Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 27.12.10 16:49
« Re: FOTOSOUTĚŽ PROSINEC 2010
matii, Mojito děkuji za uznání....tohle je fotka ze stojanu, mě se taky líbí,ale mě se na tématu zalíbilo, že můžeš pracovat na hranici abstrakce, tak jsem nakonec vybral nejvíc abstraktní, co je ještě trochu reálná.... >:D Je jasné, že to, že máchám dlouhou uzávěrou jen tak v ruce nebo jen na volantu v jedoucím autě v noci se ne každému líbí. Je to rozmazané a z čistě technického hlediska prasárna, ale to mě baví..... >:D -
Fotosoutěž Moje auto.cz 27.12.10 12:59
"AUTO A NOČNÍ HRÁTKY SVĚTEL " (NO HDR).
POZOR !
tento měsíc nesmí být fotka upravena HDR.
1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže!
5. Fotka se přihlašuje od 15.12 do 25.12. 2010 do 20:00 hod přesně!!.
6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !!
9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.12 od 20:00h do 27.12.2010 do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10
10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.12 v měsíci 2010 od 20:00 do 20:30hod
14. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce daného měsíce zašle správci SZ s novým tématem).
17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
Přihlášení
praseMB - [odkaz]
ludex - [odkaz]
matii - [odkaz]
Brandon Walsh - [odkaz]
woody alien - [odkaz]
poustnik - [odkaz]
David silver - [odkaz]
ypsilon - [odkaz]
flammer - [odkaz]
Matheas - [odkaz]
-
matii 27.12.10 09:20
to Thomasino ... máš recht, focení v noci s foťákem, který na to není stavěný je fakt těžký. Jinak já bych tu úroveň zas tak nesnižoval, je to amatérská soutěž několika nadšenců spíš pro zábavu. Samozřejmě v nějaké profi soutěži by uspěl tak maximálně vítězný snímek z tématu "Když cesta je cíl" >:-[] .
to Poustnik ... již jsem dříve koukal a ta zasněžená Mazda má fakt atmošku, ale nechtěl jsem ti do výběru kecat. :-) -
Fotosoutěž Moje auto.cz 26.12.10 18:24
"AUTO A NOČNÍ HRÁTKY SVĚTEL " (NO HDR).
POZOR !
tento měsíc nesmí být fotka upravena HDR.
1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže!
5. Fotka se přihlašuje od 15.12 do 25.12. 2010 do 20:00 hod přesně!!.
6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !!
9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.12 od 20:00h do 27.12.2010 do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10
10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.12 v měsíci 2010 od 20:00 do 20:30hod
14. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce daného měsíce zašle správci SZ s novým tématem).
17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
Přihlášení
praseMB - [odkaz]
ludex - [odkaz]
matii - [odkaz]
Brandon Walsh - [odkaz]
woody alien - [odkaz]
poustnik - [odkaz]
David silver - [odkaz]
ypsilon - [odkaz]
flammer - [odkaz]
Matheas - [odkaz]
-
iudex 26.12.10 15:37
1. flamer
2. Matheas
3. matii
Ad 1.: Optimálne vystihnutie témy. Na prvý pohľad jednoduché, ale viem, že v praxi náročnejšie na zrealizovanie. Nápad vyhráva, avšak i samotná realizácia je slušná.
Ad 2.: Klasicky uchopená téma. V celku i detailoch kvalitne prevedené, slušná kompozícia, farebne príjemné na pohľad. Za 1 ale zaostáva práve v tom nápade.
3. Takisto tradične poňaté, slušne spracované, zaujímavé zlaté tóny celej fotky. Oproti 2 chýba ten dynamický prvok idúcich áut.