Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 03.03.11 09:59
« Re: Debata
Matheas: s bodom 18 mám len jeden technický problém: kde na MACZ tú fotku nahrám? 8-s
K otázke úprav fotiek:
Myslím, že je postačujúce pravidlo 4: zákaz koláží a fotomontáží. Úprava farebnosti, svetelnosti, kontrastu, sýtosti, jasu a pod. je myslím bez problémov (ostatne to všetko obsahuje HDR úprava, a tá je povolená). Som skôr za menšie obmedzovania; laissez-faire, laissez-passer. ;-) -
-
Matheas Ropak 03.03.11 01:39
« Debata
Zdravím Vás pánové a dámy,
dodal jsem 18 bod pravidel Fotosoutěže MACZ.
Další bod bych s Váma rád projednal , jedná se úpravy jak jsme již probírali během soutěže.
Rád bych slyšel Váš názor na upravované fotky co by mělo být povoleno a co né proto požádám co nejvíce lidí o konstruktivni komentáře
M. -
Fotosoutěž Moje auto.cz 03.03.11 00:50
« Fotosoutěž Březen 2011
Téma
" Auto a historická památka "
Pravidla fotosoutěže
1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu !!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
5. Fotka se přihlašuje od 20:00h 15.2 do 25.2 2011 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
8. Přihlašuje se pouze jednou !
9. Hlasuje se od 20:00h 25.2 do 20:00h 27.2 a to formátem viz níže
10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
11. Nejasná volba pořadí při hlasování
12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 20:00h 27.2 2011 do 20:30hod 27.2.2011
14. Výsledky. vyhlašuje správce nikdo jiný !
15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako profilovou u svého vozu !
16. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě
(domluva přes SZ vždy do konce měsíce).poslat správci SZ s novým tématem
17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
18. Soutěžní fotka musí být uložena na macz (netoleruje se použití odkazu na jiné stránky)
-
woody-alien 03.03.11 00:00
« Re: Foťák
WL, Iudex : dík za komentáře. Já žádnou oblíbenou značku mezi foťáky nemám, nicméně ten XZ-1 mě zaujal svými parametry i přijatelnou cenou. Světelnost objektivu je vynikající i na nejdelším ohnisku. Ale v podstatě mezi těmi profi-kompakty, které uvádíte, není špatné volby, tak to ještě promyslím a jeden z nich koupím. -

Co se týče úprav fotek různými počítačovými vylepšovátky, ať si každý vylepšuje jak chce. Však od toho je hlasování, aby se většinově projevilo, co se líbí a co ne. Hlavně, když nás to baví. Nedělat z fotosoutěže zbytečnou instituci, už takhle tak dlouhá pravidla nikdo nečte. Nebo ano? >:D