Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 01.02.11 15:35
« Re: R.I.P.
Tak schválne som pozeral fotky čo som nafotil s doterajším ultra-zoomom a s vyššími ohniskovými vzdialenosťami som fotil akurát tak mesiac, resp. nočnú oblohu. Ono bez statívu z ruky nejakú dlhšiu vzdialenosť ťažko udržíš bez trasenia (pri 15x priblížení som ten mesiac ani len nezabral do záberu displeja). Je ale pravdou, že ten môj Samsung by mohol mať tak 5x zoom, to by som využil. -
woody-alien 01.02.11 14:19
Zatím díky za náměty, pánové
jsem teď v jednom kole a musím si udělat čas a probrat se možnostmi. Nějaký extra ultra-zoom nepotřebuji, měl jsem 10x a bohatě to stačilo. Max.přiblížení jsem používal opravdu vyjímečně, nicméně 3x jako je u toho Samsungu mi zase přijde málo s ohledem na to, že ten foťák hodlám používat jako jediný, nikoliv další.
-
iudex 01.02.11 13:51
Ja som sám skupina, čiže čo si dovlečiem, to mám. ;-)
Inak s EX1 sa dá skutočne vyhrať, nastavení je tu kopec. Zatiaľ som prišiel len na dva nedostatky: malý zoom (čo je logické, keď porovnám s predošlým 15x ultrazoomom) a s ohľadom na množstvo gombíkov nie je moc miesta na chytenie do ruky (a vzhľadom na dosť veľkú hmotnosť vyžaduje pevnejšie uchopenie). Ešte nájsť ten HDR režim... -
-
white label 31.01.11 23:10
To jsem pochopil, že k tomu mrtvolnu... >:-[]
Tak to už je 7,5 roku starý "oldtimer"... ;-)
Ale v těle z hořčíkové slitiny něco vydržet musí, taky nebyl kdysi zrovna levný...
Já měl tehdá Canon G5 a konkurence k té F700 byla od Canonu S50ka...
Na dnešní dobu působí asi nejvíc "archaicky" tehdejší běžná velikost LCD 1,8". :-)
[odkaz]

P.S. Jinak já tu firmu respektuju, dokonce i většinu jejich produktů, jen zrovna v těch digifoťákách to obvykle není žádná velká hitparáda... ;-)