Ronault. 29.01.11 13:58
« Re: Výsledky Fotosoutěže LEDEN 2011 téma "Auto a zima"
matii: Ten olej se dal teď koupit v 5l balení na aukru asi za 7 stovek. Teď tam není, ale zase bude, jinak se dá v e-shopu koupit za 800-850. Já jej třeba objednám i s olejem pro svou Lagunu (nějaký Elf) a poštovné vyjde levněji.
Doby Fanoušů jsou nenávratně pryč a já to dokázal vyměnit sám za 350 Kč, teda někdy více, lil sem do něj polosyntetiku :-) A 2700 není moc, celkem normální cena u všech servisů ;-)
Jinak pořád ještě můžeš jezdit fanoušem, tak si vyber >:-[] >:D
Ronault. 29.01.11 13:09
« Re: Výsledky Fotosoutěže LEDEN 2011 téma "Auto a zima"
Poustník: Reklama říká, že nikdo nezná vaše auto lépe než servis Peugeot, ale i to je možné >:D
matii: Díval jsem se, že nejdražší servis je s olejem ineo ecs a ty ceny mi přišly relativně normální. Navíc já si teda budu kupovat olej svůj, protože jen ten příplatek za olej ineo oproti normálnímu je dvakrát vyšší než za kolik se ho dá koupit. -
matii 29.01.11 12:23
« Re: Výsledky Fotosoutěže LEDEN 2011 téma "Auto a zima"
S navrhovanými tématy nemám sebemenší problém:
Auto a erotika: E55 v Dubí mám téměř za rohem a díky nově otevřené D8 tam šlapule mají výprodej, takže za pár kaček udělají takové hromadné foto, že se bude červenat i váš monitor.
Moje "frenč" auto: no jéje jsem všema deseti pro
Auto a servis: vyfotím účtenku z výměny oleje v servisu Peugeot položenou na kapotě a zvítězím, neboť nezůstane jedno oko suché. Příště jedu měnit olej do boxu McLaren F1, vyjde to zhruba o polovinu levnějc. :-) -
Ronault. 29.01.11 02:49
« Re: Výsledky Fotosoutěže LEDEN 2011 téma "Auto a zima"
WL: Špatný nápad to není, sice nevím co bys fotil, jestli ty pochromované kroužky od záclon, co máš na kapotě.... >:-[] Navíc letos olympiáda není, takže není ta správná atmosféra. Ale přivádí mě to na myšlenku spokojovat fotosoutěž s nějakým aktuálním společenským tématem nebo dějem ve světě.
Třeba teď se furt řeší ti piráti silnic s těmi mafiánskými SPZ, tam bys jistě měl co fotit >:-[] >:-[] >:D ;-)
A nebo něco odvážnějšího, třeba Auto a egyptské protesty, takže podpálit... >:-[]
Nebo auto a korupce? >:D
Já bych zase mohl fotit na téma Auto a váš exodus 8-s >:D