Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Matheas Ropak 28.01.11 00:05
« Vysvětlení
Rone
>:-[]
šimon
pokud se Ti fotky nelíbi tak proč jsi to nevyjádřil v hlasování ! Nesoutěžíme zde o zlaté trenýrky tak upust trochu své ješitnosti a smiř se s Tím , hlasování probíhalo zcela veřejně a pokud tedy Naše fotky byly nebo jsou tak ubohé proč tedy pro ně ostatní hlasovali tak jak hlasovali?
Navíc zde je to opravdu hlavně o nápadu a né o kvalitě , ale jako každý fotograf chci znát tvůj názor co se Ti konkrétně nelíbí na mojí fotce (kvalita provedení, kompozice , auto , sníh zmrzlé větvě , nesedí téma fakt nevím , ale rád si to přečtu.
Pokud umíš veřejně napsat s výsměchem "jak můžu vyhrát s takovou fotkou ! " tak i veřejně napiš co se Ti na ní nelíbí
Jenom pro příště tobě taky nikdo nekomentoval fotku stylem co to jako je !
Tak se trochu mírni s výrazama.
Matheas alias Fotosoutěž -
Ronault. 27.01.11 23:43
« Re: Děkovačka...
Woody: Jo, je to možné, ale kupovat si auto jen kvůli fotosoutěži...? Čím bych pak jezdil ;-)
Pokérované ne, ale nějaká ta kočka se najde, třeba tady: [odkaz] >:-[] (I když tohle je popravdě kocour >:-[] )
Já spíš občas vidím takovéto: Taková šunka, co ji fotí?
Matheas: Ta tvoje držka taky je extrém, což jsme mohli v Tatrách zažít na vlastní kůži. >:D -
woody-alien 27.01.11 23:34
Ron : Mít tam Fanouše, nejspíš bys byl na bedně. ;-) Ale nechci tě moc dráždit, jsem teď na tvým písečku a ještě bys mi "zařídil", aby se při operaci nezdržovali s anestézií. >:D
Ať se koukám, jak se koukám, neviděl jsem Š!mona hlasovat. Další co nehlasuje a pak si stěžuje na výsledky ? ! :-! Ještěže je ta soutěž o "suchý z nosu". Jinak bysme se tady asi dočkali věcí. -
Ronault. 27.01.11 23:33
Woody: To je tím, že fotíme, i já, moc obyčejná auta a lidi se diví, co tam blbnem. Takový mojito se svou zelenou žábou nebo s-mike s turbem vjedou do zákazu vjezdu, zaparkují v zákazu zastavení a fotí... projde jim to, protože fotí super auto. Ale co kdybych já tam vjel s Fanoušem nebo Lagunou? Bych hned letěl 8-s >:D -
white label 27.01.11 23:29
« Re: Výsledky Fotosoutěže LEDEN 2011 téma "Auto a zima"
Š!mon
K fotkám ses mohl vyjádřit při svém hlasování, to ale nikde nevidím.
Přesto, pokud máš zrovna k těm prvním dvěma fotkám nějaké zásadnější výhrady, tak klidně napiš i teď, co tě na nich tak tíží...
P.S. Jinak by mě taky docela zajímalo, co si myslíš o své fotce v této soutěži, na které místo podle tebe patří a proč... -
Ronault. 27.01.11 23:23
Gratuluji vítězi, i když tedy vyhrál s mobilem fotografickou soutěž... to je mi teda mobil, příště to vyhraje nějaká motorka >:-[] >:D >:D ;-)
Gratuluji i ostatním.
Matheas: Šimon samozřejmě chtěl říci, že jsem měl vyhrát já, jak jinak >:-[] >:D ;-)
Šimone: Snad to uneseš jako chlap, ne? Nebo snad chceš zpochybnit svobodnou veřejnou volbu? -
white label 27.01.11 23:05
« Děkovačka...
...děkuju všem, kteří mi dali hlasy, děkuju všem, kteří mi gratulovali, gratulují a případně gratulovat budou, děkuju všem, kteří mi to přáli a zcela chápu i ty, kteří mi to "nepřáli"...
Děkuji svojí rodině, republice, oběma vládním komorám, prémiérovi i prezidentovi České republiky, děkuji také loňské miss ČR za mír u nás.
P.S. A děkuji také firmě Nokia, že dělá tak schopné fotomobily (N86), že když si sklerotik jako já, zapomene foťák, má ještě nějakou šanci fotit a k tomu mít takový kus štěstí, že s tou fotkou může vyhrát velmi příjemnou, fotkami nabitou, fotosoutěž... :*) :-)
Gratulace Matheasovi, Matiimu, ale i všem dalším zúčastněným... -
Dylan McKay 27.01.11 22:03
« Re: Výsledky Fotosoutěže LEDEN 2011 téma "Auto a zima"
Navrhuji přejmenovat fotospoutěž na fotolabel, protože WL je nejúspěšnější soutěžící od vzniku světa!
Gratuluju, i když si stále myslím, že má fotka byla nejlepší a nedoceněná. Až jednou přestane vidět sluníčko, tak mi dáte za pravdu... >:D

Šviháku, já jsem psal, že i tvoje se mi líbí, i když žádný bodík mi už nezbyl.....
A Šimon si z vás dělá prču, zdá se mi. A vy se tu čílíte, chlapci! >:D
Mně nejde nahrát tvoje fotka WL, macz mi říká chyba nahrávání, nepovolená koncovka souboru! 8-s