Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.11  22:46

« Re: R.I.P.

Nestraš, v mém věku už snad žádné další dozrávání nehrozí... :-) , mě už bohužel čeká spíš jen to přezrávání... 8-s >:-[]

P.S. Jinak já tu firmu respektuju, dokonce i většinu jejich produktů, jen zrovna v těch digifoťákách to obvykle není žádná velká hitparáda... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.02.11  22:05

K obdivu FujiFilmu musíš dozrát >:D Taky to přijde >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.11  22:01

Tady se nám snad rýsuje nějaký nový fun Fuj(i)Film club, či co... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.02.11  20:19

Ano Pouštníku, správně!!! FujiFilm vede!!! >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.02.11  15:35

Tak schválne som pozeral fotky čo som nafotil s doterajším ultra-zoomom a s vyššími ohniskovými vzdialenosťami som fotil akurát tak mesiac, resp. nočnú oblohu. Ono bez statívu z ruky nejakú dlhšiu vzdialenosť ťažko udržíš bez trasenia (pri 15x priblížení som ten mesiac ani len nezabral do záberu displeja). Je ale pravdou, že ten môj Samsung by mohol mať tak 5x zoom, to by som využil.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.02.11  14:19

Zatím díky za náměty, pánové

jsem teď v jednom kole a musím si udělat čas a probrat se možnostmi. Nějaký extra ultra-zoom nepotřebuji, měl jsem 10x a bohatě to stačilo. Max.přiblížení jsem používal opravdu vyjímečně, nicméně 3x jako je u toho Samsungu mi zase přijde málo s ohledem na to, že ten foťák hodlám používat jako jediný, nikoliv další.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.02.11  13:51

Ja som sám skupina, čiže čo si dovlečiem, to mám. ;-)
    Inak s EX1 sa dá skutočne vyhrať, nastavení je tu kopec. Zatiaľ som prišiel len na dva nedostatky: malý zoom (čo je logické, keď porovnám s predošlým 15x ultrazoomom) a s ohľadom na množstvo gombíkov nie je moc miesta na chytenie do ruky (a vzhľadom na dosť veľkú hmotnosť vyžaduje pevnejšie uchopenie). Ešte nájsť ten HDR režim...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.11  13:49

Předpokládám, že hrací automaty v práci nemáte, nebo snad jo? :-O :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.02.11  12:10

Ako to hovoríte vy? Kdo si hraje, nezlobí? ;-) A lepšie hrať sa s foťákom, ako hrať na hracích automatoch, nie? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.11  11:52

To si zase v robotě s něčím pěkně pohraješ... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.02.11  09:41

Tak mi foťák práve prišiel, teším sa ako malý chlapec novému vláčiku. :-) Zase dnes v robote p.d spravím. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 01.02.11  00:49

Ona se tam zasekla náhodně, už v Praze, takže sem jsem si jí nebral. To jsem netušil, že i s takovou vadou by se hodila..... >:D
    Teď o víkendu tady zase trochu nasněžilo.... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 01.02.11  00:46

Jak říkal Lenin - seučit, seučit..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 01.02.11  00:44

No nic, přeji dobrou noc. Poseděl bych, popovídal, řeč by nestála, pivo by teklo, žel bohužel není čas, již jen 12 hodin zbývá do okamžiku pravdy.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 01.02.11  00:39

Takže vlastně se ta kamera nezasekla na max. zoomu náhodně, ale prostě tam zatuhla >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 01.02.11  00:35

To by ses divil, co tady mají sousedi zajímavého! Je to takový ten živý estetický útvar, podle něhož vzniká početná umělecká kategorie s názvem akt.......
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 01.02.11  00:31

Poustníku: A co tam mají zajimavého u sousedů? Nějaké úchylky? >:-[] >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 31.01.11  23:42

Jo, jo...."oldtimer" všechny svoje mladší bratříčky přežil a hlavně funguje bez závady.....i ta mrcha videokamera Canon má teď poruchu, že se jí zasekl zoom na maximum, takže můžu maximálně natáčet špehování sousedovic okna ve špatném rozlišení..... 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.11  23:10

To jsem pochopil, že k tomu mrtvolnu... >:-[]

Tak to už je 7,5 roku starý "oldtimer"... ;-)
    Ale v těle z hořčíkové slitiny něco vydržet musí, taky nebyl kdysi zrovna levný...
    Já měl tehdá Canon G5 a konkurence k té F700 byla od Canonu S50ka...

Na dnešní dobu působí asi nejvíc "archaicky" tehdejší běžná velikost LCD 1,8". :-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 31.01.11  22:38

To nestěžuj si se vztahovalo k mrtvolnu zde..... >:D
    Mám toto - [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…