Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Matheas Ropak 26.02.11 08:49
« Re: Hlasovanie
Téma " Moje Auto "
Pravidla fotosoutěže
1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu !!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž) 5. Fotka se přihlašuje od 20:00h 15.2 do 25.2 2011 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
8. Přihlašuje se pouze jednou !
9. Hlasuje se od 20:00h 25.2 do 20:00h 27.2 a to formátem viz níže 10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
11. Nejasná volba pořadí při hlasování
12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 20:00h 27.2 2011 do 20:30hod 27.2.2011 14. Výsledky. vyhlašuje správce nikdo jiný !
15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako profilovou u svého vozu !
16. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě (domluva přes SZ vždy do konce měsíce).poslat správci SZ s novým tématem 17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
Přihlášení
Bud - [odkaz]
jmurjr - [odkaz]
ludex - [odkaz]
matii - [odkaz]
zip2016 - [odkaz]
Brandon walsh - [odkaz]
Mates81 - [odkaz]
Thomasino - [odkaz]
Poustník - [odkaz]
Wii Jay - [odkaz]
Prase - [odkaz]
Matheas – [odkaz]
White Label - [odkaz]
-
TopGear1 26.02.11 00:36
1 Matheas
2 jmurjr
3 White Label
1 parádní úprava fotky to jsem ještě neviděl vapadá jako angličák super :yes:
2 parádní hvězdičky u lamp jak jsi toho dosáhl úprava ve Photo....
3 Nádherný detail Tvého auta (xenon) fotka je kompozičně dobrá a kvalita je na vysoké úrovni (žádné máznutí atd...) -
Matheas Ropak 25.02.11 23:35
« Re: Hlasování Fotosoutěž MACZ únor 2011 Téma - Moje auto
Téma " Moje Auto "
Pravidla fotosoutěže
1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu !!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž) 5. Fotka se přihlašuje od 20:00h 15.2 do 25.2 2011 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
8. Přihlašuje se pouze jednou !
9. Hlasuje se od 20:00h 25.2 do 20:00h 27.2 a to formátem viz níže 10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
11. Nejasná volba pořadí při hlasování
12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 20:00h 27.2 2011 do 20:30hod 27.2.2011 14. Výsledky. vyhlašuje správce nikdo jiný !
15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako profilovou u svého vozu !
16. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě (domluva přes SZ vždy do konce měsíce).poslat správci SZ s novým tématem 17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
Přihlášení
Bud - [odkaz]
jmurjr - [odkaz]
ludex - [odkaz]
matii - [odkaz]
zip2016 - [odkaz]
Brandon walsh - [odkaz]
Mates81 - [odkaz]
Thomasino - [odkaz]
Poustník - [odkaz]
Wii Jay - [odkaz]
Prase - [odkaz]
Matheas – [odkaz]
White Label - [odkaz]
-
woody-alien 25.02.11 23:32
Zdravím, pánové.
1. Iudex
2. wii-jay
3. prase MB
ludex : pěkná fotka, i s tím "atomovým hřibem". ;-) :yes: Jen poznámka k tvému nicku. O vzni(c)ku nicku se často můžem jenom dohadovat a pokud netrefíš směr, v tomto případě tedy latinu, tak můžeš být zcela vedle. Např. Ludex - ludový exekutor, ludovít extrovert, mrtvý luděk apod. >:D
wii-jay : již tradičně kompozice na úrovni a z fotky stoupající atmosféra. :yes:
prase MB : větší houževnatost z celé fauny prokazuje snad jen Nezmar hnědý. To místo si zasloužíš, a navíc se trochu bojím, že bys to opravdu dal Ústavnímu soudu. >:-[]

2)Thomasino
3)Wii Jay
Ač to jindy nedělám, tohle bylo tak různorodé a překvapivě i kontroverzní téma, že k fotkám přidám můj subjektivní komentář včetně sebe (neberte si to, jen plácám):
Bud: Zajímavý nápad, bohužel tvá fototechnika je na focení v noci slabá.
jmurjr: Docela pěkná fotka, nicméně mám podezření, že ty efekty jsou odlesky objektivu dodané v PS a spíše jí škodí.
ludex: moc hezká fotka až na ten flek, ale neprošla u mne do TOP3 z důvodu trochu nefér uložení na jiném serveru než MACZ. Takže si měl trochu výhodu v lepším rozlišení a kvalitě. Fotky nahrané na MACZ jsou dost oproti originálu kvalitativně degradovány.
matii: snaha o dokonalost fotky vedla spíš ke kýčovitosti, což spolu s kontroverzním designem auta jak vidno moc (teda vůbec) nezabodovalo.
zip2016: absolutně nejhezčí a nejzajímavější fotka z mého pohledu.
Brandon: snaha pěkná, ale do TOP3 ti chybí aspoň pro mne umyté auto. Dělat detail auta aniž bys ho předtím umyl je tak trochu sázka do loterie.
Mates81: slušné foto, ale já už mám dost zimy, plískanic, sněhu a špinavých aut, takže těsně pod stupni vítězů z mých psychicky narušených důvodů.
:-)
Thomasino: ukázková fotka, až moc katalogová. Být tam jiné než bílé pozadí, tak další kandidát na 1.místo
Poustník: viz Mates .... už nemůžu sůl a podobné zimní radovánky ani cítit.
Wii - pěkná fotečka jako tradičně, chybí mi tam rozkvetlé pampelišky a 25stupňů ve stínu. :-)
Prase - těžkej kalibr ... ujíždím na takových autech, jen toho slunce tam mohlo být méně.
Matheas - zajímavý. Nicméně jako u jmurjr nemám rád přílišné použití PS nebo něčeho podobného.
WL - Pěkný, ale tak nějak (pro mne) nevystihuje téma moje auto.
Hele lidi, hlavně se někdo neuražte, nebo pokud ano, hned mi to vraťte :-) .
Jen bych měl návrh na změnu pravidel a doplnění bodů.
a) Fotka by měla být uložena na serveru MACZ
b) Do fotky by krom HDR, korekce stínů, jasu, kontrastu atp. neměly být dodávány jiné umělé efekty jako umělé odrazy světla, umělé rozmazání, nasvícení a jiné grafické filtry, pokud to nebude povoleno v tématu měsíce.