Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 27.02.11 20:18
« Re: Konec Hlasováni za pár minut výsledky
Gratuluji vítězům i těm ostatním, bylo docela dost fotek, mnoho podařených. Můj favorit Zino sice vzadu, ale co už, svědčí to o vyrovnanosti.
Příště se snad opět zúčastním. Už nebude zkouškové a přiznám se, že posledné den už bylo po zkoušce, ale vyměnil jsem focení Laguny za svezení jedním moc moc moc slušným autem :-) :yes: A taky nevím, kde mám foťák >:D Fakt jste ho nikdo neviděli? :-( -
white label 27.02.11 20:03
« Re: Hlasovanie
Wii-Jay, hodně povedená klasika (fotka, auto i jeho barva), na tvoji "siBílou-dynamickou", to sice nemá, ale na první místo (nejen u mě) tady a teď, ano.
Iudex, až na tu chyb(k)u na obloze parádní, pokud to byla opravdu daň za to černobílé pozadí, pak byla zbytečně velká a nechal bych raději celobarvu.
Thomasino, technicky "jako z prospektu" (až na to bílé pozadí), jen ten "nápad" je taky "z prospektu", i když to máš aspoň pod jiným úhlem, což je zajímavější, příště bych ale raději prosil něco jen pro tuto soutěž (vem si příklad třeba ze zipa a Mathease)... ;-) :-)
zip2016 (ještě 5 let a přijde tvůj rok), zatraceně podařené, to nejlepší co jsem od tebe zatím viděl, nebýt tu takové konkurence šel bys jasně na bednu.
Poustník, výborný nápad s nevšedním půdorysem.
matii, něco tomu možná chybí, ale přesto to má něco do sebe, a hlavně krásně čisté auto, stejně jako fotka.
Matheas, hodně zajímavá "hračkárna", ale není to zrovna můj oblíbený styl
jmujr, hvězdičky hezké, ale celkově umíš ještě líp a hlavně tu chci už tu Type-R
Mates81, fotka celkově velmi pěkná, menší problém je asi jen má extrémní úchylka pro čisté auto (platí i pro Poustníka a Brandona).
Brandon, hodně odvážná a zajímavé kompozice, i když má i jednu "mouchu"...
Bud, i se slušným mobilem se fotit dá, jen to chce dostatek světla, nejlépe denního, ale nápad tam je...
Prase, pouvažuj o změně nicku na "Nezmar slunečný"... >:-[] :yes: -
Fotosoutěž Moje auto.cz 27.02.11 20:02
« Re: Konec Hlasováni za pár minut výsledky
A teď to přijde pánové a dámy tak těsné kolo jsem ještě nezažil. Navíc asi musím rozšířit bednu jelikož se mi na ní asi 5 lidí nevejde.
GRATULUJU VÍTĚZI I OSTATNÍM NA BEDNĚ VŠEM OSTATNÍM TAKY A DĚKUJU ZA HOJNOU ÚČAST.
1. místo - Wii Jay / 27b.
2. místo - Iudex , zip2016 / 16b.
3. místo - Matheas , Matii / 12b.
7. místo - jmurjr / 5b.
8. místo - Poustník / 2b.
9. místo - PraseMB / 1b.
10. místo - bud / 0b.
-
woody-alien 27.02.11 11:35
matii : ty jsi fanda Železný panny ? V tom případě Halloweed Be Thy Name. ;-) :yes:
I když já přece jen spíš Jezdím na blesku, jsem Pánem loutek a žádám ....Spravedlnost pro všechny. >:D
edit: A přitom stačilo podívat se na tvojí profilovou fotku. Ale to je moc jednoduchý. >:-[] -
white label 27.02.11 09:54
jmurjr
díky moc, to se hned pozná znalec.... >:D
Ne vážně, trefil si to, ten barevný odraz, připomínající nějakou planetu, nebo oko, byl na tom "nejtěžší". Udělala jsem přes 60 podobných fotek (focených z ruky) a takový odraz se mi povedl jen dvakrát a v tom druhém případě (jedna z prvních fotek) byla fotka příliš tmavá.
Jinak vím i od Mojita že máš i hvězdicový filtr a třeba ta první fotka z tvého odkazu ukázek je fakt parádní. Ten matiiho návrh byl SW úpravy (jen tu tvou optiku si zaměnil s SW), ale i tam se dneska stanovují nějaké hranice dost těžko...
Nevidím důvod proč bys nemohl fotit Type-R. Stačí když máš jeho fotku v nějaké galerii u svého auta, navíc třeba já z Iudexem tu nemáme recenzi vůbec, takže sem s Tajpárem, už se nemůžu dočkat na spojení výborného fotografa s podobným vozem. Tvoje dodávky mě přece jen tolik "nebaví", jako Type-R... >:-[] :yes: -
matii 27.02.11 09:50
to rmujrj: tak to teda klobouk dolu. Takže po argumentech stahuji svůj návrh na zákazu použití efektů, bo dneska ty foťáky jsou malý PS a kdo by to pak posuzoval.
to ludex: co se týká úprav, změnil jsem názor .. viz bod1 a chraň bůůůh, že bych si myslel, žes to udělal záměrně, ale s tím, že větší obrázek a lepší rozlišení není výhodou nesouhlasím. Koukni sem na mojí fotku a porovnej:
MACZ:
[odkaz]
Větší:
[odkaz]
Ta větší fotka daleko víc působí. Můžeš si udělat profil na MACZ a napsat recenze bude doplněna později a hodit tam fotky, to zas takový problém není.
p.S. Je mi jasné, že z důvodu místa asi nelze zvětšit ukládané fotky aspoň na 1024x768, ale pokud by se fotky do fotosoutěže ukládaly zvlášť, možná by to takový problém nebyl ... další téma na vylepšení MACZ :-) -
jmurjr (H22A7) 27.02.11 08:15
moje hlasovanie:
1. White label
2. Wii-Jay
3. Matii
odovodnenie:
1. WL - ten odraz na sosovke je perfektny.
2. Wii - M3, klopena cesta, slnko a jemny nadych do zlta. super kombinacia
3. Matii - ciste auto s velmi peknou hrou tienov.
tym co hodnotili moju fotku dakujem a tu je reakcia na vsetky komentare, ktore som nasiel ku mojeje fotke
Wii-Jay, C-MAXman, Matii - fotka je original, neupravovana (ani jas a kontrast), tak ako vysla z fotaka. je tam pouzity hviezdicovy filter. takze ziadne software, toto je poctivo opticka zalezitost
Thomasino - ano, keby fotim type R, tak to vyzera inac, ale ten nemam na MACZ.
Matheas - na sutaz tu som nefotil zatial cielene, to vzdy vyberiem z toho, co som nafotil v ten mesiac niekedy dokonca pred vyhlasenim temy.
P.S.: moje foto dopadlo presne tak ako som si myslel. Photoshop je mocna vila, ale optika je este mocnejsia. Co som ale necakal je navrh na uplne zrusenie uprav pre sutaz vdaka fotke na ktorej boli realne len zmazane znacky. A v tom pripade by som len povedal, ze vymazanie znacky je zasah do originalu porovnatelny s rozmazanim pozadia.
Tu su este dve ukazky fotky so spominanym hviezdicovym filtrom:
[odkaz]
[odkaz]

Gratuluji lidem co byli úspěšní a přeji hodně úspěchů v dalším kole...