Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 26.02.11 18:44
« Re: Hlasovanie
ten zino nastval aj mna >:D zaregistroval sa kym som mal nick zino a v zatvorke nieco nedalo sa to vratit spat tak som bol masinka tomas neskor zino copyright a teraz som BW chces si o tom fluence promluvit ? >:D ako si bol spokojny ?
a niekde v diskusii sa mi zda som cital ze zino objednal astru tourer ci combi ci co to je mozno mu uz prisla ;-) -
Ronault. 26.02.11 18:41
Zino: Jo a mimo to. asi před 14-i dny jsem psal nicku Zino SZ o tom, že jsem byl testovat Fluence, páč jsi o něm uvažoval. Myslel jsem, že jsi to ty, psal slovensky, celkem rozumně, a až pak jsem zjistil, že ne, že píšu někomu jinému 8-s Taky se divil, že zrovna jemu pišu o Fluence >:D A nestalo by se to, kdybych si nemyslel, že pod news si nick zpátky přepisuješ na zimo ať tam neptrapčíš s B.H. 8-s >:D -
Ronault. 26.02.11 18:32
1 - místo – Brandon Valach
2 - místo – Matii
3 – místo – Thomasino
No, ještě se mi líbila fotka od Zipa, Matheas trochu překombinoval, jinými slovy ten nápad na miniatury je fajn, ale podle mě se musí trefit správné prostředí, čili tak aby to auto vypadalo opravdu jako miniatura musí být v něčem, co se dá miniaturizovat a musí být jednoduché, to Vankovka není.
No a na závěr. Zino, jestli si nezměníš nick zpátky na Zina, tak to byl poslední bod, který jsem ti kdy dal ve fotosoutěži, protože tak dlouhý nick se mi opisovat nechcem navíc se v těch šašcích nevyznám z B.H. a vědět kdo z vás je kdo je nad rámec vtipnosti ;-)
Jo a ještě něco, nevíte sakra někdo kde mám foťák? 8-s -
Mates81 26.02.11 17:13
1) matii
2) Wii Jay
3) ludex
Jelikož zatím o fotkách vím jen to, že se dělají telefonem nebo foťákem, přihazuji své tak trochu laické hodnocení.
>:D :-)
1) matii - Velice pěkná fotka, nevím proč ale hodně mě tam zaujala ta dlažba, s tím autem jim to spolu moc sedí ;-)
2) Wii Jay - Pro mě určitě jasná bedna, pěkné auto, pěkné okolí, zapadá to do sebe jak lego, takže z toho mám dobrý pocit ;-)
3) ludex - Něco podobného jako Wii, prostě si to pěkně trefil...
Pro informovanost - před bednou -
4) Matheas
5) Thomasino
6) zip2016
7) Brandon walsh
8) Atd.... -
Matt26 26.02.11 12:02
« Re: Hlasování Fotosoutěž MACZ únor 2011 Téma - Moje auto
1. Matheas - absolútne skvelá, nápad aj prevedenie u mňa jednoznačne vyhral
2. Zip 2016 - pekný detail, rozhodne originálna
3. Wii Jay - už pomerne klasika, pekný detail ČISTÉHO auta a zakroucené okesky s nádychem sluníčka :yes: -
Thomasino 26.02.11 11:55
1. Ludex
2. White Label
3. Matii
4. WII-JAY (ale moc upravené a vyumělkované)
5. JMURJ (škoda že tam není Type R)
P.S.: Se změnou bych souhlasil, upravované fotky mi taky nic moc neříkají.. Ale soutěžím jen vyjímečně, takže na můj názor moc nehleďte >:-[] -
white label 26.02.11 11:29
matti
S návrhem na změnu pravidel bych souhlasil.
Máš pravdu, že jsem to možná pojal až příliš volně/netématicky, měl jsem ještě odraz (mobilem), ale nakonec jsem si ho nechal na jindy, v "nemobilovém" provedení... ;-)

Moje hlasování:
1. Zip2016- i když je nevěrný s nějakým drijákwebem, jeho fotka mate. Je v blátě, dám si panáka slivovice a vypadá jak nabouranej.
2. Brandon Walsh- jinak by se mnou přestal kamarádit.
3- Thomasino- smysl pro detail. To se bude hodit při soutěži "vyfoť přítelkyni"... ;-)