Fotosoutěž Moje auto.cz 26.02.11 23:58
« Re: Hlasovanie
já taky vím , že ty víš já jen kdyby někdo neznalý naštívil tento web tak vlastně stejně bude oslepen jelikož jako neznalec místních poměrů si nestáhne jas a nemá švihákovy suprbrejle tudíž bude pár minut v pr.de.. teda oslepen a pak už na to nějak zapomene jako mojito >:-[] -
Fotosoutěž Moje auto.cz 26.02.11 23:21
1. místo - Brandon Walsh
2. místo - Wiiiiiiiiii
3.místo - White Label
1. - moc se mi líbí tato kompozice fotka má supr nádech neco na ní je , ale nevím to popsat :-) (ta muška tam fakt být nemusela)
2. - Nádherná hloubka ostrosti M3 ostré a stromy vzadu mázlé :-) Kvalita je u tebe již samozřejmostí o minimilionty chlup ti uteklo první místo
3. - Velmi dobře zmáknuté makro (trochu bych ubral ostření) místy je až moc. Jinak VELMI povedená fotka , oko tvého auta :-)
4. - Zip2016 mazec bych měl trochem obavy , že se nevyhrabu :-)
5. - ludex kdyby nebylo toho atomového hřibu tak bys byl na bedně méně je někdy více :-)
6. - matii - parádní fotka a ta značka ( kvalita provedení :yes: :yes: :yes:
7. - Thomasino - jak již ode mne víš povedená fotečka (je kompaktem že ? myslím , že jsi mi to říkal ) :yes:
8. - Poustník - nemám rád sůůůůůůůůlllll , ale dost zajímavé jak tě todle napadlo :yes:
9. jmurjr špatně zvolené místo zespodu a navíc tam moc auto nevynikne kvalitově na 120% , ale ta kompozice ....znám u tebe mnohem lepší
10. - Mates81 doufám , že už jsi focuska umyl chudáček příště víc doostři nefoť na automat a použij manuál a pohrej si z ISO nevím čím fotíš ? čím vlastně ?
11. - Prase ty kakabusu vynalézavej a vlastně já si tě smazal z přátel za to vyhrožování ústavním soudem >:D >:D
12. - Bud no nevím čím fotíš , ale raději foť ve dne ať tam není tolik šumu nevypadá to dobře a byď je fotka dobře kompozičně hodně jí sráží právě ten velký šum
iudex 26.02.11 23:03
« Re: Hlasování Fotosoutěž MACZ únor 2011 Téma - Moje auto
matii: k uloženiu na inom serveri: to nebola účelová snaha pomôcť si lepším rozlíšením, naopak bola to z núdze cnosť, nakoľko na tomto serveri neviem, ako a kde uložiť fotku, ak nemám recenziu. A rozlíšenie za výhodu nepovažujem, ak sa aj tak zobrazí iba vo veľkosti cca. polovice monitora.
K otázke úprav: áno, bolo by možno dobré definovať, čo áno a čo už nie. Aj keď som skôr za väčšiu voľnosť ako extra prísne obmedzenia, ostatne nesúťažíme o zlaté trenky. ;-) -
Fotosoutěž Moje auto.cz 26.02.11 22:47
Téma " Moje Auto "
Pravidla fotosoutěže
1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu !!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž) 5. Fotka se přihlašuje od 20:00h 15.2 do 25.2 2011 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
8. Přihlašuje se pouze jednou !
9. Hlasuje se od 20:00h 25.2 do 20:00h 27.2 a to formátem viz níže 10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
11. Nejasná volba pořadí při hlasování
12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 20:00h 27.2 2011 do 20:30hod 27.2.2011 14. Výsledky. vyhlašuje správce nikdo jiný !
15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako profilovou u svého vozu !
16. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě (domluva přes SZ vždy do konce měsíce).poslat správci SZ s novým tématem 17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
Přihlášení
Matheas – [odkaz]
White Label - [odkaz]
Dylan McKay 26.02.11 21:57
« Re: Hlasovanie
Hele, víš jak zmateš toho týpka co to tu počítá? Hele, koukej jo?
1. sidewinder- jeho fotka má dobrou kompozici.
2. Minko27- HDR je inovativní metota, tahle fotka se povedla.
3. Beluga- dlouho jsem rozmýšlel jestli fotku nedám jako první, ale vadí mi odbočení od tématu.
PS: >:D -
Dylan McKay 26.02.11 21:41
« Re: Hlasovanie
Ne, tentokrát ne. Máš na nárazníku nějakou mouchu či asfalt, a víš jak já jsem na to háklivej. Dokonce jsem si o tom musel promluvit se Stevem. Prý to je tečka od podpatku nějaké kur.vy. A s tím mám vlastně taky problém. Mohla ti promáčknout kapotu...