Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.01.11  11:54

« Re: Výsledky Fotosoutěže LEDEN 2011 téma "Auto a zima"

JÓ! O té jsem ti psal, že se mi moc líbí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 28.01.11  11:49

Třeba pokud se týká mého focení, když bylo téma "když cesta je cíl", přihlásil jsem do soutěže tuhle fotku:

[odkaz]

vůbec se neumístila. Možná kdybych tam lupnul tuhle o které sem si myslel, že je daleko horší, i když na Wii-Jayovo reklamní fotku by se to nechytalo, co já vím, mohl jsem být v třeba v TOP3.

[odkaz]

Ale v první řadě jde o zábavu. Až se bude soutěžit o nový Medvěd SLK, tak se můžeme pohádat do krve.

>:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 28.01.11  11:24

Gratulace vítězi, teda to třetí místečko potěšilo v takové konkurenci.

Ještě k mému hlasování jelikož jsem byl jediný kdo zařadil do TOP 3 Šimona.

Jmurjr - Ta atmosféra a čistota fotky mě dostala.

WL - nádherná fotka jako tradičně, kompozice, jemné HDR, kombinace černá-bílá jak na autě tak okolo. Vypadá to skoro jak ČB foto. Nádhera.

Šimon - líbilo se mi, že jako jeden z mála dal akční fotku což rozhodlo.

to Šimon ... zkus to zas za měsíc. Znáš to, každý člověk jiný názor. Kolikrát sem tu viděl dle mého názoru pěkný fotky, které nakonec neuspěly. Ale to je na tom to nejlepší, že vítěze vybere nesmlouvavý "dav". Třeba já bych si zas na tvé fotce trochu pohrál se světlem, zkusil při focení zaostřit na auto v popředí a to pozadí nechal rozmazanější do ztracena a něžně to líznul HDR, jen aby vynikly ty budoby a obrysy. Ale zas jak vidíš je to jen můj subjektivní názor.

;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.01.11  10:43

label: tak ak Tvoja fotka bola fotená len mobilom, tak klobúk dolu, skutočne to nie je vidieť; a to je myslím veľká pochvala. Dokazuje to, že kto vie, nemusí mať zrkadlovku za 1000 eur. :yes:
    P.S. Inak už ľutujem, že som sa pri kúpe foťáku tak cenovo krotil, teraz by som bral Samsung EX1. Nemáte niekto záujem o Samsung WB600? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.01.11  10:29

« Re: Vysvětlení

A jakmile si při pohledu na fotku rychle běžíš udělat horký čaj s medem - tak ta patří na bednu!!!! >:D :yes:

A co tahle fotka - je ti zima? [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 28.01.11  10:20

podla mna je fotosutaz o viacerych atributoch. ano, technicke spracovanie, napad, atmosfera.

a prave WL fotka je podla mna technicky na tom celkom dobre (kto odhalil sam, ze to je mobilom, a ak ano, koho to se/re?). napad sa mi tiez paci, tema je vystihnuta. biele auto, biely sneh, biela obloha. co je ale nezanedbatelne je vtiahnutie do deja. pri pohlade na fotku mi za pocitacom zacala byt trochu zima. a to je dovod, preco by WL bol u mna na stvrtom mieste.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.01.11  10:09

Šimone, jasně že nikdo nehlasuje pro svoji fotku, to je snad jasné. Tak jseš tu s křížkem po funuse, ale které tři fotky jsou podle tebe nejlepší? Nějak jsem přehlédnul tvé hlasování, už se mi tam nechce listovat.....Každý téma Auto a zimní čas cítí trochu jinak a když ty to cítíš tak, tak je dobře, že jsi vybral fotku, co jsi vybral, i když mě se líbí víc fotka "jsme"
    Jen se mi teda zdá, že když už jsme v tom šťourání, nějak jsi přehlídnul důležitou podmínku fotosoutěže, že na fotce má být tvoje auto. Alespoň kousíček. Já z tvé recenze pochopil, že vlastníš Clio. Nebo ne? Hoj! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.01.11  08:12

Šimone, nemá cenu se tu o něco přít, je to názor většiny ;-) Nejsme tu přeci žádná profi porota, ale jen skupina nadšenců do aut, co si jednou za měsic něco vyfotí a sami si to tu ohodnotí. Já se taky zúčastnil mnohokrát a málokdy jsem to vyhrál (naštěstí když už, tak bych řekl že zaslouženě). Prostě s tim už nic neuděláš :-) Zkus to za měsíc znovu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto S-mon

Š!mon 28.01.11  07:52

white label:Já nejsem takový abych hlasoval pro svoji fotku od toho tady jsou ostatní aby ji ohodnotily.

Tvoje fotka je obyč výcvak z lesa .Mathes jde vidět že si tvou fotkou hrál ,ale ... nelíbí se mi že z auta tam nic není daleko víc tak je přirody (osobně bych dal ořez z leva) navíc tak fotka se mi nelíbí upravou (barvy ...)

Moje fotka si myslím že je dobrá je to soldní záběr v pozadí auta v pohybu v popředí auta které nejede.Já si třeba fotku zimy představuji takhle.Ne kousek auta a výcvak z lesa.Kvalita fotky není 100% trochu výřez ,ale není to nejhorší.

Matheas:to co mám na srdci to napíšu.
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 28.01.11  04:25

Navrhuji cenu útěchy pro ty co nemají vůz vyrobený v Německu a jsou zde diskriminováni (to ví každej). Tedy natisknout role toaletního papíru s vítěznou fotkou. VÍTĚZI TŘIKRÁT FUJ úspěch se neodpouští!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 28.01.11  01:15

WL
    tak tak kolego >:-[]
    Během zítra domluva přes SZ na téma
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.01.11  01:04

Poustník
    Tak ji nenáhrávej, stejně je "jen pěkná" a já si na tyhle ceremonie nepotrpím...
    Taky jsem původně myslel, že si Š!mon dělá jen prču, ale po jeho reakci z 22:54 jsem změnil názor...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.01.11  00:41

Tak ti WL gratuluji k vítězství, i když to byla "jenom pěkná" fotka. >:D A vůbec všem, co je zůčastnili a umístili se na pěkných či méně pěkných místech!

Šviháku, já jsem psal, že i tvoje se mi líbí, i když žádný bodík mi už nezbyl.....

A Šimon si z vás dělá prču, zdá se mi. A vy se tu čílíte, chlapci! >:D

Mně nejde nahrát tvoje fotka WL, macz mi říká chyba nahrávání, nepovolená koncovka souboru! 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.01.11  00:31

švihák
    Měl jsem tentokrát trochu výhodu: bílé téma, bílé auto, bílý nick... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 28.01.11  00:15

« Re: Děkovačka...

woody-alien
    porád s tou pokérovanou flundrou no jsem si nevšiml , že jí tam má no >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 28.01.11  00:05

« Vysvětlení

Rone
    >:-[]

šimon
    pokud se Ti fotky nelíbi tak proč jsi to nevyjádřil v hlasování ! Nesoutěžíme zde o zlaté trenýrky tak upust trochu své ješitnosti a smiř se s Tím , hlasování probíhalo zcela veřejně a pokud tedy Naše fotky byly nebo jsou tak ubohé proč tedy pro ně ostatní hlasovali tak jak hlasovali?
    Navíc zde je to opravdu hlavně o nápadu a né o kvalitě , ale jako každý fotograf chci znát tvůj názor co se Ti konkrétně nelíbí na mojí fotce (kvalita provedení, kompozice , auto , sníh zmrzlé větvě , nesedí téma fakt nevím , ale rád si to přečtu.

Pokud umíš veřejně napsat s výsměchem "jak můžu vyhrát s takovou fotkou ! " tak i veřejně napiš co se Ti na ní nelíbí

Jenom pro příště tobě taky nikdo nekomentoval fotku stylem co to jako je !
    Tak se trochu mírni s výrazama.

Matheas alias Fotosoutěž
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.01.11  23:52

w.-a.
    Jj, ty "flundry" bych na kapotě taky nesnesl... :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.01.11  23:43

Woody: Jo, je to možné, ale kupovat si auto jen kvůli fotosoutěži...? Čím bych pak jezdil ;-)
    Pokérované ne, ale nějaká ta kočka se najde, třeba tady: [odkaz] >:-[] (I když tohle je popravdě kocour >:-[] )
    Já spíš občas vidím takovéto: Taková šunka, co ji fotí?

Matheas: Ta tvoje držka taky je extrém, což jsme mohli v Tatrách zažít na vlastní kůži. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.01.11  23:39

Ron: Zas je to větší dobrodružství. Fotíš a přitom se pořád ohlížíš jestli už nejede Chocholoušek a jeho zřízenci. >:D

Jo a taky se ti po autě neválej nějaký pokérovaný flundry. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 27.01.11  23:35

Rone
    minule jsme byli s Mojitem na petrově a naštívila Nás hlídka a co myslíš Ukecal jsem to.
    A to nebylo poprvé ono buď musíš mít porsche nebo prořízlou hubu >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…