Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 02.03.11  16:42

« Re: Foťák

Vůbec netuším o čem se tu bavíte??? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.03.11  16:36

Jasně, pokud nechceš investovat do něčeho s výměnnými objektivy, je tahle třída výborná volba. Špatný určitě není ani jeden z nich (naopak), třeba já bych se v této třídě momentálně rozhodoval nejspíš právě mezi XZ-1 a G12.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.03.11  15:59

Pozeral som tie stránky a v danej triede profi kompaktov je to veľmi tesné:
    Olympus XZ-1: 74%
    Samsung EX1: 73%
    Canon G12: 73%
    Panasonic LX5: 73%.
    Rozhodnutie je skutočne skôr o detailoch, o sympatiách k značke a o cene.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.03.11  15:21

w. - a.
    Značka Olympus sice nepatří mezi mé vyložené oblíbence (zvlášť u kompaktů), ale tenhle "Olympanasonic" se opravdu povedl a i podle prvních testů je skvělý. Jeho 4násobný a přitom supersvětelný objektiv, prakticky nemá třídní konkurenci... :yes:
    Cena je taky slušná, takže určitě doporučuju...
    [odkaz]

A ještě si můžeš vybrat barvu "kamenů" ve stylu Karpov/Kasparov:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.03.11  11:59

woody: super. Keď porovnám s mojim Samsungom EX1: má lepší(väčší) snímací čip (1/1,63´´ proti 1/1,7´´), rovnakú (špičkovú) svetelnosť (f1,8), slabšie minimálne ohnisko (28 mm proti 24 mm), ale o niečo väčší zoom (4x proti 3x). Oproti Samsungu je cca. o tretinu drahší. Aj na digimanie.cz ho zaradili medzi odporúčané profi-kompakty (popri EX1 či Canon G11/12). Oproti G11 má väčšinu parametrov lepších. [odkaz]
    Bezpochyby výborná voľba. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.03.11  11:10

« Foťák

Iudex : ještě jsem nevyřešil svůj novej aparát. Co bys říkal tomuhle.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.03.11  09:01

« Re: OT: Historická zajímavost

Ja si ešte niečo z tej histórie tiež pamätám; Maďari dokonca na východe Slovenska vyhlásili Slovenskú republiku rád (po vzore komunistickej Maďarskej republiky rád), cieľom bolo znovuobnovenie Uhorska, tentokrát ale pod zámienkou komunistického štátu; našťastie bola rýchlo porazená. Každopádne vojenské potýčky (v podstate občianska vojna) na juhu Slovenska skončili až v r. 1920. Naše južné hranice teda boli neisté takmer dva roky po vzniku ČSR.
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.03.11  08:07

« OT: Historická zajímavost

A když už jsme u té historie, včera jsem si dočetl velmi zajímavou knihu týkající se jedné kapitoly česko-slovenských vztahů. Docela málo se ví, že po vyhlášení Československé republiky, zaútočila maďarská vojska na území Slovenska a vedla se zcela regulérní válka, která si intenzitou bojů nijak nezadala s právě ukončenou 1.světovou. Maďaři měli za cíl přejít napříš Slovenskem do Polska a spojit se s Rudou Armádou, která právě válčila s Polskem. Důvod byl zřejmý, zachování Slovenska jako součásti Uher. Na obranu slovenských hranic se formovaly jednak jednotky slovenské a také aspoň ze začátku než se podařilo přemístit čs.legie z různých koutů Evropy velké skupiny dobrovolníků z Čech a Moravy, sokolové atp. Výsledkem bylo, že se špatně vyzbrojená a nedostatečně zásobená československá vojska ubránila až trojnásobné přesile Maďarů a maďarský útok byl v polovině roku 1919 odražen. Svým dílem k tomu přispěla i pomoc (považte) rumunských jednotek.

Životem to zaplatilo cca 860 vojáků a 1260 nezvěstných, později též prohlášených za mrtvé. Myslím, že takové věci je třeba připomínat šovinistům na obou stranách.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.03.11  08:06

« Re: Nové téma Fotosoutěže Březen 2011

white: témou je historická pamiatka, nie komunistický gýč. >:-[] [odkaz]
    A do tej Terchovej to mám dosť ďaleko.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.03.11  07:43

matii : tohle s Dukou snadno dohodneš, stačí fiknout střechu, dát prosklenou nástavbu a nabídnout 308u jako papamobil. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.03.11  07:40

WL: Jen aby mu ten Focus neuklouzl na hrachu... ;-) I když se objevují teorie, že vzhledem k tehdejším hygienickým podmínkám v chalupách, to snad ani nemusel být hrách. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 02.03.11  05:39

Mám dokonalou představu .... Peugeot před oltářem v chrámu sv.Víta :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.03.11  22:53

Tak to už se těším na Iudexovu fotku Focuse u památníku Jánošíka... >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 01.03.11  22:34

« Nové téma Fotosoutěže Březen 2011

po dohodě a pečlivém zvážení s Iudexem jsme vybrali téma :

"AUTO A HISTORICKÁ PAMÁTKA"

Soutěžní téma s dítětem uvítám v létě až Ty naše dítka nebudou tak zakuklená >:-[]

Matheas / Iudex
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.03.11  22:33

« Re: Tak je prvního. Jaké je téma?

No jo, ono při přechodu z února na březen na vymýšlení tématu vlastně moc času není... :-)
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 01.03.11  21:02

« Tak je prvního. Jaké je téma?

Plantážníci..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 01.03.11  08:08

« Re: Konec Hlasováni za pár minut výsledky

Po delší době jsem se zde objevil a koukám, že já zapomněl na fotosoutěž... A přitom jsem testoval novej foťák... >:D
    Gratuluju vítězi! některé další fotky jsou taky hoodně dobrý! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 28.02.11  22:38

« Re: Hlasovanie

Ahoj Zipe,

To mne Těší , že i oko veřejnosti se zajímá o Naši soutěž :yes: napsal jsi to dobře s tím hlasováním já nad tím už přemýšlel vícekrát , hlasování veřejnosti je dobré , ale nezaručí Ti to , že uživatel který je schován jen za nickem není FAKE. Nemyslím to špatně , ale třeba takový člověk může poškodit hlasování. Je to jen má úvaha samozřejmě bych to uvítal kdyby ale byli uživatelé poctiví 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.02.11  21:38

Až tak "netradičně" jsem to nemyslel... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.02.11  16:12

nepoznavam svoje auto je dobra tema konecne zacina byt teplo umyje sa navoskuje da na elektrony a vazne ho nespoznam >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…