Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 25.02.11 23:04
« Re: Hlasování Fotosoutěž MACZ únor 2011 Téma - Moje auto
1. Brandon Walsh
2. Iudex
3. Thomasino
Brandon - Ta fotka se mi prostě líbí, je to pěkná kompozice a celkově zajímavě jednoduché a efektní ;-)
Iudex - Moc pěkné, mám tento styl fotek rád, úprava mě až tak nechytla, ale na druhé místo to bohatě stačí!!! Příště si zkus pohrát s průhledy okny ;-) Pak by to bylo dokonalé :yes:
Thomasino - Sice trocu okopírované z profi-fotky, kterou jsi měl zde vystavenou, jen je v tvém provedení bílé pozadí namísto černého, ale pěkné... ;-) PS: Detail byl na DW, tak se trochu snaž!
WL - Světlo GTI5, detail byl na DW >:-[] :no: Hezké, ale byly lepší...
Matheas - Zajímavá úprava, ale ani trochu se mi ta úprava nelíbí ;-\ Bohužel...
Prase - Ty seš teda paličák >:D >:D Chvíli jsem váhal, jestli ti nedat třetí místo za "vynalézavost" >:D >:D
Wii-Jay - Bez komentáře >:-[]
Poustnik - Sůl umí udělat pěkné obrazce! Působí to jako noční obloha ;-) :yes:
Mates81 - Není špatná, ale ani není ničim moc zajímavá.. Co to máš na tom zadním kole? >:D Nebo se mi to zdá a je to listí před kolem?
Zip2016 - Hezká fotka, ale vadí mi ty barvy ;-\
Matii - Jindy máš lepší fotky, škoda...
Jmurjr - Ty uměle vytvořené odlesky - to nemusim :-(
Bud - Asi fotka mobilem vid? To se dá leda přez den a minimálně 5Mpix.... V noci mobil neumí ;-\
Tak toť muj názor, doufám že jsem nikoho neurazil a ani nikoho nepřechválil ;-) Jednou nahoře, jednou dole - tak to bývá ;-) -
Matheas Ropak 25.02.11 23:03
« HLASOVÁNÍ FOTOSOUTĚŽ ÚNOR 2011
Téma " Moje Auto "
Pravidla fotosoutěže
1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu !!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž) 5. Fotka se přihlašuje od 20:00h 15.2 do 25.2 2011 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
8. Přihlašuje se pouze jednou !
9. Hlasuje se od 20:00h 25.2 do 20:00h 27.2 a to formátem viz níže 10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
11. Nejasná volba pořadí při hlasování
12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 20:00h 27.2 2011 do 20:30hod 27.2.2011 14. Výsledky. vyhlašuje správce nikdo jiný !
15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako profilovou u svého vozu !
16. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě (domluva přes SZ vždy do konce měsíce).poslat správci SZ s novým tématem 17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
Přihlášení
Bud - [odkaz]
jmurjr - [odkaz]
Iudex - [odkaz]
matii - [odkaz]
zip2016 - [odkaz]
Brandon walsh - [odkaz]
Mates81 - [odkaz]
Thomasino - [odkaz]
Poustník - [odkaz]
Wii Jay - [odkaz]
Prase - [odkaz]
Matheas – [odkaz]
White Label - [odkaz]
Tak šup šup hlasovat
-
iudex 25.02.11 22:56
« Hlasovanie
Hlasujem:
1. Wii-jay
2. Matheas
3. Thomasino
Reasoning:
Ad 1.: lepšie a kvalitnejšie prevedenie ideového zámeru, ktorý som mal aj ja. V podstate kompozične veľmi podobné mojej. Páči sa mi tá atmosféra, plus kontrast svetla a tieňa, človek má chuť skočiť do tej M3 a vyraziť na tú kľukatú okresku.
Ad 2: Inovatívne a nesmierne zaujímavé spracovanie fotky, z relatívne bežnej snímky spravila až nereálnu, akoby fotomontáž či snímku modelu auta 1:43. Nové a neopozerané.
Ad 3: kvalitne zvládnuté makro, je vidieť, že to nie je foťák v mobile, ale asi kvalitné zrkadlo. -
iudex 25.02.11 22:44
« Re: Přihlášení do fotosoutěže
WL: presne na toto som čakal, kto to prvý namietne (čakal som Teba alebo Matheasa). A dôvodne. Prepálené v origináli to nie je, je to dané postprodukciou. Trošku som pridal teplotu farby a až po prevedení zvyšku do čiernobielej to slnko vyskočilo ako prepálené. 8-s
Snímač mesačného foťáku akosi nemá právo byť prepálený. ;-)

Kdo to má vědět, působí to jako fotka odtamtud, nekoukal jsem kdo se nakonec přihlásil a s čím, jen jsem kouknul na téma ;-) Takže se ti omlouvám a opravuju na "Světlo GTI5, hezký detail ;-) Hezké, ale byly lepší..." >:D Ale kdybych hodnotil další místa, tak jsi nejspíš na čtvrtym místě ;-) :yes:
Matheas:
Díky moc - popisoval jsem to nedávno znova Thomasinovi, protože se ptal na můj přísavkový stativ ;-) Byla to bojovka a foťák se u toho odřel o asfalt, ale stálo to za to >:D :yes: