Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 27.08.10 00:11
« Re: Fotosoutěž Srpen-Auto a humor-PŘIHLAŠOVÁNÍ
WL: No shrnul jsi to moc hezky :yes: Víceméně asi se vším souhlas, i s tím servisem je to dnes už pomalu na stejno. Doba, kdy v benzínu byla jen atmosféra bez přímého vstřikování do válců a motor byl téměř nesmrtelný v porovnání s váhámi vzduchu, turbodmychadly, čerpadly atd., což odrazovalo mnoho kupců, jsou pryč a už je to i u benzínu.
Já bych tak nějak nejraději nějakou atmosféru v benzínu a předělat na LPG, tak nějak si skromně představuju své další auto, nic víc, prachy na prvním místě. Až od pitvám dostatek lidí, tak pak popřemýšlím nad něčím lepším :-) ... jen tak trochu těhle aut ubývá, třeba jen u koncernu pomalu je už jen ta 1,6 75 kW, což je bída. Renault vlastně taky nic lepšího nemá z atmosfér... atd.
EDIT: Těch Hummerů na LPG jsem viděl obrovské množství, u nás to jse snad každý druhý. Ono to je taky poměrně jednoduchý motor snadný na přestavbu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

pst : lumpe >:-[]
White již myslím na ní pracuje jelikož přibyde nové pravidlo od zářijové Fotosoutěže a to
"účast v soutěži podmíněná Recenzí"
jdu počítat
rone máš podmínku za vedomou snahu zmanipulovat hlasování