Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 12.03.22 18:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci
wl....ještě aby mě někdo nutil.... >:-[] Já si je objednal bez nucení. Ale nemám zlatá kola... >:-[] Černá nebo tmavá kastla a zlatá kola ok....ale viděl jsem i bílou M2C se zlatýma kolama a šlo to. Ale všechno bez červených třmenů.... :-! -
woody-alien 10.03.22 16:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci
pd: Zase málokteré auto se může pochlubit, že má tolik odkládacích prostor......v exteriéru. >:D Tohle "vícestupňové" spojlerování ve výsledku znamená, že to má víc fochů než lecjaká skříň z IKEY. >:-[]
Za mě je to děs...obvykle netrpím představou, že bych se měl stydět za jakékoliv auto, ale tohle je vzácná výjimka. A může to jezdit jak chce. Umravnění designu nové C-TR je rozhodně krok správným směrem, i když (jak trefně poznamenal white label) minicirkus Trumpeto >:D zůstane. -
white label 10.03.22 11:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci
pd7
Někteří si minulou CTR koupili i přesto jak vypadá.
Věk bych do toho obecně netahal, viděl jsem v ní víc seniorů, než juniorů a třeba můj syn by si ji nekoupil právě kvůli lacinému/kýčovitému designu, ale on nenosí ani kšiltovku kšiltem dozadu. -
-
pradeda777 10.03.22 09:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci
tms.....souhlas...u mě ideálně nějaké menší nenápadné rodinné kombi (bílá RS3 s černo-červenou střechou... >:D ) a k tomu CTR coby "rohlíkový express" a na kratší "výpady" do okolí..... ;-) >:D >:-[] -
pradeda777 10.03.22 09:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci
iu....tož nevím, pro některé "starší prďole" byl ten poslední design možná "difficult to swallow", ale prodával se dobře. Což by naznačovalo, že opravdoví "petrolheadi" s tím problém neměli. Pokud si ale Honda marketing people spočítali, že ten nový design "pro prďole" bude víc profitable, tak je to jasný. Jestli bude nový CTR opravdu vypadat tak jako v Tvém odkaze (a bílá... ;-) ), tak bych také měl zájem...(rohlíkový express.... ;-) ) Jen připomínám, že Honda výrobu vozů v UK ukončila a CTR se budou dovážet z Japonska. Což, co se týče kvality bude plus, ale co se týče dostupnosti na trhu to bude asi naopak..... podstatně horší.... ;-\ >:-[] -
iudex 09.03.22 14:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci
dedo: A vyžadovala to dôvodne. Pretože všetci síce uznávali, že CtR je jazdne kráľ HH, ale reálni kupujúci ho odmietali pre ten pubertálny dizajn. A čo je pre automobilku dôležitejšie, platonické uznanie ľudí, ktorí si ho ale nekúpili, alebo skutočné predaje a peniaze?
Ak niečo v Honde veľmi nepos_rú, tak CtR bude stále špička medzi HH a naviac už dizajn nebude prekážkou kúpy. A ja budem jeden zo záujemcov. [odkaz]