Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 14.02.22 18:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
Woody - Tuhle trasu neznám, ale je mimo naši cestu. Nicméně zvažujeme, že na jaře si tam někdo poblíž uděláme pár dní volno a pak bude třeba čas si to projet. -
white label 14.02.22 17:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
Opravdu "krásné auto" z toho nebude nikdy, má to takový designový syndrom splašené Scaly.... >:-[]
Jak říká moje žena, proč to (za ty prachy) vypadá jako Škodovka s kruhy mezi očima? >:D -
Thomasino 14.02.22 17:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
Kola na RS3 jsou všechny na houby, tady to soudruzi z NDR moc nevymysleli !! 8-s :'-(
S tím stříbrným prvkem jsou ještě nejmenší zlo, souhlas. -
white label 14.02.22 17:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
Th
Příliš mnoho výrazných zelených ploch, chce to nutně černou střechu.
A pak se mi na tom nelíbí ta "slepá" celo černá matná kola. Jak se roztočí, vypadají pak úplně jako černé plecháče.
Ty kruhy v lesklém "chromu" by sice byly výraznější, ale taky nic moc.
Chtělo by to spíš matný "hliník".
Nebo v barvě laku karoserie, ale to by musela být třeba křídová, ne "signální" zelená... -
woody-alien 14.02.22 16:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
pd77, Thom: Tak z Valmezu na Bystřici je to fajnová jízda, kdysi mi to ukázal Covenant a od té doby se tam vracím pravidelně. Jinak z posledních pobytů NA (to aby white label věděl, že i sudeťák respektuje místní zvyklosti >:-[] ) Prostřední Bečvě jsem si oblíbil trasu nahoru na Soláň a do Velkých Karlovic. Tam to benzín nežere ale přímo chlastá. >:D
[odkaz] -
pradeda777 14.02.22 16:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
tms....zelená RS3....ano je to "moc".... :-! V Kyjově z původních 9 ji všichni až na jednoho borce změnili na šedou Daytonu a Kemoru. "Stařečci dostali kurwa rozum".... ;-) >:D >:-[] Viditelné logo Audi v chromu nelze s černým lesklým paketem, který je třeba pro voštiny a pro černé Audi logo vzadu. Je to komplikované a nebudu se tady o tom rozepisovat, abych někoho nenasral.... ;-) >:D >:-[] -
pradeda777 14.02.22 15:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
tms...zpráva... :yes: Byl jsem zvědavý, jestli jste "udělali" ty Pustevny, protože na TV ukazovali, že tam byl přes víkend velký šrumec. No, "vadné" koleno to vyřešilo za Vás.... :-! Tu Bystřici - Valmez jezdí i Label a byla mě taky doporučena. Já jezdím Luhačovice - Vsetín - Valmez. Přes tu Bystřici se mě zdá být hodně dědin a to nemám rád. Ale zkusit....to asi zkusím.... ;-)
Na Skanzenu jsme se soudružkou už také byli, ale pouze na menší spodní části u řeky a tam jsme si dali i oběd. U Labela pak kávičku a kejčíček ;-) Viděli jsme tam i roubenku, kterou skanzenu daroval nějaký Labelův předek. Příště "uděláme" tu větší horní část.. ;-)
-
Thomasino 14.02.22 15:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
Tak kámoš už dneska přebíral RS3, snad ji brzo uvidím na živo. Za mě ta zelená je moc, taky mi chybí vidtelná loga Audi, ale holt jsem už starý při.zdi.sr.áč >:-[] >:D [odkaz] (plus 2 foto) -
iudex 14.02.22 15:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
woody: ono dosť záleží, ako to auto používaš, ak chceš čisto pre seba či ako víkendovku, nie je problém ani RWD. Pre auto, ktoré jazdí denne, nezriedka zaskakuje za rodinný kombík a jazdí veľa do hôr, notabene ak má vyšší výkon, je RWD problém. Minule som obchádzal RWD 3er, ktorá sa beznádejne snažila pohnúť do len mierneho zasneženého kopca, ktorý predokolky dávali s prehľadom. Teda pri predokolke nie je problém, ale čisto zadný pohon (s motorom vpredu a nezaťaženým zadkom) je z hľadiska trakcie asi najhoršia varianta a RWD je na rodinné auto či zimné daily už obmedzujúce. [odkaz]
P.S. speedfred určite bude argumentovať, že aj s 510k zadokolkou sa dá lietať po zasneženej Orave. >:D -
woody-alien 14.02.22 13:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
iudex: Nechci to absolutně porovnávat, ty jezdíš do hor, já tady mám spíš rovinky nebo velká převýšení na krátkém úseku ale stejně končím někde v nadmořských výškách do 500, 600 mnm.
Dále samozřejmě rozdíl FWD-RWD, nicméně tuhle zimu už jsem si z jistých technických důvodů dostatečně zajezdil na sněhu i námraze se Swiftem. Na letních gumách a ještě k tomu letních, co už jsou na konci života. A i když těch 230 Nm není bůhvíco, tak při té hmotnosti auta se s tím taky nedá jezdit bez rozmyslu. A v případě GR86 nemluvíme o nějaký přemotorovaný, nevyzpytatelný bestii, takže z toho nemám žádné obavy. -
Thomasino 14.02.22 13:15
S tím RWD to do hor moc není, to je fakt. Takže si nech 340i a k tomu přikoupíš na víkendy (a jako investici ;-) ) ještě GR86 >:-[ Spotřeba pod 10 s R6 je dobrá, já se pod 11 dostanu s M2 málokdy! -
iudex 14.02.22 13:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
Tom: na jar ten Rožnov určite dám.
Ja som včera minul nádrž rýchlym preletom do hôr na skialp a späť, priemerná rýchlosť cez 120 kmh asi hovorí za všetko. >:D S ohľadom na tú rýchlosť je spotreba 9,47 l veľmi slušná. Inak mám pocit, že túto zimu celkom využívam xdrive a len sa utvrdzujem v tom, že čistú RWD pre daily car nechcem (takže GR86 prenechávam woodymu). -
Thomasino 14.02.22 11:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
Tak hlásíme, že v Rožnově v oblíbené kavárně na náměstí je vše v pořádku, kafe je stále velmi dobré, zákusky také ;-) >:-[] Už se těšíme na jaro na zmrzlinu. Rádi jsme zase po čase viděli a pokecali s White Labelem. Pak jsme byli na procházce kolem Skanzenu, původní plán s výletem na Pustevny jsme museli odložit kvůli mému zlobivému kolenu. Na oběd jsme šli do Villy Rosenaw, je to sice poněkud dražší, ale jednou za čas když je ten Valentýn, proč ne. Vepř.panenka s hříbkovou omáčkou z Lišek a gratinované brambory byl přímo kulinářský zážitek (380,- Kč). Pak na kafe v Classics Sports Cars, kouknout zase na starý sporťáky: [odkaz] (a další 3 foto)
Jeli jsme oblíbenou trasou přes Kroměříž, Bystřici a Val.Meziříčí. Ten úsek Bystřice - Val.Mez. přes Osičko mám moc rád!
-
pradeda777 12.02.22 08:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
Freddie....."ochrana"...možná dnes ještě ne, ale až ruští fašisté zaberou celou Ukrajinu a budete mít s nimi společnou hranici, tak potom bude všechno jinak..... :-! :-! :-! -
pradeda777 12.02.22 08:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvíz - nové auto
tms....hmmm..."lucky him"... :-( Já si ještě sakra počkám. Na mobile,de/cz bych si vybral už dnes. Nebyla by to sice 100% moje výbava, ale byl bych připraven ledasco oželet....třeba střešní okno... ;-) >:D >:-[]

"...RWD je na rodinné auto či zimné daily už obmedzujúce."
Ale woody zvažuje GR86, ne 3er.
A o GR86 jako o rodinném autě, nebo zimním daily, zřejmě neuvažuje ani woody...