Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.03.22  14:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci

tms....designový záměr u posledního CTR byl provokovat. A to se povedlo na 1. Tento nový už provokovat nebude. To je jasný. Já si myslím, že je to škoda. Protože tím nový stylem, se CTR zařadil do "stáda". A to je opravdu škoda. Možná to tak Honda účtárna vyžadovala. Ani bych se v dnešní době nedivil.... >:-[] V Kyjově je dnes 11°C. Paráda...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.22  14:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci

Th
    "Ale u HotHatche mi dává už v dnešní době asi více smysl automat (ještě před 5 lety bych to nenapsal!)"
    Díky za potvrzení mého vizionářství (já to praktikoval už před 15! lety)... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.03.22  11:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci

Uvidíme jak bude ve finále vypadat, ale minulá generace byla hodně ulítlá, ne každému to sedělo, tady bude lehce usedlejší, ale asi ne tak moc jako dříve Golf GTI 6 a 7.
    Ale u HotHatche mi dává už v dnešní době asi více smysl automat (ještě před 5 lety bych to nenapsal!), pokud to chceš na daily, ikdyž věřím že spousta lidí by to chtěla s manuálem. Ideálně mít ale nějaké rodinné kombi nebo SUV a k tomu např. tu Toyotu GR86 >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.03.22  07:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci

Hmmm......ztratil se tu jeden můj příspěvek..... :-O :-O :-O Tož eště jednú.....
    Nová CTR už nebude mít ten správný šmrnc. Spíš nuda.. ;-\ Mechanicky ok, ale visuálně moc velký krok zpět..... ;-\ Souhlas s iu...a tím tříválcem v GR Corolla....
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.03.22  16:17

« Re: Re: Re: Re: Konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci

Type R bude poslední pořádný slušný HH >:-[] :yes: Jen bude asi chybět volba automatu :-( Tříválec v HH velikosti Golf fakt neberu !!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.03.22  14:58

« Re: Re: Re: Konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci

Tak príchod Corolly GR vítam, ale na myšlienku, že hotheč nižšej strednej triedy s 300 koňmi bude poháňať trojvalec si asi budem musieť chvíľu zvykať. 8-s
    To by som sa skôr zameral na budúci Civic type R s normálnym motorom.
    Btw pre spestrenie čo si kúpil jeden diskusný kolega z ACZ: [odkaz]
    Trošku iná liga ako hotheče. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.03.22  13:42

« Re: Re: Konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci

GR Corolla [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.03.22  08:14

« Re: Konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci

Tom: jo, fotograf zjavne umí, výborné fotky, najmä tie posledné dve sú špičkové. A inak krásna farba na rebelovi, takú by som chcel: [odkaz] >:D
    Nejaké fotky Ti môžem poslať na WhatsApp.
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.03.22  20:26

« Konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci

Tak po 2 týdnech máme konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci, ten fotograf je fakt šikovný. Za těch 6 hodin zvládl asi 470 fotek, já vám z toho tady pár vybral, aby jste měli přehled jaké tam byly káry :-) Tuto sobotu je tam další ježdění, tak si jedu zase trošku zablbnout, než nám ten benzín zdraží nad 50 kaček za litr >:-[] [odkaz]
    iudex - pěkná krátká recenze na T-Roc. Snad pak pošleš i nějaké fotky z dovči a ubytování, Algarve mě osobně hodně zajímá, rád bych tam taky někdy zaletěl. Ideální by bylo to naplánovat na dobu, kdy tam v lednu nebo únoru má testování s klienty Šěnkýř Motorsport a já bych si splnil svůj sen a projel se pár kol na okruhu Portimao. Pro mě to je třetí NEJ okruh v Evropě a ještě mi chybí do mé "sbírky" po SPA a Nordschleife ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.03.22  12:39

« Orlen PL

Tuším někdo se ptal, teď v této chvíli při platbě přes Revolut jsou ceny na Orlenu
    Verva 98- 35.30 Kč
    Verva diesel 36.30 Kč
    Efecta 95 33.80 Kč
    Diesel 36.10 Kč

Zvláštní je ten minimální rozdíl mezi vervou dieselem a dieselem. Jo a v celém polsku je zákaz tankování do kanystrů ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.03.22  12:01

« Re: Re: T-roc minirecenzia

Deda: už je po holiday. A dnes som si v 3ke uvedomil, aké je všetko tuhé a pevné oproti tomu T-rocu, najmä spojka. Ale takto mi to vyhovuje, určite viac, ako to mäkučké ľahučké naladenie T-rocu. Ale verím, že to platí len pre základný trojvalec a dvojliter, notabene Rko budú primerane tuhé.
    Ale zase som pozeral, že faceliftovaný T-roc už má zase viac dotykového ovládania v interiéri, od klímy až po volant. A to by mi asi dosť vadilo.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.03.22  05:58

« Re: T-roc minirecenzia

GR:S3:M135...[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.03.22  20:24

« Re: T-roc minirecenzia

iu...T-roc byl jednu chvíli i na mém Schindlerově seznamu...líbí se nám. Vlastně ještě stále je, protože jestli se nevrátíme do Austrálie, tak by 1.5 L R-line pořád mohl být "ten" univerzál, protože RS3 to asi nebude....a kdo ví jestli vůbec bude... >:-[] Pokud se situace bude i nadále vyostřovat, tak objednávku zruším. Zdá se, že jsi byl s "kamenem" spokojen až na ten u.s.r.a.n.ý tříhrnek....Yaris Cross je taky tříhrnek.... >:-[] Užívejte si holiday... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.03.22  11:08

« T-roc minirecenzia

deda: len dovolenka. Inak chválim za ochotu poskytnúť svoj barák chudákom utečencom, aj my dávame náš byt k dispozícii utekajúcim Ukrajincom. Ale poďme radšej k autám.
    Týždeň som brázdil južné Portugalsko v tomto: [odkaz]
    [odkaz]
    VW T-roc, r.v. 2021 (cca. 5000 km), 1,0TSI, manuál, nejaká stredná výbava (autoklíma, adaptívny tempomat, kopec asistenčných systémov (asistenčné systémy síce sú otravné, ale raz mi predkolízny systém zachránil plechy, keď som pri vyparkovávaní nedával dosť pozor a skoro som nacúval do prichádzajúceho auta).
    A celkovo fajn auto, je to VW s jeho v zásade prívetivým a intuitívnym ovládaním, avšak s výnimkou dotykového infotainmentu, ktorý som sa za týždeň nenaučil poriadne používať. Teda pomenoval by som to tak, že to, čo je zhodné s predošlými Volkswagenmi funguje jednoducho a intuitívne (ovládanie klímy a svetiel kolečkami), novoty však idú proti tej intuitívnosti. Priestor prekvapivo slušný vpredu aj vzadu, je to obdoba Golfu s väčším miestom nad hlavou. Avšak interiérovo a materiálovo je to skôr Polo. Je tu cítiť šetrenie, plasty sú tvrdé, niekde spred spolujazdca sa občas ozývalo vŕzganie, čo bolo dosť otravné. Jazdné vlastnosti typický VW, tuhšie, no stále komfortné, aj keď veľké nerovnosti spôsobili buchnutie (to sa Golfu 7 nestávalo). Celkovo je auto naladené tak mestsky, žensky, rozumej všetko ide ľahúčko, bez odporu, čo je v meste fajn a ženám bude vyhovovať, pre mňa to bolo až moc ľahké a precitlivelé, od bŕzd cez posilovač až po spojku. A napokon motor, čo dodať, klasika litrový trojvalček, kto tvrdí, že tú koncepciu R3 nepočuť, tak je asi hluchý, najmä rozjazdy na jednotke znamenali typické trojvalcové vrčanie. Motor je taký typický stredový turbobenzín, t.j. treba sa dostať cez spodné pásmo, kde vôbec neťahá (tomu je ale prispôsobená prevodovka, hlavne nižšie prevody sú krátke a človek sa ani nenazdá a točí 4000), od 2500 do 4000 je to ideál, vyššie už to zase viac hučí ako ťahá. Ale v tom strednom pásme fajn, tam sa motor cíti najlepšie a je tichý a aj dostatočne výkonný pre normálne použitie. Proste človek sa s ním musí naučiť pracovať, nie je to veľkoobjemový motor, že ťahá v akýchkoľvek otáčkach na akomkoľvek stupni. Spotreba najnižšia na okreskách, tam v pohode okolo 5,5, v meste tiež slušná, medzi 6 a 7, najvyššia na diaľnici, tam je to okolo 7,5 l.
    Inak manželke sa auto prekvapivo páčilo, oceňovala jeho vnútorný priestor pri kompaktných vonkajších rozmeroch, veľké presklenie a výborný výhľad.
    Ja by som si to auto teoreticky vedel tiež predstaviť, avšak len s poriadnym motorom, t.j. 2,0TSI. Či rovno vo verzii R, to si už nie som istý s ohľadom na cenu, to auto pôsobí kvalitatívne viac ako Polo než ako Golf a za zdvihnuté, hoci veľmi rýchle "Polo" by som asi tú cenu nedal. Takže ideál 2,0TSI 140 kW.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 05.03.22  08:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Woody: ja som tankoval v garáži a nikto odo mňa nič nevhcel. >:D ale je pravda, že od začiatku roka mi chodia účty za elektrinu zhruba o 20€ vyššie.

Na plukovníka sadá prach, plnil som ho naposledy v polke januára.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.03.22  08:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

tms....pozdě...na barák už máme kupce.... ;-) >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.03.22  23:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Jestli budeš chtít odletět, dej vědět, zajedu k vám pro klíče od baráku a budeme tam jezdit o vikendu jako na chalupu a udržovat provozuschopný ;-)
    Případně kontrolovat ty ukrajinky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.03.22  22:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

tms.....to je ok. Potřebujeme tu víc obyvatel. A my máme barák velký...klidně 2-3 mladé Ukrajinky (bez děcek) tu ubytujeme.... :-!
    Ale je tu ještě jedna věc...pořád řešíme barvu na RS3.....neměli bychom raději řešit zrušení objednávky a letenku do Austrálie ???? Situace se poněkud přiostřuje.... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.03.22  21:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

Iudex může být Lisabonu v klidu, kam emigroval, ale ty Pradědo by ses měl bát. Víš jak ukrajinci vyslovují Kyjev? No přece Kyjov. Asi u vás teď stoupne počet obyvatel..
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.03.22  20:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW T-ROC R za 1.4 mega je hodně nebo ne?

iu....Lisabon? :-O
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…