Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.02.11  00:09

« Re: Hlasovanie

>:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 26.02.11  23:58

já taky vím , že ty víš já jen kdyby někdo neznalý naštívil tento web tak vlastně stejně bude oslepen jelikož jako neznalec místních poměrů si nestáhne jas a nemá švihákovy suprbrejle tudíž bude pár minut v pr.de.. teda oslepen a pak už na to nějak zapomene jako mojito >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.02.11  23:55

matheas to ja samozrejme viem >:D
  • « 00 Reagovat !

Fotosoutěž Moje auto.cz 26.02.11  23:53

fotosutěž = matheas >:D fotka parádní :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.02.11  23:38

tak to je pre mna pocta sama fotosutaz mi dala prve miesto dakujem :-) je pravda ze som si tu muchu pri foteni nevsimol 8-s pozeral som aby nebolo odrezane z hmlovky + znaku auta >:D
  • « 00 Reagovat !

Fotosoutěž Moje auto.cz 26.02.11  23:25

Tak kdopak Nám ještě nehlasoval ?
    můžete se připojit i ostatní co nesoutěží nejde o zlaté trenýrky spíš o zábavu >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Fotosoutěž Moje auto.cz 26.02.11  23:21

1. místo - Brandon Walsh
    2. místo - Wiiiiiiiiii
    3.místo - White Label

1. - moc se mi líbí tato kompozice fotka má supr nádech neco na ní je , ale nevím to popsat :-) (ta muška tam fakt být nemusela)

2. - Nádherná hloubka ostrosti M3 ostré a stromy vzadu mázlé :-) Kvalita je u tebe již samozřejmostí o minimilionty chlup ti uteklo první místo

3. - Velmi dobře zmáknuté makro (trochu bych ubral ostření) místy je až moc. Jinak VELMI povedená fotka , oko tvého auta :-)

4. - Zip2016 mazec bych měl trochem obavy , že se nevyhrabu :-)
    5. - ludex kdyby nebylo toho atomového hřibu tak bys byl na bedně méně je někdy více :-)
    6. - matii - parádní fotka a ta značka ( kvalita provedení :yes: :yes: :yes:
    7. - Thomasino - jak již ode mne víš povedená fotečka (je kompaktem že ? myslím , že jsi mi to říkal ) :yes:
    8. - Poustník - nemám rád sůůůůůůůůlllll , ale dost zajímavé jak tě todle napadlo :yes:
    9. jmurjr špatně zvolené místo zespodu a navíc tam moc auto nevynikne kvalitově na 120% , ale ta kompozice ....znám u tebe mnohem lepší
    10. - Mates81 doufám , že už jsi focuska umyl chudáček příště víc doostři nefoť na automat a použij manuál a pohrej si z ISO nevím čím fotíš ? čím vlastně ?
    11. - Prase ty kakabusu vynalézavej a vlastně já si tě smazal z přátel za to vyhrožování ústavním soudem >:D >:D
    12. - Bud no nevím čím fotíš , ale raději foť ve dne ať tam není tolik šumu nevypadá to dobře a byď je fotka dobře kompozičně hodně jí sráží právě ten velký šum
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.02.11  23:03

« Re: Hlasování Fotosoutěž MACZ únor 2011 Téma - Moje auto

matii: k uloženiu na inom serveri: to nebola účelová snaha pomôcť si lepším rozlíšením, naopak bola to z núdze cnosť, nakoľko na tomto serveri neviem, ako a kde uložiť fotku, ak nemám recenziu. A rozlíšenie za výhodu nepovažujem, ak sa aj tak zobrazí iba vo veľkosti cca. polovice monitora.
    K otázke úprav: áno, bolo by možno dobré definovať, čo áno a čo už nie. Aj keď som skôr za väčšiu voľnosť ako extra prísne obmedzenia, ostatne nesúťažíme o zlaté trenky. ;-)
  • « 00 Reagovat !

Fotosoutěž Moje auto.cz 26.02.11  22:47

Téma " Moje Auto "

Pravidla fotosoutěže

1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu !!
    4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž) 5. Fotka se přihlašuje od 20:00h 15.2 do 25.2 2011 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
    6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
    7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
    8. Přihlašuje se pouze jednou !
    9. Hlasuje se od 20:00h 25.2 do 20:00h 27.2 a to formátem viz níže 10. Formát pro hlasování

1 - místo – xxx
    2 - místo – yyy
    3 – místo – zzz

Případný komentář až po tomto hodnocení !!!

11. Nejasná volba pořadí při hlasování
    12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
    13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 20:00h 27.2 2011 do 20:30hod 27.2.2011 14. Výsledky. vyhlašuje správce nikdo jiný !
    15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako profilovou u svého vozu !
    16. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě (domluva přes SZ vždy do konce měsíce).poslat správci SZ s novým tématem 17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno

Přihlášení
    Bud - [odkaz]
    jmurjr - [odkaz]
    ludex - [odkaz]
    matii - [odkaz]
    zip2016 - [odkaz]
    Brandon walsh - [odkaz]
    Mates81 - [odkaz]
    Thomasino - [odkaz]
    Poustník - [odkaz]
    Wii Jay - [odkaz]
    Prase - [odkaz]
    Matheas – [odkaz]

White Label - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.02.11  22:03

len mam pripomienku k nicku Minko27 mam zatial 25 rokov >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.02.11  22:00

Já jsem vždycky rád, když tě aspoň trošku pobavím. Jsi poslední, kdo se mému dokonalému humoru směje... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.02.11  21:58

>:D >:D tak teraz si ma znicil >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.02.11  21:57

Hele, víš jak zmateš toho týpka co to tu počítá? Hele, koukej jo?

1. sidewinder- jeho fotka má dobrou kompozici.
    2. Minko27- HDR je inovativní metota, tahle fotka se povedla.
    3. Beluga- dlouho jsem rozmýšlel jestli fotku nedám jako první, ale vadí mi odbočení od tématu.

PS: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.02.11  21:52

okej fotosutaz moze zacat ratat body od tohto tvojho prispevku a my sa presunieme inam >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.02.11  21:47

Ježiš, teď tady tlacháme, a pak se to blbě sečte. Zatím vede Brandon se 45 body...

(snad jsem si to krapet vyžehlil...)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.02.11  21:47

ajaj to som sa zas raz zbytocne prezradil >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.02.11  21:44

Jaká kur.va? Já jsem nic neříkal!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.02.11  21:43

kapotu by skor znicila ta moja keby zistila ze ku.rva otlacila svoj opatok do naraznika >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.02.11  21:41

Ne, tentokrát ne. Máš na nárazníku nějakou mouchu či asfalt, a víš jak já jsem na to háklivej. Dokonce jsem si o tom musel promluvit se Stevem. Prý to je tečka od podpatku nějaké kur.vy. A s tím mám vlastně taky problém. Mohla ti promáčknout kapotu...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.02.11  21:38

dylan tak toto si si pokaslal mame dohodu vzdy prve miesto >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…