Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.02.22  23:23

« Re: Re: Re: GR86

Trošku mimo téma GR86. Dneska jsem se stavil podívat ve Svitavách na jednu skladovku Tiguana R v modré, když jsem jel kolem. Zbytečně našlapaná výbavou, ale když jsme se s prodejcem bavili, tak se prej takto našláplé prodávají lépe. Na mě teda přehnané. Jinak přiznal že panoramatické střechy vržou a snižují tuhost auta.. Co jsem si ale všiml až dneska, že když to má Black paket, tak kolem oken sice zmizí stříbrné lišty, ale ty černé nejsou lakované, ale normálně matné gumové :'-( U auta skoro za 2 míče? [odkaz]
    Jinak malé SUV kupé Taigo pěkné z venku, ale uvnitř samé tvrdé plasty jako dříve T-Roc :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.02.22  22:53

« Re: Re: GR86

Situace je děsivá, hlavně při poslechu rétoriky Putlera jeho 141 milionu poddaných...

Nicméně, pojďme raději na GR86. Přiznám se, že mě cenovka natolik rozhodila, že jsem se díval za kolik se prodává Polo, které dnes bylo na první garančce (6 086 Kč za v podstatě jen výměnu oleje a kabinového filtru 8-s , budiž pochválen levný Citroen), což mě opět položilo, jak může být dvouleté auto drahé a v podstatě jedno jediné na prodej v ČR... :-O Nicméně pokud bude dodávka za 7 až 9 měsíců jen na showroom všude a nepůjde jej vyzkoušet, zároveň bude omezené množství, tak je to docela problém... už jsem zmínil jinde, že bez vyzkoušení třeba kompatibility sedadel a mé Evropské zadnice, si moc nedokážu představit 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.02.22  13:17

« Re: Re: GR86

mkt...tak tak...maringotky se pohly směrem na západ. Zanedlouho budete mít zase společnou hranici s Ruskem. Vy, ale na rozdíl od Ukrajinců, máte velkou výhodu v tom, že jste členy NATO. Ale pro jistotu, byste měli začít "zajišťovat" všechny vlastizrádce (patou kolonu), kteří by vám mohli v blízké budoucnosti napáchat spoustu škod. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 24.02.22  12:35

« Re: GR86

iu: Také svalnaté reči mali aj pri predaji GR Yarisa :-)
    Mna dnes viac serie, ze sa pohli ruske maringotky smerom na západ :-(
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.02.22  11:44

« GR86

Len tak pre porovnanie som si nakonfiguroval 2er kupé ako alternatívu k GR86. A najskromnejšia konfigurácia (230i RWD, M Sport) mi vychádza na 48471 eur:
    [odkaz]
    Ten dramatický cenový odstup od GR86 potvrdzuje, že to fakticky nebudú konkurenti. Alebo inak, ak by som chcel dostupné zadokolkové kupé, je GR86 bez alternatívy. Pri 2er už by som rovno priplatil za šesťvalec, rovnako vybavená M240i mi vychádza na 56t:
    [odkaz]
    Ten cenový odstup R4 vs R6 je teda necelých 8t eur a to je prijateľné za 129 koní naviac, šesťvalec a xdrive; príplatok za R6 pri 3er je až 12t eur.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.02.22  11:35

« GR86

Len tak zo zaujímavosti som oslovil miestne dílerstvo Toyoty ohľadom GR86. Práve dnes objednávajú svoju GR86ku, vraj je dodacia lehota 7 až 9 mesiacov. 8-s A toto ich auto nebude predvádzacie, len showroomové.
    A čo sa týka ceny, absolútne žiadna zľava, rezolútne cenníková cena. Ale to sa pri tej solídnej základnej cene a pri tom záujme asi dalo čakať. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.02.22  10:35

« Re: RS3 Nardo Grau + panorama

wl...ok, looks good. V Nardo Grey bych RS3 bral, ale 96 300Kč za Nardo jako exclusivní barvu to je nehoráznost.... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.02.22  01:17

« RS3 Nardo Grau + panorama

[odkaz]
    Tak má vypadat RS3, a tak kola, pokud mají být nutně/nundě černá.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.02.22  12:43

« Re: Re: Re: Re: Woodyho sen je tu

"Oh, What a feeling".......... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.22  09:52

« Re: Re: Re: Woodyho sen je tu

Na GR86 se chystá hodně lidí a hodně to má již objednané. Včetně Jakuba Rejlka z Fasteru. Myslím, že spíše bude problém nějaké sehnat pak. Nějakou hromadnou objednávku dělá Jedetoshop např. Taky bych volil vyšší výbavu, už kvůli sedačkám.
    Jinak s novým autem vždy vybírám druhé kola na zimu, to jooo, dříve to bylo na okruh, ale na to už prdím, rukavice jsem pověsil na hřebík >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.02.22  08:11

« Re: Re: Woodyho sen je tu

woody: nie, Tom už postúpil do ďalšieho levelu, on hneď po kúpe auta objednáva druhé. >:D Ale ono aj základ by sa dal, má všetko podstatné, ako píšeš gumy sa dajú vymeniť, 18ky ani alcantara nie sú nutné a pri kupéčku, ktoré nebude jazdiť denne, zrejme ani to vyhrievanie a za 850t + farba je hotové auto, ktoré nemá (a nebude mať) na trhu konkurenciu.
    Inak aj podľa debaty na hlavnej sa javí, že GR86 s tou cenou oslovila viacerých a myslím, že to bude v rámci petrolheadskej komunity hit. A podľa prvých recenzií sa javí, že zaslúžene. Naviac s tou plánovanou dobou výroby len 2 roky to bude future classic. Takže kľudne sa húp ešte nejaký čas, ja verím, že "do roka a do dňa" bude mať Swišť športovejšieho nástupcu. :-) A možno predbehneš aj dedovu RS3.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.02.22  23:55

« Re: Woodyho sen je tu

iudex: Viděl jsem na home page, že se pro rozhodování používá nový výraz - houpat se. Takže ne, neobjednávám, houpu se. ;-) Ale to jsem věděl, že to nepůjde ráz na ráz. Mimochodem mě pobavila debata o tom, jak raději rovnou koupit Executive, že přece nekoupíš nový auto a nebudeš hned měnit gumy. Ano, zní to logicky, ale Thomasino by se nám vysmál, ten gumy mění první a hned následuje podvozek a brzdy. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 22.02.22  12:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Woodyho sen je tu

iu: Ano, v zime s tym moze byt zabava. Ved tu v okoli sa ich cez zimu uz aj par pootlkalo. Mal som minimalne dva telefonaty, aku mam SPZ, lebo to videli tam a hentam naburane :-)

SF: Ja som zatial mal cipnutu iba Octaviu 1.9 TDI a tam to bolo citit dostatocne. Ale podla tohoto (aj ked cip inej firmy) je to zda sa fajn.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 22.02.22  12:27

Tú krabičku mi ponúkali za nejakú zaujímavú cenu keby som kúpil Remus (čo som moc uvažoval) na QV. Nikdy som ešte žiadne auto nečipoval tak ktovie či by to bolo cítiť.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.02.22  12:21

Ty máš štvorkolku s dvomi samosvormi a v zime na nej nejazdíš?!! 8-s :-O Veď to je práve auto robené na zimu! Sám si hovoril, že na suchom asfalte to nie je úplne ono, tam tie kvality auta vôbec nevyužiješ. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 22.02.22  12:01

« Re: Re: Re: Woodyho sen je tu

Cupru som predal koncom oktobra do CR niekde ku Libercu.
    TYGeR v zime nejazdi, lebo som mu este nedoprial ochranu podvozka.
    Ale tuto sobotu som sa bol povozit, ked bolo pekne a sucho.
    Uvazujem o niecom takomto:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.02.22  11:27

« Re: Re: Woodyho sen je tu

Market: tak ako cez zimu s TYGRom, užil si si sneh? A teda Cupru už si konečne predal?
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 22.02.22  11:00

« Re: Woodyho sen je tu

Ja som tiez nedockavo cakal na ceny GR86.
    Aj by ma lakala takato nie prevykonovana zadokolka.
    Ale po minulorocnej skusenosti, ked som jazdil s dvoma vikendovkami (CUPRA a TYGeR) je to hlupost kupovat si dalsie auto...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.02.22  09:59

« Woodyho sen je tu

Woody, je to tu, GR86 u vás za 850t Kč: [odkaz] Už objednávaš? ;-)
    Český cenník: [odkaz]
    Ale kým v ČR sa splnil sľub Toyoty, že GR86 bude lacnejšia, ako GR Yaris (850 vs 899t), tak u nás ako obvykle je to inak a GR86 začína cenovo až nad Yarisom, od 33990 eur.
    A ako pozerám výbavu, tak síce základ nie je zlý (samosvor, autoklíma, LEDky), ale určite treba vyššiu výbavu Executive, kde sú 18ky so slušnými gumami (Pilot Sport 4 oproti eko-gumám Primacy v základe), alcantarové sedadlá s vyhrievaním. Takže cena 920t Kč (u nás 36390 eur).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.22  00:58

« Re: Re: 35000

Th/Market
    Hošani, kroťte vzájemné vášně, tady nejste u Modré ústřice... >:D >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…