Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 16.01.11 14:23
« Re: Vkládání fotek FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011 Téma: "AUTO a ZIMNÍ ČAS"
Bude, já teď v lednu 2011 hlavně kontroluju zprávy z ČHMÚ. Povodňový stupeň č.3 a já jsem přímo na ráně. Už jsem to zažil a tak krákám spolu s Poeovým havranem : Never More.
Sníh by se asi v kopcích nad námi našel ale pohled na stoupající Labe má taky něco do sebe.Tak trochu masochismus. 8-s >:D -
woody-alien 15.01.11 23:09
« Re: Vkládání fotek FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011 Téma: "AUTO a ZIMNÍ ČAS"
To je od tebe hezký....tedy ta tolerance. Ovšem vzhledem k tomu, že jsem od 24.12. do 31.12. nic pořádnýho (no spíš úplný h...o) nevyfotil, tak teď už to těžko doženu. >:D
Spíš je na čase zapnout závity a spojit si zimu s něčím jiným než je kurňa sníh. Nebo vycestovat na Kamčatku. ;-) -
Matheas Ropak 15.01.11 20:06
« Vkládání fotek FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011 Téma: "AUTO a ZIMNÍ ČAS"
Tak a je to tady Lednová fotosoutěže může začít.
"Téma je Auto a zimní čas"
Vzhledem k tomu , že opravdu již 3tího nebyl pomalu sníh a Já se také zpozdil s vyhlášením tématu budu tolerovat přihlášení fotek z datem od 24.12.2010
Doufám , že toto kolo bude stejně bohaté na fotky jako To minule.
Spoustu pěkných nápadů a kompozic přeje
Matheas :-! -
Matheas Ropak 13.01.11 00:40
« FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011 Téma: "AUTO a ZIMNÍ ČAS"
FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011
Téma - "Auto a Zimní čas"
1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
5. Fotka se přihlašuje od 15. do 25. 2010 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !!
9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.od 20:00h do 27 do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10
10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27ho v měsíci 2010 od 20:00 do 20:30hod
14. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce daného měsíce zašle správci SZ s novým tématem).
17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno -
Poustnik 12.01.11 12:57
« Re: FOTOSOUTĚŽ LEDEN 2011 Téma: "AUTO a ZIMNÍ ČAS"
S tím se mi to taky spája. Ale kde nic není, ani čert nebere. Výhodu budou mít ti, co stačili cvaknout něco ještě do 5.1., protože /alespoň v Praze a Čechách/ přišla obleva šestého. Tady v Belgii taky není po sněhu ani památky, třeba budu mít někdy ráno zamrzlé čelní sklo.... 8-s >:D
[odkaz]
Určitě ji neberte jako soutěžní.