Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 21.02.22 11:35
« Re: Farbičky
Sakryš, to nemohli toho Macana T představit o půl roku dříve? To by mi smysl dávalo >:-[]
Výkonově bych to přežil, ikdyž je to "jen" čtyřválec a o 60 koní slabší než Tiguan R a nemá ten nový diferák. Ale podvozek nově naladili a nyní více preferují zadní nápravu. [odkaz]
Jinak koukám, že u Audi stále frčí kombinace tmaší modré a stříbrných prvků ;-) [odkaz] -
-
-
woody-alien 18.02.22 19:24
« Re: Re: Re: Re: Kemora vs Nardo
pd77: Nejdřív si připlatím za exteriérový paket, aby to nevypadalo jak social edition...a pak to radši ještě zmáknu fólií, aby to nevypadalo tak blbě. >:-[] A zatímco Alfisti by SPZky nejraději zakázali, protože jim hyzdí předek auta, tak Audisti se k SPZkám modlí, aby jim ten předek vylepšily. >:D -
Leg 18.02.22 17:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Včerejší setkání se zelenou žábou :-)
Dědo, tá červená RS3 vyzerá parádne. Škoda, že je to len skica, a namiesto tohoto sa do výroby dostala čierna tlama. A aj nečierne odznačiky tomu celkom pomáhajú.
Label: Samozrejme tam mala byť GT silber. Zrkadielka mám tak 50:50 a čierny paket som “nebral” kvôli výfuku.
Ja som v 991 či 992 ani nesedel, tak nemôžem povedať, čo je lepšie. Vizuálne ale v takmer všetkých verziách 991. Musím ti dať po čase zapravdu, že 992 je tak trochu tlstá berta, na GT3 sa mi nepáči predok a minule okolo mňa prešlo Turbo S a mal som pocit, že okolo ide cirkus. Celkovo za mňa vizuálne topka 991.2 GT3, asi touring (a samozrejme erko)
Otázka je, či je v tomto prípade možnosť voľby správna. Ja osobne by som sa nevedel rozhodnúť medzi automatom a manuálom a som si istý, že by som svoju voľbu spätne intenzívne prehodnocoval. A možno oľutoval. :-) Na druhej strane ten, čo si to auto reálne kupuje asi vie čo chce a potom to, že si môže vybrať je super.

Zkoušel sis MaT nakonfigurovat na úroveň výbavy TR?
S8 před face rozhodně jezdila minimálně! na 4*, ale nevypadá nic moc, a tady po face v té modré s s tou hromadou chromu, jak prezentačka pro čínský trh. :no: