Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 03.02.11 09:53
« Re: téma fotosoutěže na únor 2011 je "MOJE AUTO"
matheas-nazdar chlape!..i kdyz nerad,tak se musim pridat k wiimu >:-[] prosim tebe nahod ty "nase stary,dobry,neroztahany a ocislovany pravidla", ktery nediskriminuji dlouholete uzivatele, ktere nemaji recenzi napr. jako white labela atd.,diky ;-) -
Wiii 03.02.11 09:04
WL:
"Neexistující" auto je to, které si teprve budeš konfigurovat >:D Takže ho teprve budou zadávat do výroby - což znamená, že ještě neexistuje ;-) A jak často tedy za tebou někdo přijde, že by měl super nabídku na auto, které ještě neexistuje? >:D prostě super cena se dá udělat hlavně na skladovku ;-)
Jinak koukám, že podle nových pravidel se nesmíš přihlásit fo Fotosoutěže ;-\ :-( :no: :no:
Matheas:
Ty pravdidla jsou hrozne roztahaný.... To si strkej na nějakej DW.... My chceme ty svoje krátké bez zbytečných mezer !!! >:-[] :yes: Ale je fajn, že jsou snad i bez chyb... >:D ;-) -
Matheas Ropak 02.02.11 23:46
FOTOSOUTĚŽ ÚNOR 2011
Téma " Moje Auto "
Pravidla
• Fotosoutěže se mohou účastnit pouze registrovaní uživatelé s recenzí na svůj automobil
• Na soutěžní fotografii musí být váš automobil aspoň na kousku
• Fotografie musí být vytvořena v daném měsíci daného roku, aby mohla soutěžit
• Soutěžní fotografie se musí držet tématu daného měsíce
• Fotomontáže a koláže se nepřijímají (úprava HDR není fotomontáž)
• Fotografie se přihlašuje od 20.00h 15tého dne v daném měsíci do 20.00h 25tého dne daného měsíce
• O vítězi se hlasuje od 20.00h 25tého dne v daném měsíci do 20.00h 27tého dne daného měsíce
• do soutěže se přihlašujete vložením fotografie nebo odkazu přímo do diskuze
• Přihlašuje se pouze jednou, po přihlášení není možné změnit
• Přihlášení a hlasování po termínech viz pravidla není možné
• Formát pro hlasování
1. místo – nick
2. místo – nick
3. místo – nick
Komentář vítězných fotek až po tomto hodnocení!
• Nejasná volba pořadí při hodnocení (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ
• Nevyhlašujte průběžné výsledky! Výsledky vyhlašuje správce
• Sčítání hlasů od 20.00h 27ho dne v daném měsíci
• Vyhlášení konečných výsledků ve 21.00h 27ho daného měsíce
• Výherní fotografie si každý soutěžící vystaví jako hlavní fotku čest vítězi
• Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ do pětadvacátého dne daného měsíce a následně mně někdo zašle formou SZ (soukromá zpráva) nové Téma
• Nové téma na další měsíc se vyhlašuje 1ho v měsíci
-
Wiii 02.02.11 20:47
WL:
Je to prosté - E92 jsem vzal kvůli dobré nabídce a jak často dostaneš dobrou nabídku na neexistující auto >:D >:D Na takovou cenu za jakou jsem to vzal bych se normálně při konfiguraci nedostal ;-) Sice mi tam pár drobností chybí (věci které bych si nechal líbit - adaptivní tempomat, adaptivní světlomety, 19" Mpaketový kola a to je vše), a nejspíš bych si navolil opět Alpin Weiss ;-) :yes: Ale i takto je to super auto se super výbavou, jen se rád hýčkám ;-) >:-[] >:D >:D
Poustnik:
Tak to neni moc husté, když to děláš řídké >:D :yes: -
Wiii 02.02.11 20:40
WL:
Tak to netušim... Ta recenze byla napsaná tak nějak horkou jehlou a nelíbila se mi >:D Takže je už asi dva týdny smazaná ;-) Jinak já jsem nevybíral, bral jsem skladovku... Byla to spíš taková úvaha - mám to asi pomotané všechno dohromady - to víš, já si po večerech nekonfiguruju auta >:D :-!
Poustnik:
A ty balíš saky paky, nebo jsi pako? >:D >:D -
white label 02.02.11 20:32
Wii
Nechal jsem ti u E92 na DW nějaké reakce, ale moc tam nechodíš.
Zarazilo mě, jak tam píšeš o tvém výběru mezi steptronicem a dvouspojkou? Protože dvouspojka se (místo steptronicu) u E92 nabízí (pominu-li M3) jen k 335i. Navíc tam uvádíš zavádějící cenový rozdíl mezi steptronicem a dvouspojkou pro M3, protože dvouspojka pro 335i je podstatně levnější, než ta pro M3. -
Wiii 02.02.11 20:21
WL:
Počkej, tady taky začnu dělat pakty s různými uživateli - to budeš koukat >:-[] Uvidim jak bude M3 připravená, rád bych se tky zúčastnil, ale E92 LCI se mi na fotkách moc nelíbí >:D V reálu je to ale lepší :yes: :yes:
Poustniku:
Tak nejak jsem si to taky představoval >:D :-! -
white label 02.02.11 00:41
Téma už bylo (na přání) oficiálně vyhlášeno 30.1. 20011:
Téma na měsíc Únor 2011
"Moje auto" tzn velmi volné téma tudíž je na každáém z Vás jakou cestu zvolí!
Pravidla fotosoutěže
1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
5. Fotka se přihlašuje od 15.2 do 25.2 2011 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !!
9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.2od 20:00h do 27.2 do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10
10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.2 2011 od 20:00 do 20:30hod
14. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce daného měsíce zašle správci SZ s novým tématem).
17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
;-)