Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 17.03.22 08:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche
Kyjev, Kyjov, to sa dosť podobá, len aby si to nejaký ten ruský mužik zadávajúci cieľ rakety nepomýlil. >:-[] 8-s
Ad RS3: ten základný čierny plast za mňa vyzerá rovnako dobre, ako príplatkový lesklý, teda z môjho pohľadu sú vyhodené peniaze za ten lesk, notabene ak by som chcel strieborné kruhy a nie čierne (celočierna kombo vyzerá desne). Just my 2 cents. -
white label 16.03.22 17:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche
pd7
Sériové stříbrné/chromované kruhy musíš mít vpředu i vzadu... plus nápisy RS3 ve stejném provedení také vpředu i vzadu.
Jinak to není podmíněné ničím. Základní paket černé lesklé optiky je samostatný/nezávislý. -
pradeda777 16.03.22 17:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche
tms.....no, lesklou masku nechám. Stříbrné kruhy s paketem černé optiky nelze. Jedině později vyměnit přes ND. Už jsme to řešili s labelem a ten podotkl, že borci které zná a něco takového plánovali, nakonec zůstali u černých kruhů. Dám tomu čas a uvidím... ;-) Do Tanga už (asi) nepůjdu, i když na první pohled na fotkách v plném lesku vypadá moc dobře. Chtělo by to vidět naživo. Nechcete přijet do Kyjova na presso?.... >:D Červené prošívání na sedadlech se mě líbí, ale jde pouze s kůži. A kůže je pro mě... :no: -
Thomasino 16.03.22 15:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche
Praděda - do Brna známému dorazila další RS3, tentokrát v červené a nemá tam tu černou lesklou masku. Neviděl jsem na živo, prej to není tak hrozné, není to úplně obyčejný plast jako na GTI dole v předním nárazníku a lépe z toho asi půjdou mouchy. Já bych tam ale nechal určitě stříbrné kruhy nebo je nalakoval na střední šedou. Takže v Brně a blízkém okolí 50 km už jezdí 3x zelená a 1x červená - jen co známe :-) Tady plus dalších 5 foto: [odkaz] -
-
-
white label 15.03.22 16:37
« Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche
iu
Skoro ses trefil (nějaké to GéTé i eSko je tam taky), hlavně vědět generaci... >:D
Borci z UkažKáru jsou na větvi z 911 Turbo S (mimochodem v Kreide, včetně pásů, prošití a okraje ciferníku otáčkoměru), nechápou trakci, prostě motor vzadu + awd:
[odkaz]
P.S. A má to i panoramu, děda i speedfred by byli spokojení.

Ten černý lesklý paket (bez černých kruhů/log) stojí poměrně zanedbatelných tři tisíce Kč, takže tady cena prakticky nehraje roli.
Ty lesklé černé kruhy vyniknou na matném podkladu víc, než na lesklém, kde logicky splývají s podkladem úplně.