Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 18.02.22 17:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
Dědo, tá červená RS3 vyzerá parádne. Škoda, že je to len skica, a namiesto tohoto sa do výroby dostala čierna tlama. A aj nečierne odznačiky tomu celkom pomáhajú.
Label: Samozrejme tam mala byť GT silber. Zrkadielka mám tak 50:50 a čierny paket som “nebral” kvôli výfuku.
Ja som v 991 či 992 ani nesedel, tak nemôžem povedať, čo je lepšie. Vizuálne ale v takmer všetkých verziách 991. Musím ti dať po čase zapravdu, že 992 je tak trochu tlstá berta, na GT3 sa mi nepáči predok a minule okolo mňa prešlo Turbo S a mal som pocit, že okolo ide cirkus. Celkovo za mňa vizuálne topka 991.2 GT3, asi touring (a samozrejme erko)
Otázka je, či je v tomto prípade možnosť voľby správna. Ja osobne by som sa nevedel rozhodnúť medzi automatom a manuálom a som si istý, že by som svoju voľbu spätne intenzívne prehodnocoval. A možno oľutoval. :-) Na druhej strane ten, čo si to auto reálne kupuje asi vie čo chce a potom to, že si môže vybrať je super. -
white label 18.02.22 14:38
« GT3T
Leg
GT3 vidím docela podobně, i když ne úplně stejně.
Kola neodym bez debat top, stejně tak sleeperský touring. :yes: :yes:
Barvy: 1. Křída 2. GT Silver
Tu stříbrnou dolomitku s nádechem do ledovcově modré spíš ne, klasická (psal si, že bys upřednostnil klasickou stříbrnou) GT Silver je za mě lepší.
Odpustil bych si ta celolakovaná zrcátka, přidal karbonovou střechu (ty ne) a ke křídové Touring black paket.
[odkaz]
[odkaz]
GT3 Touring je pro mě (s obrovským odstupem) absolutní top verze celé řady 992, navíc konečně může mít obě převodovky bez podmínek/omezení, a PDK zůstala 7st. (z 991.2) s klasickým voličem! Ostatní 992 mě ani zdaleka tak neberou.
Rozhodně bych třeba nevyměnil GTS 991.2 za GTS 992. -
iudex 18.02.22 14:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
RS3 v bielej s celočiernou maskou a bez červených strmeňov, to je čistá Scala, úplne najhoršia možná kombinácia (teda priplácam si, aby moje auto vyzeralo horšie). 8-s
Ale ako píše wl, je to veľmi subjektívne a ja slávnostne vyhlasujem, že už sa na tému farby a lišty RS3 vyjadrovať nebudem. Aj tak začínam mať pocit, že deda to auto chce viac vyberať ako na ňom jazdiť. A aby sa nestalo, že RS3ku tu niekto bez dlhých rečí a vyberania kúpi skôr. >:-[] -
pradeda777 18.02.22 13:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
-
Leg 18.02.22 12:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
Wl: ale mne sa krieda páči, len by som si ju na SUV nedal, Panamera sa mi hnusí a na klasickú 911 by som uprednostnil klasickú striebornú. Ale na 718 si ju prestaviť viem, možno aj na Taycane. Rovnako sa mi páči aj Hockenheim na M2, tam by som ani nad inou nerozmýšlal. Tá Kemora mi skôr pripomínala nevýrazné sivé “základovky” ako má škodovka a iní výrobcovia. Ale hovorím, videl som ju dosť dávno a ešte cez dva ploty.
BTW. donútil si ma naštartovať konfigurátor. Čo povieš na toto? [odkaz]

Ale Nardo se na etron nenabízí, jedině individual lak.