Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 21.02.22 12:57
« Re: Re: Re: Re: S8
Taky by byl o hodně dražší než Tigi-R, politicky méně korektní (to by mě v práci sežrali), z tohoto pohledu obyčejná značka jako VW je vhodnější :-! Jediný problém budu mít asi se sedačkou s krátkým sedákem, ale časem kdyžtak koupím v Polsku nějaké S-Line sedačky Audi a vyměním a bude klid >:-[] >:-[] -
iudex 21.02.22 12:46
« Re: Re: Re: S8
Oranžová papaya, za mňa jasná voľba z tej ponuky na Macana. Oživí to auto a zároveň nie je krikľavá, za mňa krajšia (a lacnejšia) alternatíva ku Karminrot.
Ale inak o Macane s 2,0 (notabene T) si myslím to, čo som písal na ACZ, za mňa proste Macan má mať V6, s R4 je to taký drahý mainstream a rozhodne to nebude konkurent pre ostrý Tiguan R. -
Thomasino 21.02.22 12:04
« Re: Macan T
No s barvou bych zase chvilku ladil a vybíral, tohle byla první volba z toho mála co tam je. Nejraději bych Carmin Red, ale nevím jestli by se mi chtělo vypláznout dalších 40 litrů >:-[] Spíše bych je dal za 21" s označením 911 Turbo, takové chci mimochodem pak na Tigouše :-) [odkaz]
Možná bych šel do té oranžové, ikdyž jednu podobnou barvu doma máme: [odkaz] Nebo bych skončil u Carmin Red (foto za tím). Ale stejně se mi ten nový čumák líbí méně než dříve. Vadí mi moc té šedé dole uprostřed. Možná k tmavší modré to ladí lépe.. -
Thomasino 21.02.22 11:35
« Re: Farbičky
Sakryš, to nemohli toho Macana T představit o půl roku dříve? To by mi smysl dávalo >:-[]
Výkonově bych to přežil, ikdyž je to "jen" čtyřválec a o 60 koní slabší než Tiguan R a nemá ten nový diferák. Ale podvozek nově naladili a nyní více preferují zadní nápravu. [odkaz]
Jinak koukám, že u Audi stále frčí kombinace tmaší modré a stříbrných prvků ;-) [odkaz] -
-
-
woody-alien 18.02.22 19:24
« Re: Re: Re: Re: Kemora vs Nardo
pd77: Nejdřív si připlatím za exteriérový paket, aby to nevypadalo jak social edition...a pak to radši ještě zmáknu fólií, aby to nevypadalo tak blbě. >:-[] A zatímco Alfisti by SPZky nejraději zakázali, protože jim hyzdí předek auta, tak Audisti se k SPZkám modlí, aby jim ten předek vylepšily. >:D