Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Fotosoutěž Moje auto.cz 27.02.11 20:41
« Re: Konec Hlasováni za pár minut výsledky
Ano Brandone je tomu tak přehlédl jsem se a dokonce jednoho uživatele nenapsal 8-s
1. místo - Wii Jay / 27b.
2. místo - Iudex , zip2016 / 16b.
3. místo - Matheas , Matii / 12b.
7. místo - jmurjr / 5b.
8. místo - Poustník / 2b.
9. místo - PraseMB , Bud / 1b.
10. místo - Mates81 / 0b. -
Ronault. 27.02.11 20:18
Gratuluji vítězům i těm ostatním, bylo docela dost fotek, mnoho podařených. Můj favorit Zino sice vzadu, ale co už, svědčí to o vyrovnanosti.
Příště se snad opět zúčastním. Už nebude zkouškové a přiznám se, že posledné den už bylo po zkoušce, ale vyměnil jsem focení Laguny za svezení jedním moc moc moc slušným autem :-) :yes: A taky nevím, kde mám foťák >:D Fakt jste ho nikdo neviděli? :-( -
white label 27.02.11 20:03
« Re: Hlasovanie
Wii-Jay, hodně povedená klasika (fotka, auto i jeho barva), na tvoji "siBílou-dynamickou", to sice nemá, ale na první místo (nejen u mě) tady a teď, ano.
Iudex, až na tu chyb(k)u na obloze parádní, pokud to byla opravdu daň za to černobílé pozadí, pak byla zbytečně velká a nechal bych raději celobarvu.
Thomasino, technicky "jako z prospektu" (až na to bílé pozadí), jen ten "nápad" je taky "z prospektu", i když to máš aspoň pod jiným úhlem, což je zajímavější, příště bych ale raději prosil něco jen pro tuto soutěž (vem si příklad třeba ze zipa a Mathease)... ;-) :-)
zip2016 (ještě 5 let a přijde tvůj rok), zatraceně podařené, to nejlepší co jsem od tebe zatím viděl, nebýt tu takové konkurence šel bys jasně na bednu.
Poustník, výborný nápad s nevšedním půdorysem.
matii, něco tomu možná chybí, ale přesto to má něco do sebe, a hlavně krásně čisté auto, stejně jako fotka.
Matheas, hodně zajímavá "hračkárna", ale není to zrovna můj oblíbený styl
jmujr, hvězdičky hezké, ale celkově umíš ještě líp a hlavně tu chci už tu Type-R
Mates81, fotka celkově velmi pěkná, menší problém je asi jen má extrémní úchylka pro čisté auto (platí i pro Poustníka a Brandona).
Brandon, hodně odvážná a zajímavé kompozice, i když má i jednu "mouchu"...
Bud, i se slušným mobilem se fotit dá, jen to chce dostatek světla, nejlépe denního, ale nápad tam je...
Prase, pouvažuj o změně nicku na "Nezmar slunečný"... >:-[] :yes: -
Fotosoutěž Moje auto.cz 27.02.11 20:02
A teď to přijde pánové a dámy tak těsné kolo jsem ještě nezažil. Navíc asi musím rozšířit bednu jelikož se mi na ní asi 5 lidí nevejde.
GRATULUJU VÍTĚZI I OSTATNÍM NA BEDNĚ VŠEM OSTATNÍM TAKY A DĚKUJU ZA HOJNOU ÚČAST.
1. místo - Wii Jay / 27b.
2. místo - Iudex , zip2016 / 16b.
3. místo - Matheas , Matii / 12b.
7. místo - jmurjr / 5b.
8. místo - Poustník / 2b.
9. místo - PraseMB / 1b.
10. místo - bud / 0b.