Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.22  15:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

pd7
    Kdo nechce, nevidí... >:D
    Na sedanu ji (zezadu) nehledej... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.22  15:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Já tady Scalu nikde nevidím..... ;-) >:D >:-[]
    [odkaz]
    A tady trochu...
    [odkaz]
    A tady ještě míň....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.22  15:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

iu
    Taky už si objevil tu paralelu se Scalou? Na to má patent moje žena! >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.22  14:38

« GT3T

Leg
    GT3 vidím docela podobně, i když ne úplně stejně.
    Kola neodym bez debat top, stejně tak sleeperský touring. :yes: :yes:
    Barvy: 1. Křída 2. GT Silver
    Tu stříbrnou dolomitku s nádechem do ledovcově modré spíš ne, klasická (psal si, že bys upřednostnil klasickou stříbrnou) GT Silver je za mě lepší.
    Odpustil bych si ta celolakovaná zrcátka, přidal karbonovou střechu (ty ne) a ke křídové Touring black paket.
    [odkaz]
    [odkaz]
    GT3 Touring je pro mě (s obrovským odstupem) absolutní top verze celé řady 992, navíc konečně může mít obě převodovky bez podmínek/omezení, a PDK zůstala 7st. (z 991.2) s klasickým voličem! Ostatní 992 mě ani zdaleka tak neberou.
    Rozhodně bych třeba nevyměnil GTS 991.2 za GTS 992.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.02.22  14:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

RS3 v bielej s celočiernou maskou a bez červených strmeňov, to je čistá Scala, úplne najhoršia možná kombinácia (teda priplácam si, aby moje auto vyzeralo horšie). 8-s
    Ale ako píše wl, je to veľmi subjektívne a ja slávnostne vyhlasujem, že už sa na tému farby a lišty RS3 vyjadrovať nebudem. Aj tak začínam mať pocit, že deda to auto chce viac vyberať ako na ňom jazdiť. A aby sa nestalo, že RS3ku tu niekto bez dlhých rečí a vyberania kúpi skôr. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 18.02.22  14:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Leg : za toho touringa ti dávam [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.22  13:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

tms....ty kola jsme už probírali několikrát. Ano, ty lesklé plošky na kolech jsou zrádné. Ale s bílou a bez červených třmenů (možná i s nimi?) by snad šly. S jinýma barvama jsou ty plošky problematické. [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 18.02.22  12:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Wl: ale mne sa krieda páči, len by som si ju na SUV nedal, Panamera sa mi hnusí a na klasickú 911 by som uprednostnil klasickú striebornú. Ale na 718 si ju prestaviť viem, možno aj na Taycane. Rovnako sa mi páči aj Hockenheim na M2, tam by som ani nad inou nerozmýšlal. Tá Kemora mi skôr pripomínala nevýrazné sivé “základovky” ako má škodovka a iní výrobcovia. Ale hovorím, videl som ju dosť dávno a ešte cez dva ploty.

BTW. donútil si ma naštartovať konfigurátor. Čo povieš na toto? [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.02.22  12:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

"tvoje" první předváděčka z Kyjova, co jsi s ní jel, už běžně jezdí po Moravě >:-[] Ale ani tyto kola se k té zelené podle mě nehodí :'-( [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.22  12:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

wl....Kemora je už "překonaná"... ;-) Long live Gletscher! :-! :-! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.22  12:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Leg...co si myslí Wikipedie na tom nezáleží. Na Wiki si může psát kde kdo co chce. Já tam psal také. Špekulace je u mě zdiskreditovaný výraz. Konec.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.22  12:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Leg
    Pokud se ti na 911 líbí GT Silver, tak by se ti určitě naživo! líbila i ta Křída.
    I když fotogenická zrovna moc není...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.22  12:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Th
    Tak s tou modrou se domluvte s iudexem, ten psal, že než tu modrou, tak radši Kemoru.
    Tlačit někomu konkrétní barvu je docela marné, musí se líbit hlavně jemu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.22  12:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

pd7
    Špekulace není (spisovně) nic, ale (finanční) spekulace je to, co píše Leg, jinak obecně je spekulace: "...nepodložená domněnka o tom, co se stalo nebo co se stane, dohad bez znalostí faktů."
    K té barvě (pokud už nechceš tančit tango), souhlas s Legem, raději Kemoru, než bílou. Zkus si zjistit kde je Kemora na něčem k vidění. Třeba na tom etronu GT.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 18.02.22  11:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Wikipedia: Spekulace v kontextu obchodování na burze označuje konání, při kterém jsou akcie, měny, komodity, opce atd. nakupovány nikoliv s cílem dlouhodobého vykonávání vlastnických práv (jako je výplata dividend), ale s krátkodobým výhledem na růst jejich hodnoty a následný zisk při prodeji, nebo prodávány s krátkodobým výhledem na pokles jejich hodnoty a následnou zpětnou koupi za nižší cenu. [odkaz]

Podľa mňa to celkom sedí na to na čo poukazoval iudex: objednať rs3 so zľavou a dúfať, že ju neskôr predám za plnú cenu. Môžem na tom získať ale musím počítať aj s tým, že na tom stratím.

To že za socíku sa tento výraz používal v súvislosti s najväčšími vyvrhelmi ešte neznamená, že to na inom mieste a/alebo v inom čase nie je legitímny výraz popisujúci legitímny spôsob obchodovania.
  • « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.02.22  11:29

Klid a nuda ? No tak to sis mohl koupit A3 1,5 TSI v bílé a vyšlo by to na stejnou. Oživil bys to pár nápisy Audi Sport, nějaké rychlé pruhy přes kapotu a střechu a ještě bys ušetřil pro vnoučata milion >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.22  11:19

iu....nuda a klid je přesně to, co doktoři starším lidem ordinují.....protože jakýkoliv excitement by ti mohl přivodit infarkt myokardu.... ;-) >:D >:-[] Proto ta bílá.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.22  11:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

tms.....modrýho jsem měl Morris Cooper S s bílou střechou v roce 1969 [odkaz] a pak ještě 4dr Hondu Civic někde v roce 1975-6 [odkaz] ...a tím jsem úkol pro modrou barvu v tomto životě splnil.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.22  10:45

Leg....Gletscher bílá není normální bílá. Jednak je to metalíza, takže má lesk a má nádech lehce do modra.
    Špekulace může být běžně používaný výraz, což ovšem neznamená, že je to správný výraz. Za komunistů tento výraz figuroval i v zákonech a byla tím míněna trestní činnost.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 18.02.22  10:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)

Wl: ono krieda je v podstate zlepený prach (veľmi zjednodušene, dúfam, že sem nechodí niekto z kriedového priemyslu, ten by mi dal >:D ), takže je celkom logické, že na sojom Porsche prach nevidíš.

Ja som asi kemoru videl, aj som to sem dávno písal, u suseda cez dva ploty na etron gt. Pod mrakom mi vtedy domodra neprišla, vyzeralo to ako v súčasnosti módna “základová plotová sivá”. Nič moc pre mňa, ale na rs3 určite lepšia ako biela a takisto lepšia ako daytona grey a.k.a. “Šedá Audi myš”. Ak človek nechce čiernu, za mňa asi najlepšia voľba.

Praděda: špekulácia je bežne používaný výraz vo svete kapitalistických finančníkov. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…