Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 26.01.11  15:24

« Re: HLASOVÁNÍ - Auto a zima

1.marx88
    2.Pouštník
    3.Matheas

dvě náladový, jedna nápadová.
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 26.01.11  15:03

1. white label
    2. marx88
    3. matheas

a je to :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.01.11  14:27

WL, tos na to kápnul, ale nejenom pyje a ňadra, může tam být navíc i nějaká jiná úchylnost.... ;-)
    Hlavně nezapomeň hlasovat, jako posledně...... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.11  13:38

« Re: Konec vkládání fotek, začátek hlasování,

Ronault
    Tady to poněkud závání "antikoncernovostí", prosím soutěžní komisi o prošetření případu a případné exemplární potrestání místních nacionalistických "galských kohoutů"... >:-[]

Tu "onu" bych stejně neměl na kapotě, ale na masce (nemám přece rocco), ale zas by si někdo mohl myslet, že existuje jistá spojitost s tím, co vidí na masce a tím kdo případně sedí za volantem... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.11  13:29

Iudex
    Já si myju auta i v zimě, a to i přesto, že to taky často nemá moc smysl, ale to už je taková moje osobní deformace/úchylka... 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.11  13:25

Poustník
    No jo, "jen pěkné"... , vy umělci jak tam nemáte torzo nějakého přirození, nebo aspoň ňadra, tak ván to prostě nic hlubšího neřekne.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.01.11  13:23

Tak to áno; to vieš, my z roviny kdekoľvek sa chceme do prírody dostať, je to vždy po zasvinenej posypanej ceste, teda sa nikam nedá dostať čistý. ;-)
    Preto v zime jednoducho neumývam auto, nemá to zmysel.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.11  13:22

« Re: HLASOVÁNÍ - Auto a zimní čas

Ron
    Ta "pneumatika", kterou máš na mysli, bývá také zpravidla převážně "zimní".. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.11  13:18

Iudex
    Prostě mrzlo a ani v Beskydech se na většině horských cest solit nesmí..., je to kousek od lyžařského areálu Soláň-Sedlo...
    Nevím jak bych to myl v lese, když bylo skoro 10 čísel pod nulou... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.01.11  13:11

white, k tej Tvojej fotke: ako si dostal auto také čisté do takejto zasneženej krajiny? Alebo si ho niekde vedľa v lese (nezákonne) umyl? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.01.11  13:07

1. matii
    2. mates81
    3. white label

Škoda, že u nás začalo snežiť až včera (ale zato riadne), predtým nebolo akosi čo fotiť a včera som nestíhal. Ale i tak bola účasť požehnaná, tak je z čoho.
    Moje hodnotenie:
    1. matii: netradičné poňatie, nie klasické auto a snehové pozadie, ale inside out, tak, ako to (neradi) často vidia tí, čo nemajú garáž. naviac technicky tradične slušné. Nápad + realizácia = 1. miesto
    2. mates81: fotka vyjadruje čistú radosť zo zimy a jazdy, také parkovisko by v zime chceli snáď všetci. Technicky je to veľmi slabé, či už hmlou, alebo foťákom (mobilom?), ale nekvalitu poráža nápad, ktorý sa ráta.
    2. white label: klasické poňatie zimnej fotky, pekné auto a pekné pozadie, skombinované s čistou a kompozične vyváženou fotkou. Dokonalé technické prevedenie ale tentoraz muselo ustúpiť nápadu sub. 1 a 2.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.01.11  11:47

To jsem mohl, ta se taky pravidelně tvoří na vánoční svátky, takže už jen dostat do záběru i auto - díky za inspiraci na příští rok! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.01.11  11:32

Ještě že jsi nevyfotil jinou tvou pneumatiku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.01.11  10:37

Já ti dám totální blbost! Taková krásná pneumatika!!!! >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 26.01.11  10:07

Taky vysvětlím proč sem vybral ty co jsem vybral.¨¨

1. Woody-alien: komppozice je opravdu super, určitě nad tím uvažoval.
    2. poustník: miluju humor a tohle mě pobavilo. Totální blbost a přitom v rámci pravidel.
    3. Matheas: je v tom símku atmosféra.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 26.01.11  09:58

1. White Label
    2. Marx88
    3. Matii

ostatnim se tradicne omlouvam, neni snadne vybirat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.01.11  09:23

« HLASOVÁNÍ - Auto a zima

1. Matii
    2. Woody-alien
    3. Mates81

A teď jak jsem na to přišel - Hrozně dlouho jsem dumal a nemohl jsem se rozhodnout, až jsem přišel na vylučovací metodu. A říkal jsem si - Matiiho fotku určitě chci na bedně, tak už jen vybrat dvě další. Ale když vím, že tam chci Matiiho fotku, tak proč ji rovnou nedát na první místo? To je přesně můj pocit z věty Auto a zima! Tož jsem ji tam dal a k tomu se mi líbí -
    Jmurjr - velehory to je paráda a ještě sluníčko....jen ty dráty mi tam trochu vadí...
    Mates81 - za fotkou je příběh - radost z dovádění na sněhu, veselé kružnice, i když technicky nic moc, ale má to nápad, to mám rád, na bednu s ním!
    Woody-alien - má jediný kompozici do úhlopříčky, a ten špinavý sníh v kontrastu s čistým autem a smutným koštětem holých větví, tu jo!
    Matheas - má to moc pěkné, technicky dokonalé, téměř sudkovské...
    WhiteLabel - bílé auto v bílých pláních, jo....moc pěkné, ale jen pěkné...
    Dylan McKay - to je náladovka jak stehno, pěkně pocukrované v ranním šeru, jen je to trochu zrnité...
    Brandon Walsh - fotka ve mně vyvolává úsměv, šla děvečka se žlutým šátkem na návštěvu k medvědům do lesa....jen ta kvalita....))
    a vrkuboy - to je krásně světlá, zimně optimistická fotka, takhle na nás čeká ten miláček před domem, ale prostě všichni se na bednu nevejdete, tak jsem rozhodl, jak jsem rozhodl. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 26.01.11  09:12

Hlasování OK
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 26.01.11  08:11

Hlasování OK
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.01.11  07:30

1. Dylan McKay
    2. vrkuboy
    3. poustník
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…