pradeda777 10.02.22 08:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
tms....no, změnili, už to mám i v upravené objednávce....ale...pořád je tam zmíněn jen předek a ne zadek....ale na nové předváděčce je v lesku i voštinový zadek. Tož su moc zvědavý jak to dopadne. Prodejce mě ujistil, že bude předek i zadek.... :-! -
Leg 09.02.22 22:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
Iudex: neviem to vysvetliť, ale z nejakého dôvodu mi to vadí menej ako bobor na štvorke. Vlastne, zvykol som si na fl sedmičky, X7, jednotku aj iX. Len tie bobrie zuby stále nedávam. A vlastne si stále neviem zvyknúť na to, že u prémiového výrobcu si stále na niečo musím zvykať. ;-\
Thom: asi sem chodí niekto od Audi a už to nevládal čítať. >:D -
Thomasino 09.02.22 21:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
Praděda - tak už to Audi opravilo v tom konfigurátoru, s tou maskou v lesklé černé, díky tomu známému co to neměl objednané a na poslední chvíli měnili. Nyní se to jmenuje (místo předního spoileru):
Voštinová výplň singleframe masky v leskle černé barvě (3000,- Kč) >:-[] >:-[] -
speedfred 09.02.22 09:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
….všetko bude v starých dobrých koľajách keď je nejaké kupé a moto doma. :yes:
Hmmmm, nechcená lyžovačka to by sa páčila aj mne. >:D
Bol som sa posánkovať na lyžiach v Špindlerovom mlýne (prvý krát) a prevláda jemné sklamanie. O Slovenkých horách nemám nejakú super mienku (cena vs služby) ale máme to dobré. -
iudex 09.02.22 08:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
woody: OK, to dáva zmysel. A súčasne týmto krokom smeruješ bližšie k tomu, čo v Tvojom prípade prorokujem už dlhšie: totiž že si jedného dňa kúpiš Toyotu GR86. :-)
Ako píšeš obrovské 7 až 9 miestne MPV je silný argument na to, aby si nemusel mať aj druhé praktické auto a mohlo to byť kupé, nepraktické, zábavné a čisto pre Teba. :yes:
Takže cestu si si vydláždil ideálne. A súčasne keďže GR86 sa bude predávať iba 2 roky, tak to zrejme ani nebude dlho trvať, kým tu zahlásiš, že vyberáš... farbu. >:D
Ja sa tiež teoreticky s takouto myšlienkou občas pohrávam, ale zrejme ešte nie je vhodná doba, keď stále potrebujeme dve praktické autá. Minulý týždeň som neplánovane musel ísť na lyžovačku svojím autom a to som bol rád, že je to relatívne praktický sedan v štvorkolke; so zadokolkovým dvojdverákom ako je GR86 by som to nedal, priestorovo ani trakciou. Aj keď taká M240i by polovicu problému riešila (xdrive), priestorový problém zostáva.
Ad moto a vetranie hlavy: tak každý podľa svojich možností, fred vetrá hlavu na brutálnej 1250ke, woody zvažuje vetanie hlavy na nejakej 600vke a ja musím vetrať hlavu iba na lyžiach šliapaním do kopca. :-) -
woody-alien 08.02.22 19:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
sf: Já sice mám rád tvrdší hudbu (Motorhead ani moc ne), ale můj rozsah je hodně široký. Včetně Depeche Mode. V období kolem Black Celebration, Music for the Masses a Violator jsem je poslouchal hodně. Ale i v té době jsem ještě spíš poslouchal jistého Roberta Smithe nebo Jello Biafru. ;-) Docela mě baví představa, že by v reklamě na Golf nebyl Gahan ale právě Biafra. A ti různí milí lidičkové by si neprozpěvovali People are people, ale třeba Holiday in Cambodia nebo California Über Alles. >:D -
woody-alien 08.02.22 19:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
iudex: Je to součást plánu "rozevřít nůžky". Nemít dvě auta, jedno více praktické a druhé méně praktické. Ale mít jednoho naprostého univerzála a druhé jenom pro sebe, žádný ohledy na počet dveří nebo kufr. Jenom jsem nejdřív myslel, že ještě dám nějaké MPV. Nabídka je ale tristní a o cenách nemluvím. A když jsem si pak vyzkoušel, jak variabilní je prostor v Proace (během chvilky máš volný střed auta, zadek auta nebo třeba jednu třetinu ale od zadku až úplně dopředu, přičemž to není dlouhé ani pět metrů a dá se s tím zajet i do podzemních garáží....tak jsem to prostě vzal. Plus samozřejmě ta sleva byla zajímavá.
Ono popravdě, Leon se dá s přimhouřením všech očí považovat za jízdně zajímavé auto jedině prázdné. Jakmile jedeš s pasažéry nebo nákladem, tak je to stejně na nic. A navíc sice nepodnikám v tom smyslu, že bych musel převážet nějaké zboží, ale nemožnost něco většího vozit mě už dost otravovala. Ani dětí víc už mít nebudu, ale velmi často je vozím s jejich kamarády na různé akce, kde se vozí bagáž nebo kola atd.
Na ten dnešní provoz stačí i ten dvoulitrovej nafťák a jsem přesvědčen, že na 90% cest ani nepocítím žádnou újmu stran dynamiky.
Ale jasně, zajímavější bude určitě výměna toho druhého auta...až k ní dojde. Plus pořád mám cukání na nějakou mašinu, nic krutého, nějakou pohodičku na vyvětrání hlavy.

Je to ext. paket, takže předek/zadek a boční prolisy v prahu.