Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 27.01.11 18:02
« Re: HLASOVÁNÍ - Auto a zima
w.-a.
Osobně jsem byl mile překvapený, jak se dá v zimě na parkovišti vyblbnout s allroadem, je sice delší, ale to není žádný větší problém, navíc má relativně nízké těžiště. Po přepnutí ESP do allroad módu začne nečekaná zábava... :yes: ;-) -
woody-alien 27.01.11 15:16
ludex : Blbnout s SUVéčkem na parkovišti se taky dá a kdo má duši mladou a příležitost, tak jí využije. Zrovna v pondělí jsem narazil na skoro prázdné parkoviště v Děčíně, navíc pod sněhem tenká krusta ledu. S Vitarou jsem si odjel pár koleček s vypnutým ESP. ;-) Ale stejně je to moc těžkopádný. S poněkud méně oplácanou zadokolkou nebo i čtyřkolkou je to o něčem jiném... -
iudex 27.01.11 14:17
Ja tiež lámem švagra, aby sme s jeho novou X5 na nejaké to parkovisko vybehli, ale ako starému fotrovi sa mu už moc nechce (alebo sa o to bojí), jednak to nebude vzhľadom na hmotnosť a pohon to pravé orechové, ako so Subaru/Mitsu.
Tak mi zostáva len tá ručná a vypnuté ESP. ;-\ -
jmurjr (H22A7) 27.01.11 13:04
WL
ja som fotil fotakom Casio Exilim EX-G1, ktory mam len kvoli tomu, ze je vodotesny. fotky su lepsie ako z nokie e72, ale aj to nie je bohvieco. nabuduce budem mudrejsi a zoberiem si zrkadlovku aj napriek tomu, ze vazi cca 5 kil so vsetkym, co mi treba. radsej pozrem predpoved pocasia a necham doma retaze >:D
ad konkurencia:
fotka essex boya nebola nejako technicky zvladnuta, ale mala to, co vela fotkam chyba. atmosferu, priam cloveka vtiahla do garaze s levitujucim capri.
a dakujem za hodnotenie aj ked to naozaj bolo na okraji akceptovatelnosti v ramci temy. -
Matheas Ropak 27.01.11 10:37
1 místo - PraseMB
2 místo - Woody alien
3 místo - White label
4 místo - marx88
5 místo - matii
a proč?
PraseMB - protože mu nikdo z Vás nedal ani hlas tak proto. Téma vystižené a kompozice taky není špatná.Být kvalitnější fotka :-)
Woody alien - parádní kopozice :-) navíc má ta fotky zvláštní atmosféru (napětí co přijde) mám rád takovéto snímky
White Label - kompozice parádní na mě trochu víc přeostřená , jinak valaši ze sněhem nezklamali >:-[]
, ale tentokrát to bylo fakt dost těžké vybrat prvních 5 natož pak 3 :o))
Děkuju za supráckou účast a věřím , že ještě nějaké hlasování přibude zatím je to napínavé :-)

Ručka v kombinaci s předkem není v zimě úplně marná, ale pokud ti zadek "koláčkuje" jen pomocí plynového pedálu je to přece jen trochu jiný level. ;-)