Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.02.22  21:50

« Re: 35000

Jupíííííí, máme výročí !!! >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto Market

Market 21.02.22  21:47

« 35000

Uz iba jedna sprava....
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.02.22  18:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: S8

Tady jsem už našel jeho pomalovanýho Krokouše GT4, když jsme byli i s Ondrou Klymčiwem (Dakar se Škodovkou 130) na projížďce po Orlických horách >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.22  18:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: S8

Th
    GT4 RS bude na poměry řady 718 hodně dobrá investice, i když ne zrovna malá, také na poměry řady 718. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.22  18:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: S8

iu
    Tak na těch tvých odkazech to vypadá mnohem přijatelněji, ale to co dal Thomasino z konfigurátoru, tak za mě "rezavý" nesportovní odstín pro seniory...
    Proti Karminrot má jedinou výhodu, cenu.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.02.22  14:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: S8

Nejde o Cayman GT4 (toho už má, toho prvního), ale GT4 RS >:-[] On by to vzal i bez slevy, ale prostě nikdo nechce prodat >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.02.22  14:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: S8

Tom: pozeral som, koľko sa na Slovensku minulý rok predalo Caymanov a nie je v tabuľke žiaden. Ale je tam 11 Boxsterov, tak možno to dali spolu (asi že rovnaká rodina 718). Takže si nemyslím, že tých 28 záujemcov o Cayman GT4 je moc reálnych, skôr taký psychologický tlak predajcu. Pre dokreslenie na SK sa predalo 35 911tok a 27 Taycanov (to je fakt dosť vysoké číslo, viac ako Panamer).
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.02.22  14:28

To není obyčejný Boxster, ale SPYDER co má vzadu ty hrby a motor 4,0 litru :-) Jasně, překlep, 718 Spyder se to jmenuje. Já si ty čísla nepamatuji, prostě Cayman nebo Boxster, nevím proč to komplikují.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.02.22  14:24

Samozřejmě 718 :-) Překlep. Chce objednat GT4 RS, ale nejsou kvóty, nebo nemohou v dané zemi objednat, protože mají prodaný málo elektrických Taycanů >:D Na Slovensku mají mít 5 ks, se zelenými emisemi jsou na tom dobře (asi tam jezdí hodně Taycanů), ale na těch 5 aut mají prý 28 zájemců >:-[] >:D Kupodivu nepomáhá, že má už GT4 a Spyder :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.02.22  14:02

« Re: Re: Re: Re: Re: S8

Porsche 917 Spyder? Nie je to proste 718 Boxster?
    Lebo pod 917 Spyder mi našlo toto: [odkaz]
    A 918 Spyder si asi tiež nemyslel: [odkaz]
    wl: to tvrdím ja, oranžová sa mi dlhodobo páči, teda ak nie je moc divoká a to Papaya nie je. Ako mne sa páči aj Karminrot, to by bola moja druhá voľba. Ale oranžová je jednak nová a teda neopozeraná a tiež je to štandardná metalíza, na rozdiel od drahej karmínovej.
    [odkaz]
    [odkaz]
    EDIT: tak už som sa zorientoval, je to 718 Spyder: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.02.22  13:18

« Re: Re: Re: Re: Re: S8

Jinak v sobotu jsem byl zase zablbnout na Polygonu v Hradci, tady 3 fotečky a hlavně se stavil známej s Porškou 917 Spyder 4,0 s pěknou matnou fólií a Akrapem, pěkný vozítko! >:-[] [odkaz]
    Jsou na tom plastický nápisy Rothmans, jako má barevně na Caymanu GT4, ale je to vidět jen zblízka a na fotkách skoro vůbec. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.22  13:03

« Re: Re: Re: Re: S8

iu
    Papaya je krajšia! alternatíva ku Karminrot???
    To netvrdí ani Thomasino.
    O.K., proti gustu... :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.02.22  12:57

« Re: Re: Re: Re: S8

Taky by byl o hodně dražší než Tigi-R, politicky méně korektní (to by mě v práci sežrali), z tohoto pohledu obyčejná značka jako VW je vhodnější :-! Jediný problém budu mít asi se sedačkou s krátkým sedákem, ale časem kdyžtak koupím v Polsku nějaké S-Line sedačky Audi a vyměním a bude klid >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.02.22  12:46

« Re: Re: Re: S8

Oranžová papaya, za mňa jasná voľba z tej ponuky na Macana. Oživí to auto a zároveň nie je krikľavá, za mňa krajšia (a lacnejšia) alternatíva ku Karminrot.
    Ale inak o Macane s 2,0 (notabene T) si myslím to, čo som písal na ACZ, za mňa proste Macan má mať V6, s R4 je to taký drahý mainstream a rozhodne to nebude konkurent pre ostrý Tiguan R.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.22  12:20

« Re: Re: S8

S8 je sportovní verze A8.
    Vznešeněji??? Kýčovitěji!!! Nemáš náhodou nějaké předky v Číně? >:-[]

P.S. Ta rezavá na MaT, to už si děláš pr.del, že... 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.02.22  12:05

« Re: S8

Mě se ta kombinace modrá se stříbrnou líbí více, pokud to není sportovní auto. Působí to více luxusněji a vznešeněji >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.02.22  12:04

« Re: Macan T

No s barvou bych zase chvilku ladil a vybíral, tohle byla první volba z toho mála co tam je. Nejraději bych Carmin Red, ale nevím jestli by se mi chtělo vypláznout dalších 40 litrů >:-[] Spíše bych je dal za 21" s označením 911 Turbo, takové chci mimochodem pak na Tigouše :-) [odkaz]
    Možná bych šel do té oranžové, ikdyž jednu podobnou barvu doma máme: [odkaz] Nebo bych skončil u Carmin Red (foto za tím). Ale stejně se mi ten nový čumák líbí méně než dříve. Vadí mi moc té šedé dole uprostřed. Možná k tmavší modré to ladí lépe..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.22  12:02

« Macan T

Th
    Ad Macan T, stříbrná??? To by ti doma neprošlo!!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.22  11:58

« S8

Naštěstí se dá dát na S8 black paket:
    [odkaz]
    Hned i ta modrá s tím vypadá o 100% líp.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.02.22  11:55

« Re: Re: Re: Farbičky

Teď jsem si zrovna nakonfiguroval, zdaleka ne na úrovni Tigiho-R, ale v takovém slušném provedení (ikdyž bez vzduchového podvozku), jsem na 2,138 mega :-) [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…