Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.03.22  20:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

VII....ale houno, stačí malinká chyba pří výrobě článků a hned je tu zkrat a buuuum EV v neuhasitelných plamenech..... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto VII

VII 04.03.22  17:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

[odkaz]

12dní stará zpráva. Připadá ti, že tam nezmiňují hořící elektromobily?
    Samovznícení elektromobilů se děje asi tak často, jako samovznícení spalovacích aut jen to kdejaký zoufalý auto plátek zveličuje.
    To, že je problém je uhasit, je samozřejmě nepříjemný fakt.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.03.22  17:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

1,94 EUR = no tak to je už za PADE >:-[] >:D
    Doufám, že si dáváte náš oblíbený zákuseček Pastel de nata! ;-) K jejih kafíčku vražedná kombinace :-)
    Jinak VERVA 100 za 46,50
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.03.22  17:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Lisabon: pred chvíľou som tankoval N95 za 1.94 €.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.03.22  16:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Ale jinak mě cena benzinu nijak nevzrušuje, protože jsem si v Luhačovicích koupi nové zimní boty Reiker, takže si může šílený ras Putin n.a.s.r.a.t...... >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.03.22  16:34

Já tankoval předevčírem v Kyjově 95ku za 39,40. Ale dnes to už asi bude jinak... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.03.22  16:29

tms.....u Daytony jsem byl už 2x, 1x dokonce u Dakoty...(wl.... ;-) ) Ale je to moc smutná barva a soudružka říká, že není vůbec bezpečná, protože je na silnici lehce přehlédnutelná. To má (zase jednou) pravdu... ;-) No a Tango jsem už definitivně vzdal. Ten odstín červené se mě už přestal líbit. Chtělo by to trochu tmavší červenou. To bych ale musel jít do individuálních laků za 96300.-. A to mě za ty prachy nestojí... ;-\ Gletscher trochu vylepším....už mám plán....vše představím "in due course".... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.03.22  13:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Brno před chvilkou 42,50 za NAT 95
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.03.22  12:23

Tak chlapi, hlašte ceny benzínu. Ráno mě informoval white label, u nás to bylo prakticky stejný.

Takže kolik teď u vás stojí benzín na nějaký normální pumpě....jestli se cena za litr ještě udává v korunách/eurech nebo už za to chtějí ledvinu... 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.03.22  11:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Praděda - zatím nejlepší kombinace na RS3 co jsem viděl ;-) nechci ale rozvířit další dlouhou debatu o barvách a lištičkách, jen koukni a pak běž změnit tu nudnou bílou za Daytonu nebo Tango >:-[] [odkaz] / [odkaz]
    Jinak problémy s dodávkami kabelových svazků z ukrajinské továrny se týkají také výroby ve Wolfsburgu, kde se vyrábí mimo jiné i Tiguan, takže možná se mi to čekání protáhne kvůli dementnímu Putinovi :-(
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.03.22  23:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

VII ....mýlíš se....zatajovali až do potopení.... :-! Samovznícení je fakt. A děje se poměrně často, protože výrobci baterií nemají efektivní kontrolu kvality. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto VII

VII 03.03.22  20:59

« Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Příznávali to od úplného počátku, že jsou tam i elektromobily, které hoří, takže nechápu, co to tady meleš o zamlčujících svi...
    Samovznícení je domněnka, která se šíří inetrnetem. Co bylo doopravdy příčinou asi nikdo neřekne.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.03.22  11:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Leg.....su rád, že moje provokace "zabrala"..... :yes: >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 02.03.22  14:06

« Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Harris upgradoval Comp na CS. A obalil ho do plukovníckej, asi sa chystá na Ukrajinu. [odkaz]

Děda: Evidentne máš tieseň ty. Z elektromobilov. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.03.22  10:06

« Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Požár na lodi....konečně se přiznávají jak to bylo.......[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.03.22  08:29

Co kluci? Padla na vás tíseň? Nebo je to jen jarní únava?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.03.22  16:49

[odkaz]
    Swině zamlčují, že požár nešlo uhasit, protože loď byla plná elektroaut (EV). Jedno nebo několik z nich se samovznítilo, což je u EV stále nevyřešený problém. Posádka neměla proti tomuto ohni (lithiových baterií) žádnou šanci a proto loď rychle opustila a nechala ji svému osudu.
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 27.02.22  13:18

« Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Th: V pripade, ak by to bolo daily auto tak mas samozrejme pravdu.
    Ale ak je to tretie auto v rodine (cize iba pre radost), tak to tam zapocitat musis... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.02.22  12:35

« Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Market - pojistky se nepočítají, s něčím jezdit musíš vždycky >:-[] Benzín už vůbec ne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 27.02.22  11:08

« Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

SF: Dnes v tejto politickej situacii by som povedal, ze uz ostava navzdy...
    Za normalnych okolnosti by existovali potencalni nastupcovia a to: GR86, alebo buduca M2 s manualom... Ale M2 by som kupoval len v tom pripade, ze by to kamos kupil na firmu s odpoctom DPH...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…