Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 30.01.11 01:18
« Re: Výsledky Fotosoutěže LEDEN 2011 téma "Auto a zima"
WL: :yes: >:D Ale jo, aktuálně si brousím zuby na FF. Dlouhou dobu jsem byl smutný, že nikdo nechce vyrobit auto pro mne, silný motor, kupé, velký kufr i pro psa... a teĎ to přišlo, Ferrari FF... Už znám své příští auto >:-[] :-! >:D -
Ronault. 30.01.11 01:10
Matheas: Fotit se bude intenzivně až na Alu kolech, tyhle zimní poklice nejsou ono, to je snad logické. Laguna i Peugeot jsou v galerii oba, takže pohoda >:-[]
Ty bys byl špatný zákonodárce, to by člověk hned našel nějaké ty kličky >:D -
Ronault. 30.01.11 01:02
Matheas: Ale já už tady jednu fotosoutěž vyhrál s taťkovým autem! Takže to bude anulováno :-O >:-[] ;-) A co takový Kysky? Ten taky fotí taťkovo auto. Nebo Švihák tento měsíc fotil manželčino. ;-) A kdo ví, jak je to s WL >:-[] -
Fotosoutěž Moje auto.cz 30.01.11 00:59
Nedávno jsem se pobavil zrovna na OD (obchodní dům) zaučuju kolegy z Ostravy ajeden můj kolega z Brna hlásí Vy píšete dlouze?
načeš jsem mu odpoveděl , že sice mluvíme krátce , ale mluvíme spisovně >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D -
Ronault. 30.01.11 00:58
WL: no ale musíš se držet pravidel, kde je jasně napsáno, že na fotce musí být tvé auto.
Ještě mě tak napadá, co tak to udělat Moje auto na moje auto? To bys tu recenzi musel odkrýt >:-[] A já bych musel sepsat Lagunu...
To mi ještě pokládá jinou otázku. Mohl bych vyfotit Peugeota?

FF? Už jsem se lekl, že chceš Ford Focus III! 8-s >:D
P.S. Ale F FF, není coupé, ale shooting brake...