Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 26.01.11 23:56
« Re: HLASOVÁNÍ - Auto a zima
Matheas
Tak to se právě bojím, přece jsi mi jasně slíbil, že když těm dám do druhého místa, tak budu u tebe minimálně na bedně..., pak věř "brňákovi" z Ostravy! :-O 8-s >:D
P.S. Teď vidím, že už jsi vlastně hlasoval..., jen tě chci upozornit, že Wii tentokrát nesoutěží a chybí ti tam ještě třetí místo... :*) >:-[] -
white label 26.01.11 23:02
1. marx88
2. Matheas
3. Woody-alien
marx88 - moc se mi líbí zajímavá "středová" kompozice a optická dynamika vozu v kontrastu s "retroponurým" zimním okolím...
Matheas - není vůbec jednoduché udělat zajímavou fotku, s u nás tak běžným vozem jako je stříbrná Octavie, tobě se to však povedlo opravdu parádně a dostal si z toho maximum, výborně zvolené prostředí a skvělá kompozice...
Woody-alien - líbí se mi nápad ("hádej kdo jsem"), kompozice, hloubka ostrosti..., celkově hodně povedené.
Matii - skvělý nápad jak pojmout téma jinak-zevnitř. Navíc velmi dobře zpracované...
Ronault - nejlepší fotka z tvé malé zimní čb série, do první třetiny se u mě určitě vejde, ale vím, že zrovna ty umíš ještě líp..., s logem problém nemám, ani na těch poklicích... ;-)
jmujr - mraky a špičky Alp? jsou krásné, ale ty "dráty" a odstavená dodávka, tu jinak krásnou atmosféru fotky, spíš ruší..., navíc sníh je vidět jen tam, kde je pravděpodobně téměř celý rok... -
Wiii 26.01.11 22:09
1. White Label
2. Marx88
3. Matheas
Účast je opravdu veliká, fotky jsou svou kvalitou (všemi aspekty) různé. Tyto 3 mě ale oslovily nejvíce a proto taky tak hlasuju!
Přeji hodně úspěchů všem zúčastněným - příští měsíc se už snad zúčastním :-)
S pozdravy, Wii
PS: Flashi, moc pěkná fotka a určitě bych ji dal na vysoké místo - škoda žes to nestihl! Ale zeptám se, je to tvá autorská fotka? Nebo jsi ten mávající za volantem? ;-) -
Poustnik 26.01.11 22:09
« Re: Konec vkládání fotek, začátek hlasování,
Tak jenom nekókej, TopGeare1 a zahlasuj si u nás!
A FLASHI, moc pěkná fotka, dynamická, jen jsi ji mohl přihlásit o den dřív a mohl jsi být v soutěži! I když ty se asi do termínu špatně strefuješ, když sem přispěješ jednou, dvakrát do měsíce. Tak příště! :-)