Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.02.11  23:22

« Re: Hlasování Fotosoutěž MACZ únor 2011 Téma - Moje auto

WL:
    Kdo to má vědět, působí to jako fotka odtamtud, nekoukal jsem kdo se nakonec přihlásil a s čím, jen jsem kouknul na téma ;-) Takže se ti omlouvám a opravuju na "Světlo GTI5, hezký detail ;-) Hezké, ale byly lepší..." >:D Ale kdybych hodnotil další místa, tak jsi nejspíš na čtvrtym místě ;-) :yes:

Matheas:
    Díky moc - popisoval jsem to nedávno znova Thomasinovi, protože se ptal na můj přísavkový stativ ;-) Byla to bojovka a foťák se u toho odřel o asfalt, ale stálo to za to >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 25.02.11  23:20

« Re: Hlasovanie

souhlasím s Iudexem tvoje fotka (wii) když cesta.... je maximální :yes:
    když si navíc vzpomenu jak jsi popisoval ten zlepšovák (držák) tak bořek stavitel hadra :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.02.11  23:19

Wii
    Ale já na DW nesoutěžím, takže ten palec dolů je trochu zbytečný... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.02.11  23:15

Iudexi, díky za pochvalu ;-) :-! Snažím se >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.02.11  23:14

Wii: Tvoju fotku na tému cesta je cieľ si pamätám, jedna z najlepších fotiek celej súťaže od jej začiatku. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.02.11  23:12

Iudex:
    Podobnou kompozici jsem pouzil při tématu "Když cesta je cíl" a tohle je jen statické a kompletně jinak focené ;-) >:D Jinak ano, taky jsem naskočil, ale zas tak jsem se nerozjel - na letních v -6,5°C to docela klouže >:D Jinak díky :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.02.11  23:09

WL: tak môj foťák sa tomu G11 minimálne vyrovná, ale Tom dokazuje, že treba aj vedieť fotiť a to on vie; ja sa len učím.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.02.11  23:05

Iudex
    Thomasino má kvalitní pokročilý kompakt (Canon G11), ale máš pravdu, fotka jak ze "zrcadla", hodně dobrá...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.02.11  23:04

1. Brandon Walsh
    2. Iudex
    3. Thomasino

Brandon - Ta fotka se mi prostě líbí, je to pěkná kompozice a celkově zajímavě jednoduché a efektní ;-)
    Iudex - Moc pěkné, mám tento styl fotek rád, úprava mě až tak nechytla, ale na druhé místo to bohatě stačí!!! Příště si zkus pohrát s průhledy okny ;-) Pak by to bylo dokonalé :yes:
    Thomasino - Sice trocu okopírované z profi-fotky, kterou jsi měl zde vystavenou, jen je v tvém provedení bílé pozadí namísto černého, ale pěkné... ;-) PS: Detail byl na DW, tak se trochu snaž!

WL - Světlo GTI5, detail byl na DW >:-[] :no: Hezké, ale byly lepší...
    Matheas - Zajímavá úprava, ale ani trochu se mi ta úprava nelíbí ;-\ Bohužel...
    Prase - Ty seš teda paličák >:D >:D Chvíli jsem váhal, jestli ti nedat třetí místo za "vynalézavost" >:D >:D
    Wii-Jay - Bez komentáře >:-[]
    Poustnik - Sůl umí udělat pěkné obrazce! Působí to jako noční obloha ;-) :yes:
    Mates81 - Není špatná, ale ani není ničim moc zajímavá.. Co to máš na tom zadním kole? >:D Nebo se mi to zdá a je to listí před kolem?
    Zip2016 - Hezká fotka, ale vadí mi ty barvy ;-\
    Matii - Jindy máš lepší fotky, škoda...
    Jmurjr - Ty uměle vytvořené odlesky - to nemusim :-(
    Bud - Asi fotka mobilem vid? To se dá leda přez den a minimálně 5Mpix.... V noci mobil neumí ;-\

Tak toť muj názor, doufám že jsem nikoho neurazil a ani nikoho nepřechválil ;-) Jednou nahoře, jednou dole - tak to bývá ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 25.02.11  23:03

« HLASOVÁNÍ FOTOSOUTĚŽ ÚNOR 2011

Téma " Moje Auto "

Pravidla fotosoutěže

1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu !!
    4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž) 5. Fotka se přihlašuje od 20:00h 15.2 do 25.2 2011 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
    6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
    7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
    8. Přihlašuje se pouze jednou !
    9. Hlasuje se od 20:00h 25.2 do 20:00h 27.2 a to formátem viz níže 10. Formát pro hlasování

1 - místo – xxx
    2 - místo – yyy
    3 – místo – zzz

Případný komentář až po tomto hodnocení !!!

11. Nejasná volba pořadí při hlasování
    12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
    13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 20:00h 27.2 2011 do 20:30hod 27.2.2011 14. Výsledky. vyhlašuje správce nikdo jiný !
    15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako profilovou u svého vozu !
    16. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě (domluva přes SZ vždy do konce měsíce).poslat správci SZ s novým tématem 17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno

Přihlášení

Bud - [odkaz]
    jmurjr - [odkaz]
    Iudex - [odkaz]
    matii - [odkaz]
    zip2016 - [odkaz]
    Brandon walsh - [odkaz]
    Mates81 - [odkaz]
    Thomasino - [odkaz]
    Poustník - [odkaz]
    Wii Jay - [odkaz]
    Prase - [odkaz]
    Matheas – [odkaz]
    White Label - [odkaz]

Tak šup šup hlasovat
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 25.02.11  22:58

« Re: HLASOVÁNÍ FOTOSOUTĚŽ 2011

že by Já >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.02.11  22:56

« Hlasovanie

Hlasujem:
    1. Wii-jay
    2. Matheas
    3. Thomasino

Reasoning:
    Ad 1.: lepšie a kvalitnejšie prevedenie ideového zámeru, ktorý som mal aj ja. V podstate kompozične veľmi podobné mojej. Páči sa mi tá atmosféra, plus kontrast svetla a tieňa, človek má chuť skočiť do tej M3 a vyraziť na tú kľukatú okresku.
    Ad 2: Inovatívne a nesmierne zaujímavé spracovanie fotky, z relatívne bežnej snímky spravila až nereálnu, akoby fotomontáž či snímku modelu auta 1:43. Nové a neopozerané.
    Ad 3: kvalitne zvládnuté makro, je vidieť, že to nie je foťák v mobile, ale asi kvalitné zrkadlo.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.02.11  22:55

« Re: HLASOVÁNÍ FOTOSOUTĚŽ 2011

Math
    Zrovna jsem ten nápis přepisoval/editoval, když mi do toho vlezl..., hádej kdo? ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 25.02.11  22:54

« HLASOVÁNÍ FOTOSOUTĚŽ 2011

WL,

koukni co máš v nadpisu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.02.11  22:52

« Re: Přihlášení do fotosoutěže

Iudex
    Jasně, vím, že ho máš v záruce... ;-)
    Škoda, protože jinak je to celkově fakt docela pecka...! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 25.02.11  22:50

« Hlasování Fotosoutěž MACZ únor 2011 Téma - Moje auto

NÁÁÁÁDPIS
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 25.02.11  22:44

Iudex,
    :yes: došlo
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.02.11  22:44

WL: presne na toto som čakal, kto to prvý namietne (čakal som Teba alebo Matheasa). A dôvodne. Prepálené v origináli to nie je, je to dané postprodukciou. Trošku som pridal teplotu farby a až po prevedení zvyšku do čiernobielej to slnko vyskočilo ako prepálené. 8-s
    Snímač mesačného foťáku akosi nemá právo byť prepálený. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.02.11  22:40

Iudex
    Chtěl jsem tě okamžitě katapultovat na 1. místo, ale co ten velký světlý flek na obloze? To je slunko za mrakem, nebo snad "propálený" snímač? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 25.02.11  22:39

iudexi ,

Ty taky ne :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…