Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.02.11  15:54

« Re: Hlasovanie

Myslíš něco jako "Nepoznávám svoje auto"? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.02.11  14:49

hmm takze si to pozeraju aj "cudzi" ? teraz aby som mal vycitky ked dam fotku z mobilu kvoli vyssej ucasti >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.02.11  14:43

Poustník, zip, Iudex, all
    Téma "Moje auto a dětský svět" je docela dost podobné tomu loňskému červencovému (Auto a dítě), co se třeba zkusit inspirovat nejen Poustnítvou lednovou fotkou a dát něco jako: "Moje auto a netradiční pohled na něj"..., samozřejmě se to dá (jako obvykle) uchopit různě... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.02.11  13:18

Moje žena taky nemá nic s macz společného a pravidelně sem nekouká. >:D

A neber mě vážně, zipe. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 28.02.11  12:34

No a to je to co jsem nechtěl. Neje o chválení, toho mám dost od mého pana ministra, jde o to, že i lidi, kteří nemají nic společného s MA.CZ, jako třeba moje žena, se pravidelně koukají, co se tu ve fotosoutěži děje. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.02.11  12:28

Hmmmm....když ti někdo cizí napíše, že jsi fakt dobrej, tak to vždycky potěší! >:D

A téma Moje auto a dětský svět pro nás "starší" není žádný problém, i když dcery na net zásadně nedávám. Ale hraček je dost. Nevím ale, kolik neteří má Wiiiiii-džej. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 28.02.11  11:50

Jen tak, aby jste věděli, že o fotosoutěž se tu nezajímáme jen my a že jí sledují taky lidé, kteří jsou také nadšenci do aut a nebo s auty nemají prakticky nic společného. Sice to možná bude vypadat, že se chci domoct něčeho, co jevlastně úplně jedno, ale píši to sem jen proto, aby jste viděli, že naše snažení není pro radost jen nás soutěžících, ale i další veřejnosti. Včera mi přišel e-mail, ve kterém bylo napsáno cituji:

Ahoj, sleduji na MA.CZ pravidelně fotosoutěž. Musím říct, že to co fotíte si mnohdy nezadá s fotografiemi, které nacházím v prodejním katalogu jednotlivých značek a v některých případech dokonce takové fotky v katalogu chybí. Včera jsem si prohlížel opět všechny vítězné fotky a zjistil jsem, že si v soutěži 10/2010 uveden jako třetí finalista, ale dle hlasování jsi se umístil na druhém místě. Já osobně bych tvou fotku dosadil na příčku nejvyšší. (děkuji - pozn. zipáka) Nechtěl jsem kvůli tomuto psát správci fotosoutěže, neboť nevím jaká další pravidla, krom těch pravidelně zveřejňovaných, mezi sebou soutěžící uznávají. Proto píši rovnou na tvůj e-mail. Možná by nebylo na škodu, kdyby se do hlasování mohla vyjádřit i veřejnost. S pozdravem a přáním spousty dalších krásných fotek Pavel K.

Na toto následovala má odpověď:
    Díky moc za chválu. Jsem rád, že se ti fotosoutěž líbí a budu rád, když se staneš členem MA.CZ a podělíš se snáma o zážitky nabyté s tvým plechovým miláčkem. Samozřejmě, že z toho pramení i možnost aktivně se zapojit do fotosoutěže a ukázat také svoje fotografické umění. Žádná další pravidla, krom těch zveřejněných nejsou, takže mockrát děkuji za upozornění. Já správce o tvojem zjištění uvědomím. Měj se krásně, s pozdravem Zip2016.

Potom jsem se zeptal manželky, jestli si pamatuje jak jsem se v říjnu umísti? Její odpověď byla pohotová a bez rozmýšlení řekla "druhý". Tak jsem si dal záležet a hledal v diskuzi vyhlášení měsíce října. A kupodivu, moje žena asi taky pravidelně sleduje fotosoutěž, protože je to fakt pravda, byl jsem druhej.
    Já vlastně ani nechci, aby to tu bylo někde napsané, jestli jsem první nebo poslední je úplně jedno, jen jsem pocítil potřebu upozornit, že nejsme jediní, kdo naše snažení každý měsíc ocení!!
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 28.02.11  11:11

Děkuji za hlasy!! To jsem ani nečekal. Samozřejmě gratuluji všem zúčastněným a především všem kdo se společně se mnou dělí o stupínky nejvyšší (ale že je tento měsíc na té bedně plno!!). Zároveň se omlouvám, že jsem nehlasoval, ale na prvním místě by to stejně nic nezměnilo, protože Wii byl můj favort!! Na druhou stranu bych asi nebyl nakonec druhý, protoře jako další by u mě bodoval Ludex a Matheas!! >:D

Pokud jde o nové téma, tak momentálně nebudu zase nějakou dobu schopen sledovat dění a komunikovat s ostatními, takže výběr nechám na ostastatních. ;-)

Já osobně bych preferoval nějaké dětské téma "Moje auto a dětský svět" atp.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.02.11  09:57

Tak ďakujem všetkým, ktorí ocenili moju fotku a umiestnili ma na bedne. :-) i napriek nedokonalej technickej stránke. Ako nováčik len pri druhom pokuse hneď druhé miesto je super.
    Obdobne ja blahoželám ostatným medailistom, myslím, že wii vyhral zaslúžene.
    A keďže sa všetci vzdávate práva voliť tému, kto okrem mňa ešte zostal?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.02.11  22:42

Jak praví jedno "zlidovělé" přísloví, jak nejsi u zadávání a vypisování veřejné zakázky, nemá smysl se o ni ani pokoušet !! >:-[] >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 27.02.11  22:15

Proč zrovna 1944? SNP? >:D

Taktéž gratuluji všem na přeplněné bedně, jsem zvědav na téma.

A všem, komu se nelíbila sůl na mém autě - sorry, ale protože jsem tenhle týden najel 2 500 kilometrů bez umytí, /nemělo by to vůbec cenu/ byla sůl právě nejtypičtější společník mého auta v únoru. Proto jsem ji sem dal. Už jsem zase zpátky v bruselském doupěti, takže v nejbližších hodinách Mazdici vykoupu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.02.11  21:50

Taktéž gratuluji vítězi a všem, kdož se k sobě tulí na "bedně". >:D :yes:

A když tak čtu, jak jsou všichni vyčerpáni vymýšlením nových témat, dovoluji si těm, kdo o tom budou rozhodovat, jedno poměrně volné navrhnout. Znělo by asi takhle.

"Moje černá chrochtavá Suzuki Grand Vitara a přesně 14.5 cm dlouhá jizva na mém levém rameni."

Myslím, že takto univerzální téma by mělo vyhovět všem a mně aspoň trochu pomoci k lepšímu umístění. >:-[]

Jinak jsem se inspiroval zněním různých výběrových řízení při zádávání zakázek v oblasti státní správy. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.02.11  21:44

« Re: Konec Hlasováni za pár minut výsledky

Gratulace prvním čtyřem na bedně :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 27.02.11  21:43

Mně se líbí ta první, jak z roku 1944 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.02.11  21:14

jmurjr
    Už se těším...
    Dík za odkazy na fotky, zvlášť ta druhá je parádní.
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 27.02.11  21:03

WL, tak nabuduce bude typeR.
    a tu je par BW, co som pisal predtym:
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]

a gratulujem vitazom!
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 27.02.11  20:45

Taky gratuluji vítězům :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 27.02.11  20:41

Ano Brandone je tomu tak přehlédl jsem se a dokonce jednoho uživatele nenapsal 8-s

1. místo - Wii Jay / 27b.
    2. místo - Iudex , zip2016 / 16b.
    3. místo - Matheas , Matii / 12b.

4.místo - Brandon Walsh / 11b.
    5. místo - Thomasino / 10b.
    6. místo - White Label / 7b.
    7. místo - jmurjr / 5b.
    8. místo - Poustník / 2b.
    9. místo - PraseMB , Bud / 1b.
    10. místo - Mates81 / 0b.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.02.11  20:33

vysledky nie su pravoplatne ja som dal budovi 1 bod tak ako to ze ma 0 ?? :-O
    no nic to nemeni na prvych poziciach takze gratulujem vsetkym na prvych troch miestach >:D
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 27.02.11  20:21

Gratulace vítězi i ostatním, už jsem vybíral témat v poslední době dost a dost, takže se stejně jako Wii tohoto práva vzdávám. :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…