white label 18.02.22 14:38
« GT3T
Leg
GT3 vidím docela podobně, i když ne úplně stejně.
Kola neodym bez debat top, stejně tak sleeperský touring. :yes: :yes:
Barvy: 1. Křída 2. GT Silver
Tu stříbrnou dolomitku s nádechem do ledovcově modré spíš ne, klasická (psal si, že bys upřednostnil klasickou stříbrnou) GT Silver je za mě lepší.
Odpustil bych si ta celolakovaná zrcátka, přidal karbonovou střechu (ty ne) a ke křídové Touring black paket.
GT3 Touring je pro mě (s obrovským odstupem) absolutní top verze celé řady 992, navíc konečně může mít obě převodovky bez podmínek/omezení, a PDK zůstala 7st. (z 991.2) s klasickým voličem! Ostatní 992 mě ani zdaleka tak neberou.
Rozhodně bych třeba nevyměnil GTS 991.2 za GTS 992. -
iudex 18.02.22 14:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
RS3 v bielej s celočiernou maskou a bez červených strmeňov, to je čistá Scala, úplne najhoršia možná kombinácia (teda priplácam si, aby moje auto vyzeralo horšie). 8-s
Ale ako píše wl, je to veľmi subjektívne a ja slávnostne vyhlasujem, že už sa na tému farby a lišty RS3 vyjadrovať nebudem. Aj tak začínam mať pocit, že deda to auto chce viac vyberať ako na ňom jazdiť. A aby sa nestalo, že RS3ku tu niekto bez dlhých rečí a vyberania kúpi skôr. >:-[] -
pradeda777 18.02.22 13:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
Leg 18.02.22 12:54
Wl: ale mne sa krieda páči, len by som si ju na SUV nedal, Panamera sa mi hnusí a na klasickú 911 by som uprednostnil klasickú striebornú. Ale na 718 si ju prestaviť viem, možno aj na Taycane. Rovnako sa mi páči aj Hockenheim na M2, tam by som ani nad inou nerozmýšlal. Tá Kemora mi skôr pripomínala nevýrazné sivé “základovky” ako má škodovka a iní výrobcovia. Ale hovorím, videl som ju dosť dávno a ešte cez dva ploty.
BTW. donútil si ma naštartovať konfigurátor. Čo povieš na toto? [odkaz]
white label 18.02.22 12:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
Th
Tak s tou modrou se domluvte s iudexem, ten psal, že než tu modrou, tak radši Kemoru.
Tlačit někomu konkrétní barvu je docela marné, musí se líbit hlavně jemu. -
white label 18.02.22 12:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
pd7
Špekulace není (spisovně) nic, ale (finanční) spekulace je to, co píše Leg, jinak obecně je spekulace: "...nepodložená domněnka o tom, co se stalo nebo co se stane, dohad bez znalostí faktů."
K té barvě (pokud už nechceš tančit tango), souhlas s Legem, raději Kemoru, než bílou. Zkus si zjistit kde je Kemora na něčem k vidění. Třeba na tom etronu GT. -
Leg 18.02.22 11:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
Wikipedia: Spekulace v kontextu obchodování na burze označuje konání, při kterém jsou akcie, měny, komodity, opce atd. nakupovány nikoliv s cílem dlouhodobého vykonávání vlastnických práv (jako je výplata dividend), ale s krátkodobým výhledem na růst jejich hodnoty a následný zisk při prodeji, nebo prodávány s krátkodobým výhledem na pokles jejich hodnoty a následnou zpětnou koupi za nižší cenu. [odkaz]
Podľa mňa to celkom sedí na to na čo poukazoval iudex: objednať rs3 so zľavou a dúfať, že ju neskôr predám za plnú cenu. Môžem na tom získať ale musím počítať aj s tým, že na tom stratím.
To že za socíku sa tento výraz používal v súvislosti s najväčšími vyvrhelmi ešte neznamená, že to na inom mieste a/alebo v inom čase nie je legitímny výraz popisujúci legitímny spôsob obchodovania. -
Thomasino 18.02.22 11:29
Klid a nuda ? No tak to sis mohl koupit A3 1,5 TSI v bílé a vyšlo by to na stejnou. Oživil bys to pár nápisy Audi Sport, nějaké rychlé pruhy přes kapotu a střechu a ještě bys ušetřil pro vnoučata milion >:-[] >:D -
pradeda777 18.02.22 11:19
iu....nuda a klid je přesně to, co doktoři starším lidem ordinují.....protože jakýkoliv excitement by ti mohl přivodit infarkt myokardu.... ;-) >:D >:-[] Proto ta bílá.... :-! -
pradeda777 18.02.22 11:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
pradeda777 18.02.22 10:45
Leg....Gletscher bílá není normální bílá. Jednak je to metalíza, takže má lesk a má nádech lehce do modra.
Špekulace může být běžně používaný výraz, což ovšem neznamená, že je to správný výraz. Za komunistů tento výraz figuroval i v zákonech a byla tím míněna trestní činnost. -
Leg 18.02.22 10:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
Wl: ono krieda je v podstate zlepený prach (veľmi zjednodušene, dúfam, že sem nechodí niekto z kriedového priemyslu, ten by mi dal >:D ), takže je celkom logické, že na sojom Porsche prach nevidíš.
Ja som asi kemoru videl, aj som to sem dávno písal, u suseda cez dva ploty na etron gt. Pod mrakom mi vtedy domodra neprišla, vyzeralo to ako v súčasnosti módna “základová plotová sivá”. Nič moc pre mňa, ale na rs3 určite lepšia ako biela a takisto lepšia ako daytona grey a.k.a. “Šedá Audi myš”. Ak človek nechce čiernu, za mňa asi najlepšia voľba.
Praděda: špekulácia je bežne používaný výraz vo svete kapitalistických finančníkov. ;-)

Kdo nechce, nevidí... >:D
Na sedanu ji (zezadu) nehledej... ;-)