Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Poustnik 26.01.11 09:23
« HLASOVÁNÍ - Auto a zima
1. Matii
2. Woody-alien
3. Mates81
A teď jak jsem na to přišel - Hrozně dlouho jsem dumal a nemohl jsem se rozhodnout, až jsem přišel na vylučovací metodu. A říkal jsem si - Matiiho fotku určitě chci na bedně, tak už jen vybrat dvě další. Ale když vím, že tam chci Matiiho fotku, tak proč ji rovnou nedát na první místo? To je přesně můj pocit z věty Auto a zima! Tož jsem ji tam dal a k tomu se mi líbí -
Jmurjr - velehory to je paráda a ještě sluníčko....jen ty dráty mi tam trochu vadí...
Mates81 - za fotkou je příběh - radost z dovádění na sněhu, veselé kružnice, i když technicky nic moc, ale má to nápad, to mám rád, na bednu s ním!
Woody-alien - má jediný kompozici do úhlopříčky, a ten špinavý sníh v kontrastu s čistým autem a smutným koštětem holých větví, tu jo!
Matheas - má to moc pěkné, technicky dokonalé, téměř sudkovské...
WhiteLabel - bílé auto v bílých pláních, jo....moc pěkné, ale jen pěkné...
Dylan McKay - to je náladovka jak stehno, pěkně pocukrované v ranním šeru, jen je to trochu zrnité...
Brandon Walsh - fotka ve mně vyvolává úsměv, šla děvečka se žlutým šátkem na návštěvu k medvědům do lesa....jen ta kvalita....))
a vrkuboy - to je krásně světlá, zimně optimistická fotka, takhle na nás čeká ten miláček před domem, ale prostě všichni se na bednu nevejdete, tak jsem rozhodl, jak jsem rozhodl. :-) -
Ronault. 26.01.11 01:33
« Re: Konec vkládání fotek, začátek hlasování,
1-Matii
2-White label
3-Bud
A teď proč?
Matii - tak nějak si představuju zimu a auto v tom horším případě... příjdu ráno k autu, mrznou prsty, samozřejmě jsem si to neuvědomil předem, takže jsem si nepřivstal, nestíhám, auto je ledová krusta. Království za garáž! Plus samozřejmě kvalitně vyfoceno, jak jinak u Matiiho. No a moc krásný interiér 308, kterého se nemůžu nabažit a pořád mu jej závidím. >:-[] A moc pěkný znak na volantu >:-[] >:-[]
WL - místo perfektní, kompozice trefná, lépe se už postavit nedalo. No a Beskydy jako bonus. Kdyby to auto mělo onu ..... na kapotě, tak by to vytáhl ještě výše >:-[] >:-[] >:D
Bud - Opět Beskydy, všude bílo, navíc tuhle krajinu dobře znám. A samozřejmě je to ta druhá stánka zimy proti fotce Matiiho. Auto je bílé od sněhu, silnice klouže a za volantem je to adrenalin :yes:
Pak další, co mě zaujali: jmujr, Šimon (nostalgicky vzpomínám na Fanouša), Marx88... -
woody-alien 26.01.11 00:10
1. White Label
2. Ronault
3. Matheas
Dobře, pánové, krásná účast a taky mnohé dobré nápady. :yes:
Přesto mě nejvíc oslovily "náladovky". A nemyslím tu flundru s tetováním... >:D
WL - ideální kombinace krásy zimní přírody a pěkného auta v případné barvě. ;-) :yes:
Ronault - krásný místo sis vybral. Ta kaplička tomu dává šmrnc. Černobílé provedení byla dobrá volba. :yes:
Matheas - máš to holt v ruce, velmi pěkná kompozice. ;-)
Velice těsně pod "bednou" pro mě zůstal jmurjr. :yes: -
Fotosoutěž Moje auto.cz 25.01.11 23:48
POZOR !!!!
Lidičky ještě jednou velká omluva těm které jsem omylem nezkopítoval :o(.
Začátek beru od 20h , ale Ti kteří již hlasovali mají možnost hlasovat znovu jelikož předtím neviděli celý seznam soutěžících.Pokud nebudou chtít nic měnit tak pošlou jen Hlasování OK.
Díky za pochopení
WL
Inventůra o 50% lepší jako loni :o)) -
Fotosoutěž Moje auto.cz 25.01.11 23:45
Téma pro měsíc Leden
"Auto a Zimní čas"
1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže ! (úprava HDR není fotomontáž)
5. Fotka se přihlašuje od 15.1 do 25.1 2011 do 20:00 hod přesně!!.
6. Přihlašuje se vložením odkazu fotky přímo do diskuze.
7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !!
9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.1 od 20:00h do 27.1 do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10
10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.1.2011 od 20:00 do 20:30hod
14. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce zašle SZ správci a ten nové téma vyhlásí!).
17. Nové téma se vyhlašuje 1.2.2011
Přihlášení :
PraseMB – [odkaz]
Matii – [odkaz]
Jmurjr – [odkaz]
Mates81 – [odkaz]
Woody-alien – [odkaz]
Šimon – [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Kubajsss - [odkaz]
Spanel - [odkaz]
WhiteLabel - [odkaz]
marx88 - [odkaz]
Bud -[odkaz]
Dylan McKay - [odkaz]
Brandon Walsh - [odkaz]
vrkuboy - [odkaz]
poustník - [odkaz]
Ronault - [odkaz]
Flammer - [odkaz]
2. mates81
3. white label
Škoda, že u nás začalo snežiť až včera (ale zato riadne), predtým nebolo akosi čo fotiť a včera som nestíhal. Ale i tak bola účasť požehnaná, tak je z čoho.
Moje hodnotenie:
1. matii: netradičné poňatie, nie klasické auto a snehové pozadie, ale inside out, tak, ako to (neradi) často vidia tí, čo nemajú garáž. naviac technicky tradične slušné. Nápad + realizácia = 1. miesto
2. mates81: fotka vyjadruje čistú radosť zo zimy a jazdy, také parkovisko by v zime chceli snáď všetci. Technicky je to veľmi slabé, či už hmlou, alebo foťákom (mobilom?), ale nekvalitu poráža nápad, ktorý sa ráta.
2. white label: klasické poňatie zimnej fotky, pekné auto a pekné pozadie, skombinované s čistou a kompozične vyváženou fotkou. Dokonalé technické prevedenie ale tentoraz muselo ustúpiť nápadu sub. 1 a 2.