Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 17.02.22 15:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
To musí být hrozná nuda mít jen bílá auta :-( :'-( A ke všemu většinu času zavřené v garáži a sledovat, jak na tu bílou padá prach >:-[] >:D
...pak tam akorát vymýšlíš podivné polepy, aby to taková nuda nebyla. Při tom to může být v té pěkné červené docela pěkné auto už z výroby... [odkaz] -
Thomasino 17.02.22 15:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
Oni to mají na zábavu, na praktičnost mají jiné auta ;-) A když si občas zajedou na okruh nebo nějaký ten závod do vrchu, málokdy najde jejich naladěný TT-RS přemožitele. U té jedné teď dávají kovaný motor a výkon přes 600 koní >:D / [odkaz]
-
white label 17.02.22 15:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
Th
Definuj "o poznání světlejší". >:-[]
Podle mě jen nepatrně. A čistá CSG vypadá "o poznání" líp, než Daytona.
Ohledně viditelnosti/bezpečnosti, je na tom bílá prokazatelně o kus líp, než červená.
Proto mám rád křídovou, je skoro bílá, ale bílá není... ;-) -
white label 17.02.22 15:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
pd7
Zvedl se předek s tím těžkým R6 pod kapotou? To by spíš měly hrábnout zadní nezatížená kola, leda že by to bylo do toho kopce spíš trochu víc.
U 911 se mi to (se skoro prázdnou nádrží) stává, ale ta má motor vzadu. -
Thomasino 17.02.22 15:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
Daytona je teda o poznání světlejší než CSG na GTI6/7 >:-[] Okukoval jsem ji zblízka pár dní na dovolené v létě na A6, menší prach v pohodě schová. Mě se líbí. Stejně jako modrá Navara :-)
P.S.: s tou bezpečností má soudružka ale pravdu. Proto razím již roky teorii, že sportovní auto má být výraznější barvy. Zvláště když nejezdím úplně pomalu.. Takže jsi zpátky u červené, protože bílá je taky trochu o ničem i z tohoto hlediska. Proti obloze ji hravě přehlídneš. -
pradeda777 17.02.22 15:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
-
pradeda777 17.02.22 14:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
tms....RS3 na prodej....tož komu ta zelená nevadí, tak cena dobrá....kdyby byla bílá, tak bych i zvažoval.... ;-) :-! >:-[]
iu....je vidět, že v Tobě ještě proudí komunistická krev, že používáš jejich slovník. O žádnou špekulaci se nejedná. Je to normální obchod v tržním režimu - nabídka/poptávka.... :-! -
Thomasino 17.02.22 14:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
Jo ten diferák tam nemají, to je pravda. Ale jinak tam mají 520 koní, podvozek KW V3 co nastavovali odborníci v Německu, TT-RS je nižší a lehčí. Je to spekulování, ale zase do toho dáš třeba 150 tisíc ze svého na zálohu, pak čekáš třičtvrtě roku, tak na tom chceš něco vydělat >:-[]
Praděda - až na jednu reálnou fotku jsou to zase fotky z konfigurátoru. To je o něčem jiném prostě. Ale upřímně? V bílé to auto vůbec nevynikne, hrozná nuda a ta velká černá plocha hrozně bije do očí. Dal bych červenou, nebo když chceš lehce zapadnout s davem (a volíš nepraktickou bílou), tak už bych volil praktickou šedou Daytona, příp. tu Kemora. Já teda Daytonu. Včera jsem viděl Q3 v S-Line paketu se stříbrnými doplňky v Daytoně a moc pěkný auto, důstojné, nepůsobí to lacině, prostě pěkné. -
pradeda777 17.02.22 14:33
« Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
tms/wl.....ok....fotky z mobile.de/cz
Gletscher kola černá lesklá + lesklé plošky
[odkaz]
Gletscher kola černá lesklá + lesklé plošky + červené třmeny [odkaz]
Gletscher kola černá lesklá + lesklé plošky + červené třmeny
[odkaz]
Gletscher kola černá lesklá [odkaz]
Gletscher kola černá matná červené třmeny
[odkaz]
Stále váhám nad tmavými skly vzadu???? Momentálně jsou objednané... :-! -
iudex 17.02.22 14:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
Tak to je nový level špekulantstva, kúpiť so zľavou a obratom predávať za cenníkovku. >:-[]
P.S. čo to znamená "proti TT RS to moc naviac neprináša"? Nemalo by byť to "niečo naviac" práve torque splitter a teda citeľne lepšie a zábavnejšie jazdné vlastnosti? -
Thomasino 17.02.22 14:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
Praděda - ta zelená RS3 je na prodej už nyní, známej tušil že to bude asi na kšeft, ale původní plán byl ji chvilku pojezdit. Ale proti jejich dvěma TT-RS to o moc navíc nepřináší a tak prodává úplně nové. Ale prodává za ceníkovou cenu 1,9 mega >:-[] Pokud na to někdo spěchá, možná koupí. Když nekoupí, prodá Arteona a nechá to ženě. Nijak ho to netrápí :-) Možná by se trochu ukecat nechal, ale moc ne. Nakonfigurovaná je dobře, až na tu barvu. Sedačky s Alcantarou, bez střešního okna, má elektrické otevírání kufru, Performance výfuky. Viz. poslední foto. Jo a má i černé lesklé lištičky ;-)
[odkaz]
-
pradeda777 16.02.22 15:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
Leg....to si mi připomněl.... když jsem poprvé zkoušel co M140i umí, tak při výjezdu z obce...bylo to trochu do kopce.....nevím už který kvalt tam byl, ale jak jsem na to šlápl, tak se předek zvedl a auto začalo "tančit" a já málem skončil mimo "trať"..... :-! >:D

Kromě toho, že je TT RS nepraktická, se ti může stát, že z ní vystoupíš a někdo po tobě bude chtít termín na ostříhání... >:D ;-)