iudex 17.03.22 15:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche
Nejde len o vytunenú M340i, tá má motor B58. Alpina má naopak podladený motor z M3, t.j. S58. Ale v zásade je to taký kríženec M340i a M3, dynamicky síce takmer zhodná s M3, ale jazdne a komfortnejším naladením bližšia M340ke. Kto by chcel okruhové auto, tak rozhodne M3, kto chce univerzála na cesty, môže byť Alpina lepšou voľbou. -
speedfred 17.03.22 14:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche
Tá Alpina B3 je “iba” poladená 340i ?
Na obyč jazdenie asi tá B3 ale občasný track day by bola lepšia M3.
Za 90t € by som asi pozeral už niekde inde keďže nejaký sedan doma je. -
iudex 17.03.22 14:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche
Ano, z hľadiska prednej časti som z bobra stále neni moc nadšený, tu by som uprednostnil dizajn Alpiny B3: [odkaz] A asi aj dedo túto decentnú Alpina green pred nápadnou Java green.
Ak by som mal tých cca. 90t, mal by som veľkú dilemu, či výkonnejšiu a ostrejšiu M3, alebo krajšiu a univerzálnejšiu B3. Chvalabohu ich nemám, tak ma hlava bolieť nemusí. >:D -
pradeda777 17.03.22 14:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche
wl....kurwa jak si to zjistil? Mělo to být v tom nejpřísnějším režimu utajení.... >:-[] Setkání proběhlo u nás ve vinném sklípku a k obědu se podávala kyjovská tlačenka a k vínu dřevorubecký chléb se škvarkovou pomazánkou, taky kyjovská domácí.... >:-[] Velká spokojenost a borci slíbili, že přijedou zas..... >:-[] No Heger zaváhal...je to zkrátka "zajko bojko".... >:-[] -
white label 17.03.22 11:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche
iu
Ten černý lesklý paket (bez černých kruhů/log) stojí poměrně zanedbatelných tři tisíce Kč, takže tady cena prakticky nehraje roli.
Ty lesklé černé kruhy vyniknou na matném podkladu víc, než na lesklém, kde logicky splývají s podkladem úplně. -
iudex 17.03.22 08:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche
Kyjev, Kyjov, to sa dosť podobá, len aby si to nejaký ten ruský mužik zadávajúci cieľ rakety nepomýlil. >:-[] 8-s
Ad RS3: ten základný čierny plast za mňa vyzerá rovnako dobre, ako príplatkový lesklý, teda z môjho pohľadu sú vyhodené peniaze za ten lesk, notabene ak by som chcel strieborné kruhy a nie čierne (celočierna kombo vyzerá desne). Just my 2 cents. -
white label 16.03.22 17:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche
pd7
Sériové stříbrné/chromované kruhy musíš mít vpředu i vzadu... plus nápisy RS3 ve stejném provedení také vpředu i vzadu.
Jinak to není podmíněné ničím. Základní paket černé lesklé optiky je samostatný/nezávislý.

A čo je horšie tak toto je už druhá generácia M3 kde sa mi sedan páči viac ako kupé.