Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
speedfred 08.02.22 12:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
No relatívne zaujímavá cena aj keď stále vysoká. Čo mám ale info ten tento rok bude s novými moto asi stále problém a tak keď mi nesadne pôjde z domu a možno na tom ani “neprodělám”.
Ostáva v CZ a bude na firmu, potrebujem rýchle presuny po stavbách a aspoň nebudem stáť v kolónach >:D -
Thomasino 08.02.22 09:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
Správné logo na mašině! Chválím :-) A gratuluji. Mě tam teda chybí 2 kola a pár válců, ale chápu >:-[]
Depešáci nic. Motorhead jsem kdysi taky poslouchal, ale to bylo už dost tvrdý, spíše Metallica, Accept, Motley Crue, Iron Maiden, Judas Priest... Pak hlavně Pink Floyd, Nightwish, Rolling Stones, Dire Straits, Evanescence, ale klidně nyní i Queen, Mylene Farmer, Eric Clapton atd >:-[] -
iudex 08.02.22 08:43
« Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
fred: moto vyzerá parádne, špeciálne v tej bavoráckej farebnej kombinácii. :yes:
woody: a prečo veľkú dodávku/MPV? Podnikať už nepodnikáš a 9-člennú rodinu nemáš. Inak ale ako pozerám z hľadiska priestoru za peniaze je to asi výborná kúpa (resp. všeobecne táto kategória osobákov prerobených z dodávok je najdostupnejšia a pri postupnom vymieraní veľkých MPV asi jediná možnosť pre plnohodnotnú dopravu 7+ osôb).
Inak k tej Proace som sa dostal cez Motorhead aj ja, ale Leg je rýchly ako blesk. -
Leg 07.02.22 21:51
« Re: Kvíz - nové auto
woody: vygooglil som si kto zomrel 28.12.15 a potom to už išlo samo - Lemmy - Motorhead - Ace of Spades - ProAce. Chcel som si aj overiť, či všetko ostatné sedí, ale nič z toho, čo som vedel, mojej teórii neodporovalo a tak som vystrelil. :-)
fred: no hej, ale to tvoje je veľká skriňa, ktorá predpokladám prázdna nejazdí. Ale v konečnom dôsledku si si tipol dobre. -
speedfred 07.02.22 20:34
« Re: Kvíz - nové auto
WA: ja asi nemôžem hrať, všakže?
Elektro: vychádzal som z toho že ja mám 30kWh batériu a nedá to ani 100km a ten tvoj EV nebude na tom lepšie. Fakt som nikam nepozeral a len si tipol.
Tak a a GS už je v garáži, moc do zbierky nepasuje keď to má len 100kW >:-[] nejaký podmerečný výkon. -
pradeda777 07.02.22 20:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
wl....no právě....v Kyjově je objedná pouze jedna bílá Gletscher a na mobile.de/cz jich také není moc....tady objednávají velkou většinou zelenou a pár červených. Zelená je v základu bez příplatku a předváděčka je také zelená a je to také "nová" barva a "chytlavá" tak asi proto. Takže kdybych vzal tu Gletscher, tak bych byl docela výjimka.....ale ani s Tangem bych nešel se stádem.... ;-) >:D >:-[]

Jaký problém?
Tak aspoň sundáš dépéháčko....