je veľká skriňa, ktorá predpokladám prázdna nejazdí. Ale v konečnom dôsledku si si tipol dobre.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.02.22  21:43

sf: Ne, nemůžeš, ale už je to jedno. ;-)

Gratulace k mašině :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.02.22  21:00

« Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto

Legacy byl rychlejší, ale taky bych to tipoval, kdybych si vzpomněl jak se ta japonská verze Spacetourera jmenuje...
    Jinak mě pomohlo to, že odveze více jak 5 lidí, dvoulitr a to, že tíhneš k dodávkách
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 07.02.22  20:34

WA: ja asi nemôžem hrať, všakže?

Elektro: vychádzal som z toho že ja mám 30kWh batériu a nedá to ani 100km a ten tvoj EV nebude na tom lepšie. Fakt som nikam nepozeral a len si tipol.
    Tak a a GS už je v garáži, moc do zbierky nepasuje keď to má len 100kW >:-[] nejaký podmerečný výkon.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.02.22  20:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

wl....no právě....v Kyjově je objedná pouze jedna bílá Gletscher a na mobile.de/cz jich také není moc....tady objednávají velkou většinou zelenou a pár červených. Zelená je v základu bez příplatku a předváděčka je také zelená a je to také "nová" barva a "chytlavá" tak asi proto. Takže kdybych vzal tu Gletscher, tak bych byl docela výjimka.....ale ani s Tangem bych nešel se stádem.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.02.22  19:14

« Re: Re: Re: Kvíz - nové auto

Leg: Tak to bylo vážně rychlé.... ;-) :yes: Jen tak pro zajímavost, co pro tebe bylo nejsilnějším vodítkem ?
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 07.02.22  18:58

Proace
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.02.22  18:20

Kia Sorento? Tak ta nee, ta má 2.2 diesel. Kodiak má taky jiný objem, jak benzín, tak diesel Navíc je trochu německý:-) Tak nevím..
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.02.22  18:17

« Kvíz - nové auto

A abyste se při čekání na svoje nová auta nenudili, připravil jsem jednoduchý kvíz, jenž by vás měl snadno a rychle dovést k poznání, která že to kreatura mi bude pár let dělat společnost. ;-)

1. Čekací doba 6-9 měsíců (to Vám fakt pomůže >:D )
    2. Odveze (legálně) více než 5 osob
    3. Logo na kapotě nepatří žádné německé ani francouzské značce
    4. Objem motoru 1997 ccm
    5. Pokud od hodnoty rozvoru odečtete výšku vozidla, dostanete výsledek 136,5 cm
    6. Ceníková cena této verze přesahuje 1 million Kč včetně DPH (u mě konkrétně o 47t)
    7. V názvu modelu najdete ukrytý odkaz na možná nejslavnější skladbu hudebníka, který zemřel 28.12.2015 v Los Angeles.

A to by mělo bezpochyby stačit. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.02.22  18:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

wl: Mohl jsem být druhý, ale díky woodymu... Sorry jako. >:-[] >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.02.22  18:05

« Re: RS3

Taky se ne nadarmo říká, že je dobré kupovat auta podobného typu tak jak je promuje na fotkách a videích automobilka ;-) Oni dobré vědí proč to tak mají. A taky se to pak dobře prodává >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.02.22  17:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Leg: Těsně vedle.... >:D >:D >:D Mno, nechal jsem se zblbnout týpkama ze spritmonitoru, kteří maj celkovej průměr bohatě přes 20kWh/100 a jednorázový klidně bohatě přes 30.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.02.22  17:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

iu
    "...asi radšej solídna šedá metalíza než nevydarená výrazná pastelová."
    S tím samo souhlasím.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.02.22  17:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

pd7
    No vida, křída! Ta jiná kola by to k ní chtělo.
    Dovedu si představit vybírat si barvu podle toho jak se mi líbí a dovedu si představit zohlednit u toho i to, ve kterých barvách se prodává nejvíc.
    Ale naopak, pokud si skoro všichni berou (svého času) např. bílou, tak mě to logicky spíš odrazuje, než láká/přesvědčí.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.02.22  17:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Leg
    Mohl jsem být druhý, ale díky woodymu... >:D >:-[]
    P.S. Úplně původně jsem chtěl dát 33, ale stejně ani to by mi na zlato nestačilo... a nic jiného, než zlato, mě nezajímá! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 07.02.22  16:35

Kapacita baterky je 36,8 kWh, pri spotrebe 55 nám vychádza dojazd 67 km, to už by bol dosť masaker. Takto je to 127 a to ešte spotreba celkom rýchlo klesala. Po zídení z diaľnice som šiel ešte obec-neobec ďalších 20 km a už tam svietila dvacka.

tom: no vidíš, a to si sa nechcel zúčastniť. >:D

iudex: presne tak, že je farba málo rozšírená je jednoznačná výhoda.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…