woody-alien 31.01.11 00:21
« R.I.P.
Tak, pánové. Sice jsem o výměně foťáku už uvažoval, ale aktuální téma jsem si z toho udělal teprve včera svojí, jak to slušně říct, nešikovností. Takže nastoluji již probíranou diskuzi a budu vděčen za doporučení na nejšikovnější digi-kompakt do 10,000 Kč.
Děkuji za pozornost, čest jeho památce. ;-\ -
white label 30.01.11 11:42
« Re: nové téma?
švihák
myslím, že téma je tak volné, že můžeš klidně zkusit i něco podobného, stačí třeba podobnou scénu z "hraček" naaranžovat v zavazadlovém prostoru svého auta... ;-)
P.S. O něčem podoboném jsem dokonce sám uvažoval už dřív, nakonec jsem ale (hlavně k vůli velikosti "hraček") zvolil raději auto na pozadí. -
Dylan McKay 30.01.11 07:46
« nové téma?
Někdy by mohlo být i téma "příběh hraček". Myslím, že by se mohli zúčastnit i fejkaři, protože angličák má doma každý. No a hodně z nás má doma model svého auta. Takže vzít modýlek, vytvořit nějaké dioráma, a vyfotit. Fantazii se meze nekladou.
Ronault. 30.01.11 01:18
« Re: Výsledky Fotosoutěže LEDEN 2011 téma "Auto a zima"
WL: :yes: >:D Ale jo, aktuálně si brousím zuby na FF. Dlouhou dobu jsem byl smutný, že nikdo nechce vyrobit auto pro mne, silný motor, kupé, velký kufr i pro psa... a teĎ to přišlo, Ferrari FF... Už znám své příští auto >:-[] :-! >:D -
Ronault. 30.01.11 01:10
« Re: Výsledky Fotosoutěže LEDEN 2011 téma "Auto a zima"
Matheas: Fotit se bude intenzivně až na Alu kolech, tyhle zimní poklice nejsou ono, to je snad logické. Laguna i Peugeot jsou v galerii oba, takže pohoda >:-[]
Ty bys byl špatný zákonodárce, to by člověk hned našel nějaké ty kličky >:D -
Ronault. 30.01.11 01:02
« Re: Výsledky Fotosoutěže LEDEN 2011 téma "Auto a zima"
Matheas: Ale já už tady jednu fotosoutěž vyhrál s taťkovým autem! Takže to bude anulováno :-O >:-[] ;-) A co takový Kysky? Ten taky fotí taťkovo auto. Nebo Švihák tento měsíc fotil manželčino. ;-) A kdo ví, jak je to s WL >:-[]

Inak na stránke o fotení digimanie.cz vyšiel článok Doporučené fotoaparáty leden 2011, kde je v kategórii profi kompakty Samsung EX1 na prvom mieste, ale preštuduj si to sám: [odkaz]