Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 16.03.22  17:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Z Hodonína do Kyjova to mám kúsok :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.03.22  17:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

tms.....no, lesklou masku nechám. Stříbrné kruhy s paketem černé optiky nelze. Jedině později vyměnit přes ND. Už jsme to řešili s labelem a ten podotkl, že borci které zná a něco takového plánovali, nakonec zůstali u černých kruhů. Dám tomu čas a uvidím... ;-) Do Tanga už (asi) nepůjdu, i když na první pohled na fotkách v plném lesku vypadá moc dobře. Chtělo by to vidět naživo. Nechcete přijet do Kyjova na presso?.... >:D Červené prošívání na sedadlech se mě líbí, ale jde pouze s kůži. A kůže je pro mě... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.03.22  15:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Praděda - do Brna známému dorazila další RS3, tentokrát v červené a nemá tam tu černou lesklou masku. Neviděl jsem na živo, prej to není tak hrozné, není to úplně obyčejný plast jako na GTI dole v předním nárazníku a lépe z toho asi půjdou mouchy. Já bych tam ale nechal určitě stříbrné kruhy nebo je nalakoval na střední šedou. Takže v Brně a blízkém okolí 50 km už jezdí 3x zelená a 1x červená - jen co známe :-) Tady plus dalších 5 foto: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.03.22  08:13

« Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Freddie....vpředu má být motor a ne kufr. I Škoda to už dávno pochopila, jen Porsche je pořád zamrzlé v hluboké minulosti...... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 15.03.22  17:45

« Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Keď ja som ti nikdy nemal nadanie na slohové práce (preto tu není ani QV na MACZ).
    PS: k tomu bola nová A8 50tdi ako auto na rohlíky >:D
    PS: najviac si ten 5-dňový výlet odskákala pečienka (játra)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.03.22  17:41

« Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Fred: "hlavne po víkende strávenom za volantom v GT3 RS na okruhu"
    Tak kde je nejaký report? Ty si len tak odletíš do Barcelony, jazdíš na okruhu na jednom z najlepších okruhových áut na svete a nič k tomu nepovieš? :-O :-O
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 15.03.22  17:35

« Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

ja sa z toho chlapa pos,erem, ten predný kufor je krásne prístupný hlavne pre menších ludí. A keby si mal v kabíne aj ochranný rám tak tam môžes zavesiť igelitku s nákupom. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 15.03.22  17:32

...duplikát
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.03.22  17:30

pd7
    "Chápu", další pár dveří na odložení bundy/kabátu... 8-s
    P.S. To si můžeš dát i do kufru vpředu.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 15.03.22  17:13

« Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

wl....911 Turbo S....palec nahoru za střešní okno, ale jinak....pro mě auto na howno, protože tomu chybí ještě jeden pár dveří....... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 15.03.22  17:08

« Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Áno bol by som max spokojný aj bez panorámy.
    Dnes som na to video natrafil a musí to byť fajn povozenie (ako asi všetky 911), hlavne po víkende strávenom za volantom v GT3 RS na okruhu.
    Turbo musí byť fakt "mazec".
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.03.22  16:37

« Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

iu
    Skoro ses trefil (nějaké to GéTé i eSko je tam taky), hlavně vědět generaci... >:D
    Borci z UkažKáru jsou na větvi z 911 Turbo S (mimochodem v Kreide, včetně pásů, prošití a okraje ciferníku otáčkoměru), nechápou trakci, prostě motor vzadu + awd:
    [odkaz]
    P.S. A má to i panoramu, děda i speedfred by byli spokojení.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.03.22  11:46

« GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

pre woodyho: tu je test GR86 a totálne ju vychválili v zmysle: všetky nedostatky predchodcu odstránené, hovoria o duchovnom nástupcovi Porsche 944: [odkaz]
    Tiež pekné porovnanie s predokolkou GGTI; človek má fakt chuť si ísť jednu objednať. >:D
    wl: keby si mal človek pamätať každú výbavovú fičúru každého Tomovho auta... Ja som rád, že si pamätám, že Ty máš 911 GT3 RS. >:D >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.03.22  20:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

iu....musel bych to řídit já, abych tomu věřil..... ;-) >:D >:-[] (Ale bez mučení se přiznám, že když jsem jezdil okruhy, tak jsem preferoval FWD).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.03.22  19:28

« Re: Re: Re: Re: RS3

iu
    Thomasino si přece připlácel za lepší/větší brzdy na M2C..., jsme to tu i párkrát řešili.
    Tak mladý člověk a tak krátká paměť... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.03.22  15:58

« Re: Re: Re: Re: Re: RS3

iudex - mám tam stále seriové, ale příplatkové, větší brzdy 400mm se šestipístky (mimochodem výrobce Brembo) a na okresky a podobné malé okruhy úplně v pohodě. Je to první eMkové BMW, které z výroby slušně brzdí (podle mnohých). Ale pár lidí je utahalo i na okreskách, ale tam to bude rukama, teda spíše nohama >:-[] Jsou fakt velký, je třeba je nejdříve trochu ohřát. [odkaz] / [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.03.22  15:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

deda: je to možné, ale väčšiu výpovednú hodnotu má, ak to testuje ten istý šofér v rovnaký deň, ako je to vo videu. A keďže RS3 bola podstatne rýchlejšia v priamke ako M240i (0-100 km/h aj 100-200 km/h, viď AutomannTV na YT), znamená to, že na okruhu, v zákrutách musí mať podvozkovo navrch bavorák, keď dokázal ten deficit vo výkone a rýchlosti stiahnuť.
    Tým ale nechcem povedať, že máš zrušiť objednávku RS3 či nebodaj zmeniť farbu na nejakú rýchlejšiu. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.03.22  15:18

« Re: Re: Re: Re: Re: RS3

iu.....z diskuze pod videem....Uwe Sener already did 1:57.3 for the RS3 in Sport Auto 1/2022.....
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.03.22  12:36

« Re: Re: Re: Re: RS3

Tom: výborné fotky, fotograf umí. Inak Ty si menil aj brzdové kotúče? Lebo tieto obrovské taniere nie sú séria. Čo tam máš?
    Aj ja budem musieť v blízkej dobe meniť brzdy, ale len platničky, už mi začínajú pískať.
    Tu je track-duel RS3ky a M240i na Hockenheimringu: v podstate identický čas, rozdiel jediná desatinka (čo je úspech M240i, keďže je slabšia a nejde o plnotučný M model): [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.03.22  21:33

« Re: Re: Re: RS3

Včera jsem si byl zase trošku zablbnout v Hradci, ke konci jsme dělali nějaké jízdní fotky s driftíky, kdy byl fotograf v otevřeném kufru hatchbacku, budou z toho pak skvělé fotky. Tady první 2 super fotky, plus nějaké další, jako třeba skupinka 5x M2 (2x CS) atd..
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…