Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 21.02.22 14:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: S8
Tom: pozeral som, koľko sa na Slovensku minulý rok predalo Caymanov a nie je v tabuľke žiaden. Ale je tam 11 Boxsterov, tak možno to dali spolu (asi že rovnaká rodina 718). Takže si nemyslím, že tých 28 záujemcov o Cayman GT4 je moc reálnych, skôr taký psychologický tlak predajcu. Pre dokreslenie na SK sa predalo 35 911tok a 27 Taycanov (to je fakt dosť vysoké číslo, viac ako Panamer). -
Thomasino 21.02.22 14:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: S8
Samozřejmě 718 :-) Překlep. Chce objednat GT4 RS, ale nejsou kvóty, nebo nemohou v dané zemi objednat, protože mají prodaný málo elektrických Taycanů >:D Na Slovensku mají mít 5 ks, se zelenými emisemi jsou na tom dobře (asi tam jezdí hodně Taycanů), ale na těch 5 aut mají prý 28 zájemců >:-[] >:D Kupodivu nepomáhá, že má už GT4 a Spyder :'-( -
iudex 21.02.22 14:02
« Re: Re: Re: Re: Re: S8
Porsche 917 Spyder? Nie je to proste 718 Boxster?
Lebo pod 917 Spyder mi našlo toto: [odkaz]
A 918 Spyder si asi tiež nemyslel: [odkaz]
wl: to tvrdím ja, oranžová sa mi dlhodobo páči, teda ak nie je moc divoká a to Papaya nie je. Ako mne sa páči aj Karminrot, to by bola moja druhá voľba. Ale oranžová je jednak nová a teda neopozeraná a tiež je to štandardná metalíza, na rozdiel od drahej karmínovej.
[odkaz]
[odkaz]
EDIT: tak už som sa zorientoval, je to 718 Spyder: [odkaz] -
Thomasino 21.02.22 13:18
« Re: Re: Re: Re: Re: S8
Jinak v sobotu jsem byl zase zablbnout na Polygonu v Hradci, tady 3 fotečky a hlavně se stavil známej s Porškou 917 Spyder 4,0 s pěknou matnou fólií a Akrapem, pěkný vozítko! >:-[] [odkaz]
Jsou na tom plastický nápisy Rothmans, jako má barevně na Caymanu GT4, ale je to vidět jen zblízka a na fotkách skoro vůbec. [odkaz]
-
Thomasino 21.02.22 12:57
« Re: Re: Re: Re: S8
Taky by byl o hodně dražší než Tigi-R, politicky méně korektní (to by mě v práci sežrali), z tohoto pohledu obyčejná značka jako VW je vhodnější :-! Jediný problém budu mít asi se sedačkou s krátkým sedákem, ale časem kdyžtak koupím v Polsku nějaké S-Line sedačky Audi a vyměním a bude klid >:-[] >:-[] -
iudex 21.02.22 12:46
« Re: Re: Re: S8
Oranžová papaya, za mňa jasná voľba z tej ponuky na Macana. Oživí to auto a zároveň nie je krikľavá, za mňa krajšia (a lacnejšia) alternatíva ku Karminrot.
Ale inak o Macane s 2,0 (notabene T) si myslím to, čo som písal na ACZ, za mňa proste Macan má mať V6, s R4 je to taký drahý mainstream a rozhodne to nebude konkurent pre ostrý Tiguan R. -
Thomasino 21.02.22 12:04
« Re: Macan T
No s barvou bych zase chvilku ladil a vybíral, tohle byla první volba z toho mála co tam je. Nejraději bych Carmin Red, ale nevím jestli by se mi chtělo vypláznout dalších 40 litrů >:-[] Spíše bych je dal za 21" s označením 911 Turbo, takové chci mimochodem pak na Tigouše :-) [odkaz]
Možná bych šel do té oranžové, ikdyž jednu podobnou barvu doma máme: [odkaz] Nebo bych skončil u Carmin Red (foto za tím). Ale stejně se mi ten nový čumák líbí méně než dříve. Vadí mi moc té šedé dole uprostřed. Možná k tmavší modré to ladí lépe..