Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.03.22  11:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Leg.....su rád, že moje provokace "zabrala"..... :yes: >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 02.03.22  14:06

« Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Harris upgradoval Comp na CS. A obalil ho do plukovníckej, asi sa chystá na Ukrajinu. [odkaz]

Děda: Evidentne máš tieseň ty. Z elektromobilov. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.03.22  10:06

« Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Požár na lodi....konečně se přiznávají jak to bylo.......[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.03.22  08:29

Co kluci? Padla na vás tíseň? Nebo je to jen jarní únava?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.03.22  16:49

[odkaz]
    Swině zamlčují, že požár nešlo uhasit, protože loď byla plná elektroaut (EV). Jedno nebo několik z nich se samovznítilo, což je u EV stále nevyřešený problém. Posádka neměla proti tomuto ohni (lithiových baterií) žádnou šanci a proto loď rychle opustila a nechala ji svému osudu.
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 27.02.22  13:18

« Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Th: V pripade, ak by to bolo daily auto tak mas samozrejme pravdu.
    Ale ak je to tretie auto v rodine (cize iba pre radost), tak to tam zapocitat musis... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.02.22  12:35

« Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Market - pojistky se nepočítají, s něčím jezdit musíš vždycky >:-[] Benzín už vůbec ne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 27.02.22  11:08

« Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

SF: Dnes v tejto politickej situacii by som povedal, ze uz ostava navzdy...
    Za normalnych okolnosti by existovali potencalni nastupcovia a to: GR86, alebo buduca M2 s manualom... Ale M2 by som kupoval len v tom pripade, ze by to kamos kupil na firmu s odpoctom DPH...
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.02.22  09:17

« Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Tak nie každá investícia sa podarí.
    TYGR ostáva doma alebo za 2-3 roky pôjde aj on?
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 26.02.22  15:01

« Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Thom: ono je to 8000 na hodnote, zhruba 3000 poistky a 2000 na benzin. Pri mojom najazde 13000 km to vychadza zhruba 1 euro za kilometer. Dobra investicia :-!
  • « 10 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.02.22  14:33

« Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

T-ROC R je šikovné autíčko. Mohlo by zaujmout místo Yarise, který má už "10 zářezů na pažbě". I jako univerzál by se uplatnil. :-!
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.02.22  12:49

« VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Už jsou ceny na VW T-ROC R. Když jsem rozumně nakonfiguroval, tak jsem na 1.4 mega s dph. Přemýšlím, jestli je to hodně, ale asi na dnešní dobu přiměřené. Ale chybí mu ten nový aktivní diferák, jako má Golf R, nebo Tiguan R, či RS3. Takže rozdíl asi 320 tisíc na srovnatelný konfig Tiguan R je odpovídající podle mě. Takový o něco vyšší Polo R ;-)
    [odkaz]
    [odkaz]
    Market - ztráta 8000 je hodně v pohodě na 3 roky, operák na Golfa nebo Leona 1.5 TSI by byl dražší! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 26.02.22  11:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86

SF: Nebol som to nuteny predat. Ale mat dve vikendovky a koli Cupre platit este prenajom garaze mi prislo zbytocny luxus... V dnesnej situacii by som s predajom pockal, alebo aspon zdvihol cenu...
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 26.02.22  10:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86

Takto si tú "investíciu" obhajujem iba sám pred sebou.
    Nútený si asi nebol predávať Cupru R, či áno? Ja mám tiež záujemcu na AR ale čo mi ponúka mi príde málo a zatial ma predaj netlačí bo mám ešte lízing cca rok takže si ju radšej nehám doma.
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 26.02.22  09:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86

T: Suhlasim :-)
    Keby som mal na CUPRE odpoced DPH, tak by som na nej tiez menej prerobil...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.02.22  09:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86

Všechny auta jsou investiční! Investuji sám do sebe >:-[] >:D Ale Golfík GTI CS300 bude zřejmě první, který prodám dráž než jsem koupil >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 26.02.22  09:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86

SF: investicne auto v mojom pripade znamenalo stratu 8000 Eur za 3,5 roka :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 26.02.22  08:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86

Ron: plne chápem v akej si situácii pretože to poznám keď končí lízing a oni predstavia takéto lákadlo. Pritom treba robiť ešte okolo baráku....
    Tiež som si QV obhajoval sám pred sebou ako investičné auto. :-) No holt máme trochu drahší koníček a niekdy premýšlam či by nebolo dať sa radšej na šachy.

Tom: ja mám napr. strešné okná rád a viacmenej to vždy objednám ak je to možné. Za tie 2 položky je to ale slušná lata.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.02.22  07:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86

Přesně jak píšete iudexi a Markete, množství aut určených pro ČR se vyprodá dříve než já se do něj posadím. A ano, je to auto pro zábavu, ale pro mě by to muselo přesto pořád, minimálně prvních pár let, fungovat jako daily car, tedy i na vyzvedávání dvou dětí ze školky, prostě člověk by se i omezil, ale třeba to vyzkoušet, jestli to vůbec půjde.

speed: no přesně, jak jsek uviděl cenu Pola, tak ve mě hrklo, protože pro mě to v podstatě znamená, že v květnu mi končí leasing, tak si možná vzít i nový menší a vyřešeno... samozřejmě manželka na mě lehce zděšeně kouká, jestli to myslím vážně, když jsme si řekli, že se blížící konec leasingu hodí, když chceme dělat terasu, zahradu a plot >:D ale já argumentuju, že je to investiční auto, stejně jako nakonec evidentně je i obyčejné Polo GTI >:D

Jinak v PL GR86.vyjde o 40000 Kč dráž, ale nápad je to dobrý.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.02.22  20:20

« Re: Re: Re: Re: Re: GR86

Sorry...nemohl jsem odolat...dnes už je jasné, proč nedávno Slovensko tak rychle podepisovalo smlouvu s USA o využití těch letišť.....vláda určitě věděla víc, než byla ochotna v tu chvíli zveřejnit.... :-!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…