Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 08.03.11 09:48
« Re: Debata
Já jo... Navíc když vidím v nějakých časákách celostránkovou reklamu na Auto.cz a tam je dole vidět i prvních 5 aut na MACZ, tak se jen hrozím, kdy udělají chybu a bude tam všech 5 fotek stejných z doby 2 dny po vyhlášení fotosoutěže >:D >:D >:D Snad si tohle ale hlídají... Ikdyž jednou už tam bylo u mého auta fotka po srazu se švihákem, takže tam sice bylo napsané Golf GTI VI, ale fotka čumáku Porsche 911 >:-[] >:-[] Ale to jim asi nevadilo, spíše naopak ;-)
Já vím, účast v soutěži je dobrovolná, takže se podle toho mohu zařídit :-! -
Thomasino 08.03.11 09:26
Osobně si myslím, že bod číslo 9 je taky už pasé. Pokud vystavuješ fotku vítěze jako hlavní fotku v "recenzi" fotosoutěž, která je 2 dny na prvním místě (někdy i déle), tak je to v podstatě to samé. A pokud sem nakoukne někdo cizí a vidí na prvních 5-ti místech ty samá auta, tak se vyděsí a nebude naprosto chápat která bije >:-[] >:-[] -
iudex 08.03.11 08:55
Ja myslím, že nie je čo riešiť: všetci doteraz odmietli obmedzovanie úprav fotiek. Ostatné pravidlá sa tak či tak bez problémov akceptujú, rozhodujúce je, že ide o: 1. moje auto 2. na fotke z daného mesiaca 3. k danej téme. Hotovo. Ostatné sú podružné pravidlá, aj keď s nimi nemám žiaden problém.
P.S. Foťte, a nevykecávajte sa zbytočne! Ja napríklad už mám... nápad. Len sa neviem dostať na miesto v želaný čas a bez rizika pokuty. ;-) -
Matheas Ropak 08.03.11 00:20
Rone,
ještě jednou proč myslíš , že jsem zde rozjel tuto debatu abych asi rozhodl a bylo co !!!!
>:-[] >:-[]
Tak to zas je blbost aby někdo měl odkaz na foto v 1600 někdo na 800 na atd....
ale konečně rád slyším konstruktivní dotazy. Protože jsem chtěl snížit počet pravidel rozjel jsem debatu abych veděl jaký kdo má nazor na danou věc.
OK souhlasím osekáme pravidla
1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku dle tématu.
3. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
4. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ní do diskuze od 20:00h 15.3 do 25.3 2011 v daném měsíci do 20:00 hod přesně netoleruje se zpoždění přihlášek
5. Přihlašuje se pouze jednou !
6. Hlasuje se od 20:00h 25.3 do 20:00h 27.3 a to formátem viz níže
7. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !
8. Nevyhlašujte průběžné výsledky. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 20:00h 27.3 2011 do 20:30hod 27.3.2011
9. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako profilovou u svého vozu !
10. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě
(domluva přes SZ vždy do konce měsíce).poslat správci SZ s novým tématem
11. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
Tak co ?
-
Ronault. 07.03.11 23:11
Zino: Mě je dokonce i jedno, kdyby fotka byla na freefoto v kategorii amatérky, aspoň by člověk mohl překliknout na něco zajimavějšího.
Jinak ta 11. vznikla kvůli tomu s bílou Cuprou... jáááá máááám oknooooo.... no prostě dal na každou pozici dal dva lidi a udělal v tom bordel, tak jsme to tam tehdy napsali. -
Brandon Walsh 07.03.11 23:05
myslim ze ron to spravodlivo skratil aj tak nechapem 11 temu prikazaniu
11. Nejasná volba pořadí při hlasování
je to nejake nedokoncene
a k debate sa vyjadrim len ze mi je jedno ci si to tu niekto upravuje alebo nie takisto ako mi je jedno ci je fotka na macz alebo na home video v super mega rozliseni niektori z nas (ja) to robia pre zabavu >:D >:D ;-) -
Ronault. 07.03.11 22:56
Matheas: Tak to máš pak snažší, když se korunuješ neomezeným vládcem fotosoutěže a když řekneš, tak to tak bude a basta ;-) >:D Prostě jo, fajn, ať se ví, ale těch pravidel je hodně a sklouzává to k takové té byrokracii, přitom jde vo ojno ;-)
Trochu ti to zředím:
Pravidla fotosoutěže
1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) dle tématu měsíce!.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
4. Fotka se přihlašuje od 20:00h 15.X. do 25.X. 20XY do 20:00 hod. Prosíme o dochvilnost!
5. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
6. Hlasuje se od 20:00h 25.2 do 20:00h 27.2 a to formátem
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
7. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků provádí správce od 20:00h 27.2 2011 do 20:30hod 27.2.2011
9. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako profilovou u svého vozu !
10. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě a to do 1. dne dalšího měsíce
-
Matheas Ropak 07.03.11 22:52
Téma
" Auto a historická památka "
Pravidla fotosoutěže
1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu !!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
5. Fotka se přihlašuje od 20:00h 15.2 do 25.2 2011 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
8. Přihlašuje se pouze jednou !
9. Hlasuje se od 20:00h 25.2 do 20:00h 27.2 a to formátem viz níže
10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
11. Nejasná volba pořadí při hlasování
12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 20:00h 27.2 2011 do 20:30hod 27.2.2011
14. Výsledky. vyhlašuje správce nikdo jiný !
15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako profilovou u svého vozu !
16. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě
(domluva přes SZ vždy do konce měsíce).poslat správci SZ s novým tématem
17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
18. Soutěžní fotka musí být uložena na macz (netoleruje se použití odkazu na jiné stránky) -
Matheas Ropak 07.03.11 22:50
Ale prd Rone,
kdyby to bylo bez pravidel tak je v tom bordel a každý si zde dělal co chtěl !
Rone,
proč myslíš , že jsem rozjel tuto debatu ! určitě né proto abych zde propagoval dnes modní byrokracii , ale domluvu jelikož mě to také nebyví řešit to si zamáznul nelegálně a toto legálně Já nesouhlasím jen s Fotomontážema ji ak s úpravama nemám problém.
No , ale jak tak koukám tak debatuje jen špetka těch coi zde chodí :-( -
Ronault. 06.03.11 12:26
Přidávám se k Poustníkovi a ludexovi. Tohle pravidlo už je trochu moc. Vůbec 18. bodů pravidel mi příjde ujeté, přitom dělalo se to klidně i bez pravidel. Podle mě Matheas propadá byrokracii 8-s >:D Jo a jsem i pro legalizaci koláží a fotomontáží. Je 21.st., a je každého hlasujícího, jestli koláž či fotomontáž ocení nebo ne. Jde přece o optický vjem. -
iudex 03.03.11 12:12
« Re: Foťák
poustník: ja mám jeden USB bluetooth navyše, môžem Ti ho kľudne darovať (kúpil som si k starému compu, ktorý krátko nato skolaboval a nový comp to už mal). Len ako som pochopil, si trošičku vzdialený. ;-)
P.S. Tiež sa stotožňujem s Tvojím názorom na úpravy: hlavne, že nás to baví, netreba to priveľmi inštitucionalizovať a škrtiť.

P.S. Už máš odfotené? Alebo vyčkávaš jar pre driversweb? ;-)