Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 14.03.22 15:58
« Re: Re: Re: Re: Re: RS3
iudex - mám tam stále seriové, ale příplatkové, větší brzdy 400mm se šestipístky (mimochodem výrobce Brembo) a na okresky a podobné malé okruhy úplně v pohodě. Je to první eMkové BMW, které z výroby slušně brzdí (podle mnohých). Ale pár lidí je utahalo i na okreskách, ale tam to bude rukama, teda spíše nohama >:-[] Jsou fakt velký, je třeba je nejdříve trochu ohřát. [odkaz] / [odkaz]
-
iudex 14.03.22 15:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
deda: je to možné, ale väčšiu výpovednú hodnotu má, ak to testuje ten istý šofér v rovnaký deň, ako je to vo videu. A keďže RS3 bola podstatne rýchlejšia v priamke ako M240i (0-100 km/h aj 100-200 km/h, viď AutomannTV na YT), znamená to, že na okruhu, v zákrutách musí mať podvozkovo navrch bavorák, keď dokázal ten deficit vo výkone a rýchlosti stiahnuť.
Tým ale nechcem povedať, že máš zrušiť objednávku RS3 či nebodaj zmeniť farbu na nejakú rýchlejšiu. >:D -
iudex 14.03.22 12:36
« Re: Re: Re: Re: RS3
Tom: výborné fotky, fotograf umí. Inak Ty si menil aj brzdové kotúče? Lebo tieto obrovské taniere nie sú séria. Čo tam máš?
Aj ja budem musieť v blízkej dobe meniť brzdy, ale len platničky, už mi začínajú pískať.
Tu je track-duel RS3ky a M240i na Hockenheimringu: v podstate identický čas, rozdiel jediná desatinka (čo je úspech M240i, keďže je slabšia a nejde o plnotučný M model): [odkaz] -
Thomasino 13.03.22 21:33
« Re: Re: Re: RS3
Včera jsem si byl zase trošku zablbnout v Hradci, ke konci jsme dělali nějaké jízdní fotky s driftíky, kdy byl fotograf v otevřeném kufru hatchbacku, budou z toho pak skvělé fotky. Tady první 2 super fotky, plus nějaké další, jako třeba skupinka 5x M2 (2x CS) atd..
[odkaz] -
pradeda777 12.03.22 18:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci
wl....ještě aby mě někdo nutil.... >:-[] Já si je objednal bez nucení. Ale nemám zlatá kola... >:-[] Černá nebo tmavá kastla a zlatá kola ok....ale viděl jsem i bílou M2C se zlatýma kolama a šlo to. Ale všechno bez červených třmenů.... :-! -
woody-alien 10.03.22 16:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně fotky z klouzání na Polygonu v Hradci
pd: Zase málokteré auto se může pochlubit, že má tolik odkládacích prostor......v exteriéru. >:D Tohle "vícestupňové" spojlerování ve výsledku znamená, že to má víc fochů než lecjaká skříň z IKEY. >:-[]
Za mě je to děs...obvykle netrpím představou, že bych se měl stydět za jakékoliv auto, ale tohle je vzácná výjimka. A může to jezdit jak chce. Umravnění designu nové C-TR je rozhodně krok správným směrem, i když (jak trefně poznamenal white label) minicirkus Trumpeto >:D zůstane.

Tiež pekné porovnanie s predokolkou GGTI; človek má fakt chuť si ísť jednu objednať. >:D
wl: keby si mal človek pamätať každú výbavovú fičúru každého Tomovho auta... Ja som rád, že si pamätám, že Ty máš 911 GT3 RS. >:D >:-[] >:D